çaushi i dashur!
Jam pak me vonese, por u be dite qe nuk jam ketej i pranishem.
Te uroj jete te lumtur, suksese ne pune e familie.
Mbaresi, sukses, paqe e harmoni paç gjithe jeten.
Miqesisht, Indriti.
Injoranca nuk zhduket me top
Te falem nderit shume Mik i dashur BEHAR SHKODRA...
Me se miri te falenderoj duke shkruar pak nga dialekti aq i bukur shkodran...!!!
"Mes gzimit t'lotve t'mramjes n'anderr ftyra jote m'u pershfaq....
Ishe, njashtu si t'masha mend....Ose ma mire, nuk iu vuna me e kuptu, se kisha hallin me shperla vedin nga barra e mallit qe m'kishte krrus shpinen. Sot, nadja ishte dasht me ken e zymt, por jo, nguti i nadjes per me dal e me vazhdu jeten teme, edhe pse kilometra larg teje, m'bani me harru zymtesine e andrres qe pash mram, porosia qe mora nade hala pa hap syte mire, m'bani me harru transformimin e shpirtit tand, ate shikim te tretun ne trazim...Tash qe po mundohem me e kujtu jam tu i than vedit: Ndoshta une jam ai "trazimi" ku kishin tret syt tuj....Por..., ti e din...vetem ti...."
S'do harrojme Miku im ... se sa shume na shijon me fol/shkru ne dialektin shkodran.....Faleminderit BEHAR...
Dhuro shumë...e prit pak!
I nderuar Caushi.
Shume urime te perzemerta. Dhe 100 vite te tjera.
Pak me vonese urimet por besoj se me kupton. Sot kam mare veten dhe une nga festa e ditelindjes time
Pacit vetem shendet e lumturi ne cdo aspekt te jetes.
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Miku im i dashur dhe shumë i nderuar Çaush, dëshiroj që të gjitha ditëlindjet ti festosh në mesin e më të dashurve që i ke. Të përcjelltë jetë e ndritur në të gjitha aspektet dhe nivelet s'bashku më tërë familjen tuaj. I gëzofsh edhe 101 të tjera. GËZUAR DITËLINDJEN MIK I DASHUR ÇAUSH!
ha ha ha haaa sa keq qe me paske pare ne ender more miku im Caushi!!
megjithse une realisht nuk ju besoj endrrave,duke perkthyer ato qe ti ke pare per mua ne enderr po me bejne disi te ndihem mire!pasi andej nga shkodra thojme se;ato qe shikohen ne enderr gajte nates, ne realitet del e kunderta e tyre!!!
te falenderoj per fjalet e mira More mik!
perseri Gezuar miku im caushi!
Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 03-09-2010 më 13:31
Krijoni Kontakt