Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Pyetja me mir do te ishte ne castin e vdekjes ta pyesje nje ateist per periudhen e pasvdekjes , cfar pergjigje do merrje .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Dmth meqe ti ke frike nga vdekja....kjo deshmon ekzistencen e Zotit?
    Kjo verteton qe je frikacak mer daku, jo qe ekziston Zoti.
    -

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Une ku ta gjejsha me qene si ju,se nuk do pritsha rrogen ne fund te mujit.

Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Përshëndetje dhe njëherë Atheist,

Ateizmi në fakt e cakton bindjën tënde mbi periudhën e pasvdekjes kjo për arsye se ... nuk mund të ekzistojë një ateist që thotë se do të takohet me Zotin e tij pas vdekjes dhe do i bien në binarë të gjitha veprat e tij, pra një ateist nuk beson në Zot, pra kjo është arsyeja pse ateisti nuk mendon se do të ketë një jetë pas vdekjes ... Por, cila është përgjigjja e ateistit mbi këtë ?

X Ateisti thotë: "...Unë nuk besoj se do të takohem me Zotin pas vdekjes por mendoj se ..."
    ti s'hake pykë mër lal, po ta thotë ai tjetri me 700 mnyra. nuk thotë gjë ateizmi për vdekjen, thotë shkenca

un nuk besoj në trekëndshat me katër kënde, ça bindje time cakton kjo "mbi periudhën e pasvdekjes"?!

ça është kjo "periudha e pasvdekjes" i herë? ka nai lidhje me atë "të paralindjes" e?

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Jooooooooooooooooo!.por e thash une..........sepse ashtu eshte,topi se lune!

Gjdo njeri ka nevoje me besu ne dicka,mu mbeshtet ne dicka,pra edhe pse shum njerez besoje ne gjera te kota,por ai x personi aty e gjen veten,kurse ateistat nuk besojn askunde,pra keta jan sikurse shtazet,qe vetem dalin ne livadhe per te kullosur dhe kaq.
    jo more , e paske logjiken barazi me kungull...!Eshte iluzioni qe s,te le rehat,pamvarsishte nga ajo, besove apo jo ne nje jete pas kesaj ,ne fund do vdesin te gjithe nje dite,dhe fakti i hidhur eshte se nuk ka ringjallje pamvarsishte se kjo njerzve nuk i pelqen!Perse nuk i pelqen, kjo eshte teme m, vete qe ia vlen te diskutohet...

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Ateistet jan injorant te klasit te pare!
    lol

Ndërsa fetarët janë më të diturit.

A e di që pjesa dërrmuese e shkëncëtarëve janë ateista? P.sh në USA (meqenëse mbahen statistika) 94% pjestarëve të Shoqatës së Shkencëtarëve janë ose ateistë ose agnostikë. Well, sipas teje shkencëtarët janë injorantë të klasit të parë, ndërsa hoxha i katunit ose bariu i lopëve janë dijetarë të klasit të parë. lol
    Life's too short to remove USB safely.

Këta fetarët se ç'kanë një obsesion me vdekjen. Më duket se janë të gjithë me probleme psikologjike mo vlla, dhe meqë janë vetë, kujtojnë se dhe të tjerët kanë probleme si puna këtyre.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •