Edhe une njoh disa.Edhe une, qe vije nga familja muslimane...njoh edhe tjere qe vijne nga familja kristiane dhe muslimane,e qe jane agnostik.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Une besoj ne ZOT.,por une s,jam anetare as i ndonje Sekti , grupi fetar ose ndonje turme te ngjajshme njerezish.,
Tash pergjigjen e temes :
Thua se ke qene Musliman,
une nuk te besoj !
1) me pare i besoj nje pagese per te hapur ksi temash.
2) po kush te con me zorr te besosh ne dicka !!
Mua per shembull si Muslimanne ne boten tjeter, nuk dote mund te me ndihmoje askush (sipas Islamit), prandaj per mua cdo kush le te besoje ose jo ne dicka,ose ne asgje.
3) Cfar pergjigjesh po kerkon ty,??
pergjigje pa pyetje,apo dua te di dicka por s,di se cka dua te di ??
Edhe Shkenca parasheh se ne cilat kufire te saja dote mberrije pas 1000 vitesh.,
Por edhe feja ( flas per Islamin) ti ka dhene ato pergjigje sa qe mund truri i njeriut ti mbaje dhe me tej kot qe pyet.
kjo eshte se paku bindja ime ,mbeshtetur ne Fakte.
4) Ty kerkon nje ZOT qe nuk e sheh,qe nuk e njeh e te plotfuqishem, qe ka krijuar Gjithesine ????
Cfleto Kuranin, dhe dota gjeshe !!!
>>> Ne fillim i jepet pergjigje pyetjes qe ke ngritur ti.
> Pra, ka nje te vertete apo jane disa?
> Pasi te arrish ne perfundimin qe nuk ka mundesi qe realiteti te jete i shumfishte por vetem kendveshtrimet tona per te atehere i vjen radha kerkimit te Vertetes.
> E verteta eshte e thjeshte sepse nuk ka per qellim ti tregohet vetem intelektualeve por gjithkujt. Dhe realisht ate e dine te gjithe ne nje fare menyre.
> Sic e thashe dhe me pare problemi eshte pranimi i saj dhe jo dhe aq takimi me te.
La verita' ti rendera' libero!
Hehe Explorer, nuk me ze gjumi , se kam par keto fotot ketu
http://www.forumishqiptar.com/showth...38#post2853038
Revolution 1848
Leri more fotot se u bete bajat me ato shkaravina, por une do te propozoj qe te hapim nje teme urimesh ku ne forumistet do te
te urojme ty Eurostar qe me ne fund e ke gjete veten tende se deri tani paske qene i humbur.
Eshte mire qe te organizosh edhe nje banket ku ti do te shpalosish mundimet e tua se si ke aritur deri te e verteta.
Hehehehehehe ....
Edhe njehere URIME EuroStar me kengen:
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 09-09-2010 mė 17:27
Krijoni Kontakt