haha flm, sapo u ktheva nga kjo disco huhu
haha flm, sapo u ktheva nga kjo disco huhu
Revolution 1848
Mir more "Eurostar" ty ke gjet vetveten; je be Agnostik a ku ta di une cka dreqin !
me videon qe mu drejtove :kishshe gjetur nje "profet te ri musliman dhe nje tufe budallenjesh"
ne te dyten nje valle me do te mbuluar,
pse ty nuk rri ne punen tende por poston video qe ku ta di une gjirohen e me keto po don ofendon Te gjithe shqipetarewt Musliman ???
Une te kisha keshilluar, mos gabosh diku jasht te besh ksi pislleqe !
Un pote tregoj se TY mu atehere dota qjesh vehten,kur dote bjen ne ndonje BURRE (Hunde-Lesh ) i thuan te na.
A e ke pa ate humorin GOJA HAM SHPINA BAM ??? ne s,e ka pa atehere shiqoje me mire !
Prandaj,mus ahtu vella.,un te keshillos per te mire. Sepse keta sjellje qe NUK i ke TY, te na mesohen qysh para Foshnjores .
Me duket vetja sikur po mar pjese ne nje forum ROM
Revolution 1848
Femiu pa qen i vetdijshem se cila ėshtė dobija dhe rendsia e fes pa u mar shum me studim ose thjesht pse feja, do mburret dhe do sillet sipas rregullav fetar te familjes.Njeriu vetem at'her kure merret serjozisht me fen do bej nji vlersim se qka ofron feja .Me ndikimin e shkences dhe te rrethit qe nuk besoin shum ose fare por te bazuar ne ideologji te njerzve qe boten e mendojn si nji krijim i rastsishem dhe pa nji qellim duke u referu ne tezat e Darvinit .
Une ne rinin time isha nji viktim e atyre qe trumbetonin se feja esht nji shpikje e dores dhe mendjes se njeriut per te mbajtur pushtet dhe ti nenshtronin bashksit e tyre per ti perdorur me leht per perfitimet e tyre.
Kure fillova te merrem me shum serjozitet pse fet ?une e kuptova se as gje nuk ishte e rastsishme por esht nji krijues i gjith ksaj bote qe na rretho .I vura vetes detyr te lexoja librat e shenjt fetar si Biblen dhe kuranin .Ne nji moment dyshova se esht nji kopje e bibles pore me von e vlersova se Kurani esht nji hap me i ndryshem dhe e kuptova se per ymetin e kohes se Muhamedit a.s jon shtuar detyrat dhe ne disa raste u lehtsuan detyrat e besimtarve ,kjo ishte meshir e te madhit Zot te cilin e madhrojm dhe falenderojm.
Me praktikimin qe munda ta zbatoja te fes Islame dit e me teper bindesha se vetem duke u sjellur sipas porosive te Profetit Muhamed a.s do gjej lumturin time ne ket bote dhe ne ringjallje, me meshiren e All-llahut xh.h do hyj ne gjenetin qe do na bej ta shijojm per gjithmon I Meshirshmi All-llahu Xh.h.
Ne fillet e besimit u nisa nga nji parim shum bindes dhe ket parim sikur ma zbuloj All-llahu i meshirshem..qe te mose kundershtoj as nji rresht te kuranit -kerim deri sa nuk e gjej argumentin.Kure lexoja nji rresht e pastaj nji tjeter thooja me veten time ah sikur te mundja te afroja nji shembull praktik e ta demantoja ket sure ose at sure .Dita dites thellohesha ne mendimet se ku esht Zoti,pse lindem ne dhe te gjitha i gjeta ne Kuranin Famlart dhe ne synetin e te derguart te Allahut xh.h Muhamed s,a.v.s.
Per te fituar besim ne All-llahun e madhrishem se pari duhet besuar dhe nese me sinqeritet pranojm ate qe nuk mund ta kundershtojm me kundra argument do jeni edhe ju nji besimtar .
Une aq sa jom fetar u nisa vetem nga nji logjik.. qe ate qe nuk ta merr mendja nuk shkruan ne Kuranin famlart dhe as nji her nuk jom nisur me paragjykime pse ata musliman ashtu etj .Duhet kuptuar se shum tradita jonė pasoj e jetes para Islamike dhe si te tilla nuk ia kom veshur Islamizmit pore trashigim nga koha e injorances.
Hec me hapa ne kerkim te All-llahut te madhrishem dhe Ai do vje te ty, do ta kesh me afer siq thoshte Muhamedi a.s se damarin e qafes me zemren.Mose u zhgenje ne kerkim te dijes per boten qe te rretho ,E verteta do shfaqet dhe lumturia yte ne ket bote do jet e pranishme ne qdo hap te jetes.
Ju persh....
Postimi im i fundit dukeshte si kercenim,por nuk ishte personalisht i menduar !
Kur shoh ketu postimet Urrejtese ndaj Shqipetareve te cilat as Millosheviqi nuk guxonte ti bej publikisht ndaj nesh,atehere kjo te rrenqethe !!
Nete vertete ky forum nuk e meriton te quhet Shqipetare,derisa Serbet dhe Greket sulmojne Shqipetaret,pastaj te njejtit fitojne edhe pike.,ndersa Shqipetaret marrin verejtje dhe perjashtohen,kur reagojne ndaj ketyre sulmeve !.
Keta Shqipetare ( qe kane ne zemer Urrejtjen Serbo-Greke ) ndaj Shumices Shqipetare,nuk ju takon as te flasin Shqip,e lere me te shkelin token Shqipetare.
Une i kisha keshilluar :
Nese ju pengon (Prezenca)e gjithe ketyre Muslimaneve (afer 7 Million),atehere shkoni vellezer ne ROME,ne Serbi ose Greqi.,pse po cani koken me ne.
Ateizmin,Agnosticizmin,apo Krishterizmin nuk ju ndalon kush.,por nese nuk ju pelqen jeta, bashke me Muslimanet,atehere ikni Burra.,
Bota eshte e madhe !
Nuk ka problem per kercenimin qe me bere, e di qe nuk e kishe me te vertete
Ndersa per largimin tone nga shqipria, ne nuk te jemi ankuar se nuk na pelqen shqipria, thjesht nuk na pelqen transformimi i disa "njerzve" qe i thojn vetes shqiptar ne ate gabel, bile mendoj qe po ta kishte then pejgameri se vetem gabelet do shkojn ne xhennet, do ishit nxire me tymin e zjarrit, per tu ber gabel![]()
Revolution 1848
Krijoni Kontakt