Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    ky beni me duket se ka qene ne listat e atyre shqiptareve jashte kufijve qe merrnin para ne dore per propaganden envero-komuniste .... nuk e dine ata qe enveri i ka shitur te jugosllavet per nje pale kepuce ....
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Mesuesi

Citim Postuar mė parė nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    ky beni me duket se ka qene ne listat e atyre shqiptareve jashte kufijve qe merrnin para ne dore per propaganden envero-komuniste .... nuk e dine ata qe enveri i ka shitur te jugosllavet per nje pale kepuce ....
    MESUESI I KEQ UN NE KOHEN E ENVER HOXHES KAM JE TUAR NE PRISHTIN NE KOSOVE PRA E KAM DASHUR SA E KINI DASHUR JU PRA JU ME INSPIRUAT NE AT KOH POR KUR VDIQ AS NUK QAVA AS NUK QESHA
    E LEK NUK I KAM MARR AS KUJT

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Smokkie

Citim Postuar mė parė nga smokkie Lexo Postimin
    Beni ecen vete ti? Apo pėr dore? Po Caps Lock e ke shtypur vete apo ta kane shtypur te tjeret?
    Nuk eshte problemi qe disa kane friKe apo fobi, puna eshte qe shume nuk kane pasur eksperienca shume te bukura nga periudha e komunzmit.
    Nuk eshte periudhe per tu kujtuar.
    Eshte studjuar, perfolur, shkruar, jane pare arkivat etj etj ej shume keto vitet e fundit.
    U ngopem dhe me barcaleta me enverin.
    E kujt i behet vone per nje maske? Apo po mbarojne temat interesante ne media?
    MIR EDHE UN THEM SE KA QEN DIKTATOR KRIMINEL PAJTOHEM ME JU EDHE PSE NUK JAM EDHE AQ I SIGURT PER KET POR NEJSE POR EDHE NJE HISTORI E NJE KRIMINELI RUHET ME GJELOZI EDHE HITLERI KA QEN DIKTATOR POR FLITET PER TE NE LIBRA BEHEN FILMA E DINI JU KET I,,E NDERUAR MOS U SHITENI ME PAP SE VET PAPA I VATIKANIT SE E DIN BOTA KUSH ISHIT DHE KUSH JEMI I KENI SHERBYER 50 VJET KSAJ DIKTATURE E KUPTOJ ME DHUN POR DUHET TE KEMI KUJDES NE HISTORI

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Smokkie

Citim Postuar mė parė nga smokkie Lexo Postimin
    Beni ecen vete ti? Apo pėr dore? Po Caps Lock e ke shtypur vete apo ta kane shtypur te tjeret?
    Nuk eshte problemi qe disa kane friKe apo fobi, puna eshte qe shume nuk kane pasur eksperienca shume te bukura nga periudha e komunzmit.
    Nuk eshte periudhe per tu kujtuar.
    Eshte studjuar, perfolur, shkruar, jane pare arkivat etj etj ej shume keto vitet e fundit.
    U ngopem dhe me barcaleta me enverin.
    E kujt i behet vone per nje maske? Apo po mbarojne temat interesante ne media?
    UN ECI ME NDIHEN E SALI BERISHES HAHAHHHAH

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •