Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750

Sa dini ju te ruani sekretet????

Cdo njerit nga ne na ndodh te mbajme sekrete te njerezve te afert
    EDhe ato kur na i tregojne kane besim se do te mbes vec ne mes tone...
    SA te zot jeni ju te mbani sekrete??
    Ka njerez qe i tregojne per te te bere dem....qe ti ju beson por shkurt te trathojne mbas shpine
    Ka njerez qe jane shume te sinqerte edhe nga hidherimi ose gezimi yt smund ta mbajne brenda vetes....
    Zakonisht une gjerat e mira si mbaj dot sekret ..me behet tja tregoj gjithe botes kur shoku ose shoqia eshte mire...
    Por kur vjen puna per te keqijat..smund te flas dot...me duket sikur tallem me fatkeqesine e tij.,....
    Po Ju ne cfare kategorie Hyni??

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Te ruash sekretin nuk eshte e lehte. Mendoj qe eshte cilesi e njerezve fisnike, dhe te tille gjen rralle. Prandaj thuhet qe miku me i mire per te ruajtur nje te fshehte eshte vetja. Zakonisht tipat e papermbajtur kerkojne ta ndajne te fshehten e tyre me te tjere. Solitaret e mbajne per vete. Populli ka nje thenie dhe mendoj se eshte e drejte: Cfar s'te mbajne dhembe e dhemballe nuk t'i mbajne njezetekater mehalle! Personalisht me pelqen qe nuk me tundon sekreti i tjetrit.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar Maska e lozonjare
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    46
    Sigurisht qe disa sekrete mbahen per vete, dhe kush thote jo genjen veten pasi te gjithe mbajme sekrete .Une per vete nuk dua te di sekretet e te tjereve nuk me pelqen ,jo se nuk di ti mbaj por nuk dua ama te miat kam qef tia deklaroj miqve te ngushte ,kuptohet ato qe ndiej se dua ti nxjerr nga vetja

Fine Wine Maska e ildushja
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajėr
    Postime
    832
    Kur e nxjerr goja jote pse mendon qe do e mbaj goja e tjetrit...?!?! Kaq kam per te thene... besoj se kuptoni c'po them...
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

TATAJA Maska e DON_Endri
    Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    Divizioni 44, Batalioni ''Qef-Rehat''
    Postime
    78
    Tre vete mund te mbajne nje sekret midis tyre, vetem nqs Dy prej tyre jane te vdekur............. ta ta
    Passwords are like underwear. Change yours often........Don't share yours with your lover.

TaTaJa

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Sekretin i cfaredolloj cofte vetem vetja mund te ta mbaje. E di ate perrallen e mbretit me veshet e gjata, dhe me berberin qe arriti tja mbate sekretin? Nje mesim shume te mire kam mesuar nga ajo perralle, kush nuk e di ja tregoj.

....... E pergjuar....... Maska e vana
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Ku jam une......Nuk je ti!....(Ndoshta jemi duke luajtur kukamcefti) ....
    Postime
    346
    Eshte shume e drejte qe shume gjera nuk i tregojme, i mbajme dhe i mbyllim me celes ne zemren ton, dhe them qe eshte e drejt, cdo kush ka te drejt te mbaj disa gjera, ato me me vler mceftasi!!!!
    Por per sa i perket sekreteve, jam besnike dhe kurr nuk kam tradhtuar ndonje ne keto raste, eshte nje cilesi qe shume pak e gjen tek njerezit, por nejse..... une per vete i kam inat thashathemat, prandaj dhe sekretet kur tjetri mi tregon i mbaj vetem per vete!

DeJaMe AmAr...! Maska e La rondine
    Anėtarėsuar
    10-02-2003
    Vendndodhja
    Chihuahua
    Postime
    73
    Jam tip qe nuk para i mbaj dot sekretet...sidomos nese jane te lumtura.Kam shoqe qe dhe moter te kisha nuk ma merr mendja se do te shkoja aq mire dhe me to ndaj cdo gje,dhe ato me mua,normal.Kam dhe shoqe qe e konsideroj te ngushte por prape nuk eshte ai tip sic jane te tjerat dhe ndonjehere pendohem per ato qe i them dhe them qe skam per tju hapur me aq shume...ndersa me te dashurin...mundohem tja them tere te fshehtat e mia.Ne rast se jane ne demin tim,prape ja them sepse me ndihmon te kaloj mbi to e me ben te ndjehem mire.I vetmi njeri te cilit si mbaj dot sekrete...
    [size=0.6]DaCa O NoApTe As Fi PlEcAt
    DiMiNeAtA Ai StIi Ce-Ai Ce-Ai ViSa
    Si AdORmI aSa LaNgA InImA mEa!

Lasa LuMeA Sa ZiCa Ce VrEa
    N-o MaI cReDe AsCuLtA-Ti InImA
    StiI pReA bIne,NuMaI tIe Ti-As Da
    JuMaTaTe DiN pErNa MeA![/size]

i/e regjistruar Maska e As^Dibrane
    Anėtarėsuar
    03-12-2002
    Vendndodhja
    e humbur diku
    Postime
    206
    Nuk e di po hallet e mija ja tregoj te gjithve sidomos nese jam e merzitur, por nese dikush me ka treguar ndonje sekret ne besim se di pse por nuk mundem dot ti them te tjeter kush.Sekretet i mbaj shume gje qe nuk me pelqen fare se s'kam ctu bej halleve te mia e me duhet dhe te mbaj dhe hallet e te tjereve. Per mua mbajtja e sekretit eshte nje nder principet e para te nje shoqerie te gjate e te mire.
    Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Postuar mė parė nga As^Dibrane
    .......Sekretet i mbaj shume gje qe nuk me pelqen fare se s'kam ctu bej halleve te mia e me duhet dhe te mbaj dhe hallet e te tjereve.....
    Where does a thought go when it's forgotten?

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sekretet e vullnetit
    Nga Mina nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 09-01-2019, 19:07
  2. Si do te reagonit nese shoku juaj me i ngushte i perhap sekretet e juaja?
    Nga zogu dukagjinas nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 03-09-2009, 11:07
  3. Sekretet e nje te ēmenduri
    Nga _bliss_ nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-01-2009, 07:48
  4. Lexoni > Sekretet e Ahmet Zogut
    Nga Humdinger nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-10-2006, 12:12
  5. Sekretet ! Si mendoni ju?
    Nga BvizioN nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 27-04-2006, 08:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •