Albini nuk eshte budall, siq mendojn dikushe!
Pse e formoj parti politike, sepse vetvensoja, mori funde perj asaj dite qe eshte formue, ka qen e deshtuar,por Albini e ka pase si alibi te vije ne pushtet, kishe po e "mbroj" kosoven me shume se Thaqi e Sejdiu, e qellimi ka qen [qe nje dite shume shume te larget, mose te themi kurre] te vije ne pushtet!
PO kuptohet se Albini per pushtet tani keta nderkombetaret i puthe edhe ne by....! vetem per puhtet!
Po siq ka deshtuar vetfundosja, ka me deshtuar edhe Albini, pa marre parasyshe se me cilen parti shkon!
eh ti dardan i brahim dianrit ti ALBIN KURTIT JA RRUOFSH QOKET PO KU E DIN TI ROLIN E LEVIZJES VETVENDOSJE TY MOS MET LAN HUNA KULLOT BARI ME DISA SHOK TU
PO JU PODONI MU KALL KUR KENI KUPTU SE VETVENDOSJA DOTE MARR PJES NE ZGJEDHJE
JU VEQ SKENI TRIMERI SE NESER MBANI KONCERTE SERBISHT NE PRISHTINE PO ZOTI NUK U ADHA TRIMRIN
Kil, po qyshtu e dojn nderkombtart nje njeri te tyre. Ata mas pari dojne kryeministra ose politikan qe e kan harrue historine e lavdishme tone; ose qe e shkelin dite per dite ata. Ai politikan qe s'thirret ne padrejtesite historike qe ia ban shqiptareve, ai s'asht njeri, mas'pari. Kta lidert e hamamit thirret ne te kaluaren vec kur vjen puna e votave ose kur perkulen me hipokrizi te varret e deshmoreve, te cilat i kane poshtru hajmedet haj.
Tybe ky njeri kurre s'besoj qe thirret ne realizimin e luftes t'lame ne gjysme te UCK-se dhe UCK-ve tjera ne Presheve e Maqedoni. Vet fakti qe kurre skan pranu me vnu fotografine e Adem Jasharit ne zyre te tyre tregon sesa e nderojne ata kete figure te madhe!?
Ai njeri ose politikan qe e harron luften e UCK-se dhe tan rezistencen kunder shkijeve, ai asht vegel e te hujve. Kurre s'e kom pa kit njeri (e kom fjalen per Kurtin) ose naj shok tina (Konjufcen peshembell) te mbrojne UCk-ne dhe vlerat e saj, pervec qe e kan sha tinezisht kinse per te miren e saj ne emer te kritikave per "permiresim". Me te vertete turp i math!
bolivari , me qëllim apo jo , je duke e pshtjellur këtë bisede.
Vetvendosje! ka një histori që është shumë me vlere¨!
Nëse nuk e din , mësoje.
Tema është për shkrimin e ati djalit që , sic thua ti , ka qen me Vetvendosjen , por nuk është më , nës të kam kuptuar mirë.
Sido që të jet , mënyra e të sulmuarit ndaj Vetvendosje! dhe vet Albin Kurtit të bën të kuptosh , se ai djalë është i ndikuar nga dikush që ta bëjë këtë.
Mund të jet se ka qen i rekrutuar nga rryma te caktuara , dhe po e kryen punen sipas planit të dikujt, mendoj se është e mundur plotësisht.
Mua më vjen keq që ti po flet me muhabete të qajtoreve!
Po nejse , shkruaj cfarë te qet mendja cuni!
Ne demokraci mund te thuash shumëcka , por duhet të kesh mbules.
Unë nuk po gjej kund mbules për konstatime e tua!
Vetvendosje! është bërë parti politike , jo se i mungojn partitë politike vendit , se parti ka tepër. Kosoves i mungojn parti që do ta shtyn vendin përpara dhe do të zhvillojnë elementin shqiptarë në Kosovë.
Kryeministrat që i zgjedh Eulex/Umnik i kemi sot në pozitë.
Albini nuk do te jet njëri nga ata.
Populli po vendosi te vazhdoi këte qeverisje që ka Kosova, le te votoi për korrupcionin , hajnin , familjarizëm , antishqiptarizëm..., pra cdo gjë që e len popullin pa punë , pa shkollim modern , pa perparim kulturor , shoqëror dhe kombëtarë.
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
ALBINI E KA ILAQIN KUNDËR KRYMBJES , DUHET TË PERKRAHET NGA POPULLI!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Kurgja, shoq s'e kom pshtjelle ne muhabet, por vec jom i detyrum me t'kthye pergjigjje ne ato qe po shkrun, qe edhe ashtu -kshtu jane shume te shprendame anej-knej. Reklama automatike e pa shije qe ti i bon ksaj partie ne anglisht (ne forume) quhet: 'spamm' dhe krijuesit e saj 'spammer' lloj virusesh qe reklamojne faqen ose produktin e naj kompanie te forte elektronike.
Un nuk e di qysh munet me ba diten dit, Albini, tash qe hini ne sistem e te mos jete i kontrolluar prej te hujve. Nuk munet ma me tha 'se pranoj kta, ate....tash o burre ai hini me kam te veta e me vullnet te tina e me men ne krye..keshtu qe tash murren fund "patriotizmat" e tina.
Une nuk e di qysh kome pas ftyr ai para popullit, qe te dal si laper me lyp vota, qe deri dje kish tha mos m'i perdor perderisa jane nderkombtar sovran ketu. Ai eshte i flliqte ne kuptimin e plot te fjales.
e per mos me dal ma shume pej teme, edhe shkrimit te ktij djalit, atehere t'u u bazu ne 'dyshimet' e juve po del qe ju jeni shumfish ma i zi se komunistat qe deri tash i ke sha ne forum. Gjithhere kur dikush shkruan kunder teje, ai patjeter ka me kan i paguem pi qarqeve armike, ose i ndikum pi naj rryme. O te shkret, ju me qisi sene i shtyni ditet..se mos mi pas edhe qito paranoja ju do te duhej me dal ne mes te sheshit Nan Tereze e me ba vetevrasje o depresiva.
Ma pergjigje pi meje as mos prit, se koha jem asht shume e vlefshme per me e harxhu kot ne debate me spammera te partive politike, sic asht ajo e Albinit.
hahahah bolivar , talenti qe koke ti more cuni!
Ani sa mir e paske msu cka dmth spam, bravo!
Cka pat komuniste ktu në shkrimet e mija?!
Nejse!
Ma mir mos shkruj mo ne ketë temë , se , kohen e ke te vlefshme , hahaha!
E more cirkuz, po natyrish se nuk shkrun se ski cka me shkru.
Krejt ate cfarë ke shkru jan hipoteza te bazuara ne spekulime !
Asnjë fakt , asnjë të vërtetë!
Lirisht mos u dok mo ne ketë temë , dhe ne tema te tjera për Vetvendosje ,se je i mundur.
Këtu nuk pranohen si te vërteta rrenat që na sjell ti nga qarqe antishqiptare me doktrina komuniste-titiste-enveriste-rogoviqiste!
Shnet !
Kili
BAC, U KRYMB!
A thu mor burre i dheut, ne cillin vend dola i mundur?Lirisht mos u dok mo ne ketë temë , dhe ne tema te tjera për Vetvendosje ,se je i mundur.
Po nejse masi po don me lujt gjithqysh 'fitusi' & 'hupsi' atehere hajde te lujme fair pra. Ne postin #6 te faqes 3 te kesaj teme, ti the ne menyre diqysh arsytuese veprimin e Albinit per mu bo politikan e levizjes se tina parti politike. Ma sakt:
A jan kto fjalte e tua? Nese sbeson kqyre postin #6. E tash ne nje teme te maparshme per kit levizje ti ke shkru:Vetvendosje! është bërë parti politike , jo se i mungojn partitë politike vendit , se parti ka tepër. Kosoves i mungojn parti që do ta shtyn vendin përpara dhe do të zhvillojnë elementin shqiptarë në Kosovë.
Kryeministrat që i zgjedh Eulex/Umnik i kemi sot në pozitë.
Albini nuk do te jet njëri nga ata.
Qysh mer burre i dheut, ti dikur ke kunder bamjes se tyne parti e tash u bone -pro. Ti pi ndrron qendrimet ma shpesh se qorapet, o vllau jem."VETVENDOSJE!" nuk duhet të utet në politikë 8e kam fjalën si part) derisa në Kosovë të mbretërojnë parti prokomuniste e projugosllave , që krijojë i"dentitete" të reja , vetëm e vetëm që të qëndrojnë në pozitat udhëheqëse.
http://webcache.googleusercontent.co...&hl=en&ct=clnk
Nkit post ti po thue qe "Vetevendosje' nuk duhet te futet ne politike si parti derisa ne Kosove mbretnojne parti prokomuniste e projugosllave qe krijojne 'identitete' te reja, apo jo? Tash kah, qysh, si, u zhduken keto parti projugosllave e prokomuniste kur jane hala te njejtat (PDK, LDK, LDD, AAK, AKR, etj). Secila pi qityne partive politike asht e gatshme me kriju 'identitete' te reja vec me mbet ne 'pozitat udheheqese' po i perdori tash fjalte e tua. Mos jam kun gabim, vlla!
Sigurisht qe ma e vlefshme asht koha edhe nese ia fut gjum, sesa m'u marr me propagandista te partive politike, qellimi i te cileve asht me 'spammu' gjithkah neper forume e internet "idealet" e shejta te partiseMa mir mos shkruj mo ne ketë temë , se , kohen e ke te vlefshme ,lol
Shprehjet "dyshuese" psh si: Ai munet me kan i ndikuar, i paguar, i tij ose i ktij, munet keshtu, munet ashtu. Ka mundesi qe, ma merr mendja se...etj etj qe jon karakteristike e posteve tua, sidomos e ktij te parafundit.Cka pat komuniste ktu në shkrimet e mija?!
heheheh kjo vjen prej dikujt qe ma s'pari s'jeton ne Kosove hic por diku ne Diaspore. Nuk e di qysh munesh me i dit senet ti jashte Kosove, ma mire se na qe jena brena saj qe qysh thote ni far fjale: 'guha shkon atje ku dhem'. Nejse shihum ne tema tjera e shpresoj qe kem cka me debatu se jem ne Kosove ku probleme ka pakufiE more cirkuz, po natyrish se nuk shkrun se ski cka me shkru.![]()
Shnet
Ndryshuar për herë të fundit nga Bolivari : 09-09-2010 më 15:55
bolivari , me vjen mire qe e perdore edhe pak nga ajo kohe e vlefshme e jotja ne kete temë.
Ti o nuk po din , o nuk po don me dite te lexosh ate se cfare kam shkruar.
Nuk kam ra ne kundershtim me ate sic mendon ti.
Vetvendosje! duhet te punoi qe te permbys këte formë te qeverisjes.
Nuk është Vetvendosje! qe do te perdore dhune per te permbytur qeverin . Bile une nuk do kisha pas deshirë qe kjo te ndodhë.
Në anën tjetër as nuk besoj qe do te ndodhë.
Vetvendosje! u ka dhënë rast partive që të kthjellohen duke qene opozite shumë e denjët duke mos qen parti politike. Partit nuk u treguan ta gatshme qe te veprojnë duke marrë parasysh kritikat.
Unë kam thënë dhe qëndroi mbrapa asaj , se Vetvendosje! nuk u krijua si parti për të u ulur ne karige (si thuash ti) po per te luftuar korrupcionin dhe te gjitha te kqijat e tjera në parlamentin e Kosoves.
Ku po banojsha unë , mbase jo në Kosovë.
Po edhe në coftë se do te isha me banim jasht Kosoves, cka dmth ajo punë. Mos po don mi eliminu ti ata qe banojn jasht vendit , duke mos u jap te drejt te japin mendime per Kosoven!
Besa edhe ketë punë ju e bëni!!!
More shoki , trego , shprehu , nese je ndonjë parashikues , shprehu na te kuptojmë.
Bile do te hapim një temë ku do te shtronim pyetje , dhe ti do te na tregosh te ardhmen , sikur po e tregon atë te Albinit!
Te pershëndes dhe u takofshim ne temat e tjera , pse jo!
Kili
BAC, U KRYMB!
NB!
Nuk jam antar i Vetvendosje! por duke par se ne qe gjendje kemi mbri me udhëheqjen aktuale, Vetvendosje! është alternativa që do te vendosj Kosoven ne rrugen qe duhet te ec!
Krijoni Kontakt