Albin Kurti d jet kryminster i Kosoves dhe do ti ja bej te qart botes te verteten se lufta e UCK ka qen per bashkim te gjith trojeve shqiptare.
Albin Kurti e ardhmja e kombit.
Vetvendosje e ka thënë fjalen e vet për decentralizim , kur është dasht të thuhet!
Nëse Vetvendoje vjen në pushtet , do të rrishikohet decentralizimi dhe jam i sigurtë se nuk do të ket komuna të serbis në Kosovë të krijuara nga Hashimi me shokë titista-enverista -rugovista!
Bolivari , më duket mjafton të shkruja vetëm
Ai që e done Enverin dhe e shan Albinin , dihet se me cilin autobus qarkullon!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
PO TENTOJN TA NGULFATIN VETVENDOSJE! QË NË FILLIM KOMUNISTAT TITISTO-ENVERISTO-RUGOVIST!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Ky Sali Mehmeti,ka qen ne Levizjen Vetevendosje,e tash kishe pe kritikoj,phhhhhhhhhhh
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Jemi gjalle e folum cili e ka ma drejte...
Ama me kta te fundit e ke kallxu veten qe sje kerkah hic, vellau im. Krejt shokte qe i kom pas ne vetvenbdosja, kane qen simpatizues te Enver Hoxhes dhe me krenari flasin per ta. Bile, atehere kur u majt njeqindvjetori i ENverit ne Prishtine, aktivistat jon shku ne salle tu knue ne kor bashkarisht kange te vjetra per Enverin
O bolivar , nuk po të kritikoj për se e don Enverin , është zgjidhja jote.
Kishe të drejt për dallimet në mes Enverit dhe him govnes , por prapseprap , del se ta duash Enverin e ta shashë Albinin , duhet të jesh shumë special.
Enveri = diktaturë
Albini = popullorë
Për Enverin , kundër Albint = për diktatur , kundër popullit!
Shiko , mund të jet ashtu sic thua ti , në lidhje me disa aktivis që kan kënduar Enverin.
Kjo është absurditet që nuk duhet në na cudis neve si shqiptarë , se kemi kësi lloj paradoxe sa ska kush!
Mirpo kjo nuk dmth se Vetvendosje! janë me ideologji enveriste!
êshtë një problem se komunizmi , më mirë të them sistemi komunist ka bërë shumë mëkate , por një ndër mëkatet më të mëdha që ka bërë , dhe e ka lenë keq është se është quajtur sistem popullorë.
Kjo "sistem popullorë" e ka bërë që sot kur dikush thirret në popull , mirret sikur po aludohet në komunizëm.
Këtu qëndron pra mëkati , se fjala "popull" , fjalë shumë domethënëse dhe pozitive , e kan vënë nën hijen e ideologjis antipopullore që u quajt komunizëm!
Unë nuk po them as që kam më shumë të drejt se ti .
Paqim shnet e pritshim shumë më shumë se këtë gjë të dal në shesh!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!BAC, U KRYMB!
PO TENTOJN TA NGULFATIN VETVENDOSJE! QË NË FILLIM KOMUNISTAT TITISTO-ENVERISTO-RUGOVIST!
Shoq, s'vnoj faj qe ke nashta edhe shpresa teprume per kyt partine e re tAlbinit. Shqiptaret e shtyne qishtu ditet me shpresa. Shpresojme gjithe qe hajt se dal naj nja maj i mire. Hala nuk e kuptojme qe politika zyrtare dhe ajo jo-zyrtare, institucionale edhe ajo joinstitucionale jane SAME SHIT, vec qe jane me paketime te ndryshme.
Mileti asht mjele ma pej politikaneve si dikur sklleverit prej skllavopronareve (ne Egjipt psh). Populli ka dha gjithcka nga vetja, kurse politikanet kane marre gjithcka pej popullit duke mos i dhene atij asgje.
Ta dish qe kjo partia qe ti po man ymyt, asht 1000 here ma e keqe se kto tjerat. Se kjo me fjale te mdhaja qe ka shti miletin me hjek, tu dal ne demonstrata, tu u perlesh me policine, tu i bojkotu zgjedhjet etj etj. E tash qellimi po del qe krejt kjo te koka kan ne sherbim te hymjes tyne ne politik. Bile kto partite e zeza qe jon kan dej tash ne pushtet, asnihere skane perdore fjale te mdhaja e mu mshef mas tyne. Kan fol shume qarte qe jon kemnguls ne rrugen e tyne te gabume, ama apet sjon masku me fjal patriotike, qysh ka ba kta mizevirat e Albinit.
Dije be djal, qe ata e kan hup krejt respektin prej dites qe kan zgjedh mu bo politikan e parti e me kallxu qe jan per karrika.
Keshtu njehere mileti e pat ngrit ne qiell Rugoven tu e mendu shpetimtarin ne te.
Keshtu me vone mileti e pat ngrit ne qiell Thacin tu e mendu clirimtarin ne te.
Doli qe ndy rastet jena mashtru hajmedet haj. Nashta hera e pare falet pej mosdijes, hera e dyte pej budallakut, ama lope populli nuk eshte qe te mashtrohet edhe heren e trete. Ta dish qe voten teme, as t'familjes tem kurre e perjete nuk e kan.
Hala bre s'muni me dit cfare realiteti tjeter asht. Une sju vnon faj qe s'dini; njeri gjith fole qysh ka qef mu kon mire, ama krejt ata qe jane nkete parti politike jane kastraveca, njerez te prishur e karrieriste.
O bolivar, grahi ti o njeri qysh te dush , se ne emër të demokracis, mundet njeri me thon gjithcka (kështu e kuptojm ne demokracinë!).
Me e vendos Vetvendosje! në atë vend ku po e vendos ti , ende pa e shiju , është mënyrë jo e drejt , jo demokratike dhe në anën tjetër nuk ki asnjë fakt që mund ta bind dikën se është ashtu.
Mënyra e tilla të sulmimit të një Partije të re , si ne kete rast , ngjan shumë në doktrinat komuniste që i kemi perjetura deri me tani , jo vetëm nga partija komuniste e jugosllavis , po edhe mbeturinat e saj si ldk dhe satelite e saj , e pastaj edhe pdk me shokë!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!BAC, U KRYMB!
Nuk kemi ktu cfarë të dimë.
Nese je ndonjë njeri i "mrim" , qe thot populli , kallxona ta dim bile. Nese po ja fut kot , atëher , se di , trego kujt po i qon ujë në mulli, bile ta dimë!
Krijoni Kontakt