Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 102
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar mė parė nga ExTaSy Lexo Postimin
    Ky forumi katolik meriton ti ndodh kjo se debati qe zhvillohet ne ate oferum vazhdimisht ofendon muslimanet shqiptar...

Nė at forum vazhdimisht ofendohen shqiptaro-llaskuco-arabėt e asnjėher muslimanėt shqiptar.!

Tė gjith e dijn qė unė jamė musliman aty por sillen shumė mirė dhe gjithmonė jamė i mirėpritur nga stafi dhe vet Matrix-i (meqe ėshtė mod aty mė duket mos qofsha gabim).

Bėhuni tė gjith shqiptar musliman e jo llaskuco-arab atėher tė gjithė ju duan sikur dhe mua!
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    Citim Postuar mė parė nga Nice_Boy Lexo Postimin

Nė at forum vazhdimisht ofendohen shqiptaro-llaskuco-arabėt e asnjėher muslimanėt shqiptar.!

Tė gjith e dijn qė unė jamė musliman aty por sillen shumė mirė dhe gjithmonė jamė i mirėpritur nga stafi dhe vet Matrix-i (meqe ėshtė mod aty mė duket mos qofsha gabim).

Bėhuni tė gjith shqiptar musliman e jo llaskuco-arab atėher tė gjithė ju duan sikur dhe mua!
    Ti koke koktell musliman si paske put mir.
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ti koke koktell musliman si paske put mir.
    Baba mu ka fal ka 5x nė ditė .. edhe nana tashti ka 5x nė ditė falet .. e se besoj qė ka musliman koktell ama unė jamė musliman i paster e jo ekstremist qė urren njė tė fes tjetėr.

Unė e rrespektoj si shqiptar e jo si katolik apo musliman!
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Rasti duhet patjeter te lajmrohet ne Eulex se puna shume keq qenka. Nje pyetje tju bej sa faculeta perdoret per te fshire lotet, jo per gje po dua tju paguaj demshpermblim? haahahaha do tju qeshe kush te lexoje keto budallalleqe hahaha.

Si keni kohe dhe nerva per kesi pune se kuptoj? Mbase paguheni per keto pune kush e di... por e di se jeni turpi butes valla....

Mafia, kallxoj babes doshta te del zot hhhahahahha

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Ky forumi katolik meriton ti ndodh kjo se debati qe zhvillohet ne ate oferum vazhdimisht ofendon muslimanet shqiptar...
    Aty vet jam antar dhe nuk ka asgje hiq per fejen muslimane bile nuk hupin koh me asi gjerash kenaqen dhe argetohen duke biseduar me njeri tjetrin jo si ne anen tjeter po te hysh ne forume islamike sheh se qfar tmerri po ndodh ne to!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    Citim Postuar mė parė nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Baba mu ka fal ka 5x nė ditė .. edhe nana tashti ka 5x nė ditė falet .. e se besoj qė ka musliman koktell ama unė jamė musliman i paster e jo ekstremist qė urren njė tė fes tjetėr.

Unė e rrespektoj si shqiptar e jo si katolik apo musliman!
    Kjo tingellon pak me ndryshe se ajo me heret nese baba dhe nana tu kan fal nuk don te thot qe dhe ti ke besimin e plote se sot kem me bollek musliman trashegimtar...

Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga Matrix Lexo Postimin
    daniel00, ti mbase ke te drejte, por une nga muslimanet akuzohem se jam i ashper dhe i njeanshem ne moderim, ndersa nga te krishteret se jam teper i bute dhe tolerant. NUk di cfare te bej.

Sidoqofte, tek forumi Toleranca, ne rast se vini re fyerje te cfaredo lloji, mund t'i raportoni ose te njoftoni me mesazhe private. Jam dakord qe i duhet prere rruga fondamentalizmit dhe ekstremizmit
    Ti Matrix sdi si akuzohesh por un i kam postuar 100- sharje e fryje shum shum me te medha se sa ajo '' MAGAR '' qe i thash Renea-s duke mu shajtur famila e shum gjera tejra dhe nuk ndermer askush asgje perndryshe vazhdoin ofendimet ndersa per nje magar qe e quajta Renean u be nam i madh!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    X
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Aty vet jam antar dhe nuk ka asgje hiq per fejen muslimane bile nuk hupin koh me asi gjerash kenaqen dhe argetohen duke biseduar me njeri tjetrin jo si ne anen tjeter po te hysh ne forume islamike sheh se qfar tmerri po ndodh ne to!

ashtu eshte... prandaj dhe thone: qimen ne sy te vet askush nuk e sheh! Selom

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Le ti ket muhabet ne postimin e par ne ate forum jam perjashtu mos me trego ti mu ktu pollavra nuk ka forum shqiptar qe s`jam antar dhe aktiv dhe s`me ka ndodh te me perjashton dikush...

Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga strange Lexo Postimin
    X

ashtu eshte... prandaj dhe thone: qimen ne sy te vet askush nuk e sheh! Selom
    Shabat Shalom ka un thuhet bac...

A ka far BUME a joe kuesh ti qoim do e veten n'han se tyebe kem met pa q!

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •