Postuar mė parė nga
jarigas
I nderuar Elytoni, ke shkruar nj fraze sublime!!!Sikur te ishe ndalur ketu, do te thosnja se ti ke te drejte te thuash se Islami eshte fč e Miresise.....por fatkeqesisht, me poshte i ve shqelmin fillimit te mbare! Ketu po e fillon e flet si arab!! Per ēdo te zeze qe ju bie apo kryejne myslimanet, fajin e kane te tjeret!!
Jo, nese do t'i denonim njezeri keqadashesit dhe kriminelet!!
Une si katolik nuk e kam aspak problem te them se priftat pedofile, jo vetem qe e meritojne denimin, por ata nuk jane aspak pjese e popullit te krishtit!! Pse myslimanet e kane problem te denojne nje kriminel mysliman, pa marre perpara pelqimin e "dijetareve"???
Perēarjen e kerkon ai qe gjykon gjerat duke u nisur vetem nga pikepamja fetare!
Nese flet kunder Islamit, flet kunder politikes dhe moralit arab, ndersa nese flet kunder "nenshtrimit ndaj Zotit", ndoshta mbivlereson veten e tij!!(dhe jo nenvlereson!)
Pa dashje ketu ben propagande wahabiste!!
E ketu e qelb muhabetin, pasi si i nenshtruar i Zotit qe e quan veten, ai 11 Shtatori per ty, do te shenonte diten kur disa kriminela, n eemer te Zotit e ti adhuron, vrane sa e sa krijesa te po atij Zoti!! Pra, perpara se te gjykosh hijenat qe ushqehen me kerma, do te ishte me e udhes te denoje me pare ujqit qe qene shkaku u kermave.....edhe njehere, ata qe shklruajne kunder Islamit, shkruajne kunder politikes panarabiste dhe terroriste, ndermarre tashme nga shue e shume organizata islamike apo te ashtuquajtura!!
Ok,ok...per i ēik prapagande vdisni ju....istinkti i njeriut na qenka t'i lutet arabisht Zotit arab!!! Nejse, mund te kete edhe "te menēur" qe i besojne keto pallavra, ku i dihet!!
Mender ime!
Krijoni Kontakt