Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 44
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Ky *** kombetar ky hajvan kombetar asnjeher,ky pecan popullin tone o njerez ky percan.

Jam musliman edhe une por jo me emer dhe para njerzve po para zotit o popull.

Pse kur ishte gjalli Hoxha Jakup Asipi zoti e shperbleft me xhenet,nuk dilshin keta dhe me leh sic lehin tash.

Turp per ju qe e perkrahni turp.

Si nuk ju erdhi trup mbreme me perkrah ne ate fjalim te tij,kuptohet ju drejtohem disave te maqedonis tash me kete.

Si tha Nene tereza u djegt ne xhenem dhe ju urraaaaaaaaaa te gjithe,dhe me von te shoh komedi ne televizionet sllave turp more ju koft.
    Perseri paska then kete ?

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

Epopeja e Kosovës së Re

Shkruan: Dr. Shefqet Krasniqi

Duke shfletuar diçka më ranë në dorë disa foto të kufomave të familjes Jashari – Allahu i pastë mëshiruar – të masakruara nga ushtria dhe policia serbe në marsin e vitit 1998.
    Këto fotografi bashkë me fëmijët filluam t`i shikojmë, fillova t`u shpjegoj atyre se kush janë ato kufoma dhe se tashmë janë mbushur njëmbëdhjetë vjet të plota nga ajo ngjarje e madhe, e cila me emrin e Allahut e ndërroi gjendjen e popullit shqiptar për 180 shkallë.
    Deri në javën e ardhshme, selam alejkum ve rahmetullah!

Epoka e Re: e Premte, 13 mars 2009
    se ku e lexova nje shkrim. ky palla gajte kohes se luftes nuk ka qene fare ne Kosove. si s'ka tur te genjeje para botes. marshalla edhe hoxhe.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Ky *** kombetar ky hajvan kombetar asnjeher,ky pecan popullin tone o njerez ky percan.

Jam musliman edhe une por jo me emer dhe para njerzve po para zotit o popull.

Pse kur ishte gjalli Hoxha Jakup Asipi zoti e shperbleft me xhenet,nuk dilshin keta dhe me leh sic lehin tash.

Turp per ju qe e perkrahni turp.

Si nuk ju erdhi trup mbreme me perkrah ne ate fjalim te tij,kuptohet ju drejtohem disave te maqedonis tash me kete.

Si tha Nene tereza u djegt ne xhenem dhe ju urraaaaaaaaaa te gjithe,dhe me von te shoh komedi ne televizionet sllave turp more ju koft.
    O mas pari ti sun matesh me to.
    Ky ka luftu, ti ske ba kurgjo
    Ngoje ligjeraten e tij per Jakup Hasipin se qysh e livdon e mos paragjyko per njerezit.
    Edhe kur thu ju drejtohem juve te Maqedonis, ketu o burr nuk jemi te Maqedonis (e kom fjalen per shumicen) qka me tu pergjigj na tjert, personalisht e njoh edhe sen te keqe nuk i di, ku po kcen ti prej Maqedonie e po e njeh ma mir se une ketu ne Prishtine??!! me ni deklarat a? le pash Zotin se sosht prej moralit te muslimanit me akuzu tjert pa fakte.

Ndryshuar për herë të fundit nga muslim_ks : 06-09-2010 më 21:42

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga karkaxholli Lexo Postimin
    se ku e lexova nje shkrim. ky palla gajte kohes se luftes nuk ka qene fare ne Kosove. si s'ka tur te genjeje para botes. marshalla edhe hoxhe.
    Jo i nderuar, ky gjatë luftes u kan me pushk ne krah bashk me Agim Ramadanin e Salih Çekajn nese nuk i njeh bonja njer search ne google e sheh kush jan. Ky nderprejti shkollimit per me ardh ne luft, po i mjeri ky qe spaska pas per kon lufton

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga muslim_ks Lexo Postimin
    O mas pari ti sun matesh me to.
    Ky ka luftu, ti ske ba kurgjo
    Ngoje ligjeraten e tij per Jakup Hasipin se qysh e livdon e mos paragjyko per njerezit.
    Edhe kur thu ju drejtohem juve te Maqedonis, ketu o burr nuk jemi te Maqedonis (e kom fjalen per shumicen) qka me tu pergjigj na tjert, personalisht e njoh edhe sen te keqe nuk i di, ku po kcen ti prej Maqedonie e po e njeh ma mir se une ketu ne Prishtine??!! me ni deklarat a? le pash Zotin se sosht prej moralit te muslimanit me akuzu tjert pa fakte.

]

Ti nese e njeh mire je me nje thes me ate,popullit tone nuk i duhen kesi lloj malukatash,neve na duhen njerez te civilizum,njerez si Hoxha i Kumanoves Jakup Asipi.

Ai ishte i cili kontribonte per popullin shqiptar,ai njeri qe ja degjonte nje ligjerat te tije kuptonte shum cka nga ai.

Ndersa ky majmun seshte kurgje e ndegjova ne lajme o zotri ky eshte fakt,po ja qe sen po e gjej ende ne internet nje video te tij,eshte realiteti ne mes te shkupit shan dhe ofendon Nene Terezen turp per ne si komb shqiptar qe jemi me perkrah njerez te llojit te tij.

Ndersa mua si musliman nuk me takon ky kundershtim,po atij cka i takon bre ku ai e quan veten hoxh,dhe ne ate turm me bere ate gje,po ske faj se ka disa qe e perkrahin.

Sna duhet neve njerez te till ne kombin tone se plot kemi pas dhe e kemi par se ku na kan cu ata ne cilen rrug.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Perseri paska then kete ?
    se fole ni fjele ene ty o mafi.ama mos shkretish dicka . pershendeje

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Ti nese e njeh mire je me nje thes me ate,popullit tone nuk i duhen kesi lloj malukatash,neve na duhen njerez te civilizum,njerez si Hoxha i Kumanoves Jakup Asipi.

Ai ishte i cili kontribonte per popullin shqiptar,ai njeri qe ja degjonte nje ligjerat te tije kuptonte shum cka nga ai.

Ndersa ky majmun seshte kurgje e ndegjova ne lajme o zotri ky eshte fakt,po ja qe sen po e gjej ende ne internet nje video te tij,eshte realiteti ne mes te shkupit shan dhe ofendon Nene Terezen turp per ne si komb shqiptar qe jemi me perkrah njerez te llojit te tij.

Ndersa mua si musliman nuk me takon ky kundershtim,po atij cka i takon bre ku ai e quan veten hoxh,dhe ne ate turm me bere ate gje,po ske faj se ka disa qe e perkrahin.

Sna duhet neve njerez te till ne kombin tone se plot kemi pas dhe e kemi par se ku na kan cu ata ne cilen rrug.
    O i nderuar,

Unë jetoj në Prishtinë edhe e njoh personalisht hoxhën e nderum, me keta sun maten shum hoxhollar, ky vet ka than se Jakup Hasipi osht hoxhë ma i fort, e di qe u kan ne Shkup ne ni manifestim ku kishte pas edhe kangetar te ftuar etj. (mirpo normal jo per te kendu) edhe e di qe masi u kthy ktu i kan ardh do mesazhe prej Maqedonie (nga ekstremist) se bajagi ke dal prej feje, mirpo ata me arsyetim se po perzihesh me kengetaret, e sa per Nënë Terezën kerkush kurgjo nuk ka fol.
    I nderuar, na sun te jepum shpjegime per ate "urrrraaaaa" qe kan ba vllaznit ton ne Maqedoni ato shpjegime duhet t'i japin ata vet.
    Çdo musliman e ka te qartë qe Nënë Tereza osht ne Xhehennem, i pelqej kujt i pelqej, si pelqej kujt si pelqej ky osht realiteti. Dhe per kete deshmia ma e mir koka manifestimi ne Shkup ku shumica paskan piskit "urrraaa" pra shumica e shqiptarëve e dinë dhe pajtohen me kit fakt, pse dy a tre sikur ti mendojn ndryshe kjo ska lidhje.
    Nuk po du met ofendu sinqerisht, po vAll-llahi realiteti osht qashtu, masanej Nënë Tereza nuk konsiderohet figurë kombëtare për neve, ndegjoje çka thotë Fatos Luboja në Klan TV e ka sqaru mir se ajo ska lidhje me kulturen shqiptare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Titullin e kish dr ,por nje liber i tij me ra ne dore(rruga e ndricimit)dhe aty pashe qe nga ana intelektuale ishte shume i ceket!!
    Nuk mbet kush pa marre titulla ne dite te sodit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Titullin e kish dr ,por nje liber i tij me ra ne dore(rruga e ndricimit)dhe aty pashe qe nga ana intelektuale ishte shume i ceket!!
    Nuk mbet kush pa marre titulla ne dite te sodit
    Titullin e ka Dr. shumë shpejt ky titull do të zëvendësohet me Akad.

Nuk mbet kush pa dhan vlersime, si me i pas caktu juri:

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga muslim_ks Lexo Postimin
    Titullin e ka Dr. shumë shpejt ky titull do të zëvendësohet me Akad.

:
    Aspak spo cuditem,une njoh nxenes qe mezi kane shkruar e lexuar e sot kane mastera

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •