Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Te them te drejten asnjehere nuk kam qene i perpikte ne orar. Dhe pritjet qe te tjeret vuanin prej meje ishin +15 minuta deri ne 2 ore. Minimumi i minimumit qe me kane pritur ka qene 10 minuta...
    Sado te mundohem, edhe nqs behem gati qe me pare, qofte 1 ore me pare, eshte e pamundur mos te vonohem. Tashme te jem vone eshte pjese e imja, smund te bej dot asgje.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga ♥ Ela ♥ Lexo Postimin
    Jam gjithmon 3 minuta me vonese... Sado mundohem une te behem gati 30 minuta apo 45 minuta para gati, prap jam me vonese 3 minuta. Edhe orarin ne shtepi dhe ne cel e kam vene disa minuta para qe te arrij ne kohe... joooooo... Jam "treshe"... skam cte bej.
    hahah e cuditshme kjo puna e 3 minutave, i bie qe ti do jesh perhere ne lufte me kohen qe te ka borxh ato 3 minuta

Edhe une jam gati perhere me vonese, edhe kur organizohem del gjithmone ndonje e papritur qe mi prish planet...sidomos ne mengjes mezi me del gjumi dhe pothuajse perdite futem ne klase pasi ka filluar mesimi..shyqyr te pakten qe te ne ste kerkojne shume llogari..
    Ndersa ne shkolle te mesme me priste shoqja perdite poshte pallatit, me pas bashkoheshim me shoqet e tjera dhe benim rrugen bashke per ne shkolle. Une dilja nga shtepia perhere me vonese dhe kur ato me pyesnin se kush nga ne te dyja e kishte fajin (gjoja sikur nuk e dinin ato) une me vrap ia vija fajin shoqes, edhe cdo dite keshtu u mbyllte muhabeti e gjeja shoqen cdo mengjes me liber ne dore teksa me priste mua..ehhh kohe qe i kujtoj me nostalgji...

Sa per justifikimet ate qe perdor me shpesh eshte "isha te dentisti prandaj u vonova" edhe kur nuk eshte keshtu

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    gjihtmon me vones.asiher mkohe. jo qi e boj me dashje po harroj shum. i le takim tjeetrit a tjeetres, ene harroj fare qi kom lon takim. ene masanej ato me morin mtel. alo, nazlije, ku je mi ti? athere m'mbi nermen cer kom bo. ene filloj tu u vesh e tu u math, i fus i buzkuq rruges, ene hec kalo. kaiher ato qi mpresin jon bo tym e xixa.mirpo sa tme shofin, ju bin nervat, kom i buzeqeshje llaftar fare, as berluskoni sme perballo. ene kshu perfuno kjo pun.
    per me prite te tjeret, gjall mbote jo. po dejten, le tvine mshpi, skom nermen me prit ke shtyllat e rruges si me qon ka ato tbllokut mas ores dhite.
    kshu iher per iher, mo von tshofim.
    se mos harroj mi, un skom nevoj me shku mpune se mpuno burri, osh deputet ene cik biznes, vallai ka kjo one gjynof me ja honger hakun, mpllome tdores mka majt.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga Plot Lexo Postimin
    gjihtmon me vones.asiher mkohe. jo qi e boj me dashje po harroj shum. i le takim tjeetrit a tjeetres, ene harroj fare qi kom lon takim. ene masanej ato me morin mtel. alo, nazlije, ku je mi ti? athere m'mbi nermen cer kom bo. ene filloj tu u vesh e tu u math, i fus i buzkuq rruges, ene hec kalo. kaiher ato qi mpresin jon bo tym e xixa.mirpo sa tme shofin, ju bin nervat, kom i buzeqeshje llaftar fare, as berluskoni sme perballo. ene kshu perfuno kjo pun.
    per me prite te tjeret, gjall mbote jo. po dejten, le tvine mshpi, skom nermen me prit ke shtyllat e rruges si me qon ka ato tbllokut mas ores dhite.
    se mos harroj mi, un skom nevoj me shku mpune se mpuno burri, osh deputet ene cik biznes, vallai ka kjo one gjynof me ja honger hakun, mpllome tdores mka majt.
    ..................................
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    ..................................
    po ho mi ti, kshu si taten e kom, ja kshu me dhom perjashte, hajt mo, ene un kujt ja tregoj, korathonit qi mnjef me dhom e tgjitha, shoqni e vjeter, sa here e kina gdhi bashke tu lujt me nuse, mirrshim vellon e motres sime qi o martu fjufju ene e bojshim me rradhe kush o nuse mo e bukur.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    po ho mi ti, kshu si taten e kom, ja kshu me dhom perjashte, hajt mo, ene un kujt ja tregoj, korathonit qi mnjef me dhom e tgjitha, shoqni e vjeter, sa here e kina gdhi bashke tu lujt me nuse, mirrshim vellon e motres sime qi o martu fjufju ene e bojshim me rradhe kush o nuse mo e bukur.
    Ti vonohesh plot, por une kam mbajt vendin e pare gjithe jeten. E ma men, kur shkojshim n;shkolle, qe ti e majshe deren e hekrit me dore,,,tu m'prit mu? Bite zilja e pare, une hic, bite zilja e dyte...une prape hic...bite edhe zilja e funit ne oren 1:30 naiher,,,edhe une hic.... Ke qene shume e durushme me mu ti plot-e, kur kom tregu mungesa serioze perpikmerie. Po e di qe e ke bo per arsye madhore. Kot s'ka pas thene Engelsi...a friend in need is a friend indeed...
    Plot-e me ke zhgenjyer tek tema e rimave. Dojsha me i fshi me gome ato rreshtat e tuja, se s'mu besojte qe i kishe shkrujt ti. (lol)
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283

Arrow

Amon moj plot-e.....sa e madhe qe je edhe filmat i gjen tak-fak me te paren ... mos u habit te mos vish,ashtu siq je... eja me shpejt se ne te presim se na shkrive fare ... shushu-ja ku te ka humb..? nuk te bon ball ty ajo iq fare ...amon moj mazllomin si i ke ?, mos ja ha hakun amon!

definitivisht mos vono me shkruejt ...

shume rrespekte
    Dhuro shumė...e prit pak!

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Cdo here me kohe ndoshta edhe para kohes nganjeher!
    E me vones kur eshte puna te dentisti mjeku dhe laborotari
    dhe nuk kerkoj ndjes as nuk genjej.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhenet.M.S. : 31-08-2010 mė 10:13
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Nese do lija me Sueden takim ne nje vend do e prisja nje ore para te vendi
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Nese do e lija takimin me kete gjelin lart,nuk do vonohesha por do fshihesha si pula, qe ai te me ndjek pas!Hahahaha (Shaka) Nuk vonohem kurr ne takime pune,e takime tjera nuk le!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •