Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Kerkoj ndjese per vonesen por...

Koha eshte flori thote populli.

Po ju te dashur forumiste sa dakord jeni me kete metafore? A dini ta menaxhoni si duhet kohen?

A jeni te perpikte ne zbatimin e orareve apo ju ndodh e kunderta, dmth qe ne te shumten e rasteve arrini me vonese ne takimet dhe ju duhet perhere te gjeni nje justifikim te ri?

Nese beni pjese ne kete kategorine e dyte, atehere cilat jane justifikimet qe perdorni me shpesh?

Tregoheni perhere te sinqerte apo ne ato momente shfajesimi e verteta mposhtet nga imagjinata juaj?

Mos nguroni te na tregoni

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Zakonisht jam ne kohe 5 minuta mund te jem me vonese....dmth s'kane rendesi justifikimet.
    Por nqs qelloj te jem vone tregoj te verteten, pse.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Personalisht jam e perpikte ne orar .Nqs vonohem qofte dhe nje min me ze ankthi .

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    shum rrall jam me vonese, ngaqe kam bezdi per vete te pres atehere nuk i le te tjeret te presin !
    por gjithsecilit mund ti ndodhi ndonje e papritur keshtu qe dashje pa dashje behet vone !

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Asnjeher me vonese ... pothuajse kurre. Llogaris edhe te papriturat qe mund te dalin rruges.
    Sic tha edhe anetarja me siper urrej pritjen , dhe gjithashtu nuk dua te me presin, por ngaqe shkoj ne takim me heret per te qen me korrekte , prap me bie te pres ...
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

Para disa viteve nuk isha aq e perpikte ne zbatimin e orarit
    humba dy pune qe te mesoja se nuk eshte mire njeriu mos jete ne oren e duhur atje ku duhet
    ndjehesha vertet shume keq sepse gjeja genjashtra te shumta edhe kjo me bente te ndjehesha shume keq sepse me binte shume rende me karakterin qe kisha
    detyrohesha te genjeja duke mos qene genejshtare
    kam vine qe jam ne oren e duhur ne cdo vend edhe kjo me pelqen .....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Dhe une jam e perpikte, te vonohem nuk me ka ndodhur kurre.
    Gjithmone nje program.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Sa here qe le takim me dike do jem gjithmon ne orar ose para orarit .
    Fatkeqesisht shumica e personave qe kam lene takim (me perjashtime te vogla) nuk kane qene te perpikt me orarin, kjo eshte gjeja qe urrej me shume nga te gjitha gjerat.
    Ne te gjitha rastet kur personat qe kane pasur takim me mua dhe nuk jane treguar korrekt rreagimi im ka qene shum agresiv dhe pa piken me te vogel te edukates.

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anėtarėsuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Jam gjithmon 3 minuta me vonese... Sado mundohem une te behem gati 30 minuta apo 45 minuta para gati, prap jam me vonese 3 minuta. Edhe orarin ne shtepi dhe ne cel e kam vene disa minuta para qe te arrij ne kohe... joooooo... Jam "treshe"... skam cte bej.

Mė pelqen kjo thėnie popullore ''Koha ėshtė flori''.
    Gjithėhere mundohem te jem ''aty'' nė kohen e caktuar, jam tepėr i perpikte nė termine.
    Kur ndodh qė tjetri tė vonohet , menjehere filloi tė humbas durimin, shikoj rrugėn, nėse jam nė ndonje shtepi apo kafiteri shikoj nga dera, pse nuk vie tani? pyes veten dhe minutat mė bėhen orė.
    Nėse un vonohem, gjė kjo qe ndodh rrallė, atėhere gjėja e pare qe bej pasi te pershndes atė ose ata qe me presin ėshte kerkim falje per vonesen dhe u spjegohem per arsyen e voneses. Zakonisht e jap arsyen e vertetė te voneses, varet edhe nga ajo se me kė takohesh, ka njerz qe u thua tė vereten , ka te tjere qe nuk eshte e nevojshme te din gjithqka me saktesi rreth meje, andaj nuk perjashtohet mundesia qe ndonjehere tė perdoresh edhe imagjinaten siq e paska then Broken Smile, haha...

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •