Aleanc me serbet c'don te thot ? Apo me greket e francezet, anglezet apo amerikanet qe nje her per njeher luftojn Islamin ?
Armiku i besimit tim, eshte armiku im !
Aleanc me serbet c'don te thot ? Apo me greket e francezet, anglezet apo amerikanet qe nje her per njeher luftojn Islamin ?
Armiku i besimit tim, eshte armiku im !
ok dmth qe te krishteret gjithmon qenkan te drejt
a eshte e drejt qe une te quhem antishqiptar taleban arab terrorist ekstremist maxhup te me shahet nana e familja vetem pse jam musliman dhe gjitha keto fyrje me vin prej katolikve
a kjo eshte drejtsi te ju a , pse ne muslimanet kurr juve nuk ju quajm antikombtar grek kriminela ekstremista etj.
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Shif Matrix , je duke hy ne gjera qe nuk te takojn , kshtu jemi ne shqiptaret , dikush mendon se ka aleat Turqin ( shtet i NATO-s me pretendime per ne BE). Dikush mendon se ka greket , e te tjeret mendojn se kan aleat serbet.
Prandaj sot ke ortodoks shqiptar qe msojn ne shkolla greke , ndrrojn emrat e marrin nenshtetsi .
Ke katolik qe martojn vajzat per sllav.
Pra ke shqiptar qe vetem gojarisht mbeshtesin aleanca , ke te tjer qe praktikisht i realizojn , ndersa ne forum shtirren si patriota. Eshte ceshtje sinqeriteti.
Dhe ti smundesh te denojsh antaret e forumit sepse mendojn se shqiptaret duhet te krijojn aleanc me nje shtet te NATO-s. Ashtu sic nuk ke denuar disa te tjer qe mbeshtesin martesat shqiptaro-serbe . Ke te drejt te kundershtojsh mendimet e tilla , por smund te denojsh.
Kujdes, Krishti te meson ti duash armiqet!
Shqiperi eshte edhe Cameria
ximi_abedini, nuk ėshtė e vertetė ajo qe thua. nese ėshtė e vertetė ajo qe thua me vjen keq por nuk eshte evertetė. te lutem na sjellė ato qe thua per ti deshmuar se ku katolikėt shajnė nanė dhe ne fėmijė shqiptarėt vetem pse na qenkan musliman. Jo vėlla i dashur nuk eshte e vertetė. Te lutem sjelle at shkrim dhe vertetoje nese ekziston.
Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.
O laraman, un mbroj interesat e besimit tim ! Se c'ndodhe mes irakianeve dhe iranianeve eshte gjeja me e vogel qe me preokupon per momentin, por nuk te genjej qe un iranianet i urrrej po aq sa i urrej armiqt e Islamit !
Jam shqiptar e bir Shqiptari !
Po s'me besove, pun e madhe !
Krijoni Kontakt