Close
Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 151
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Aleance me turqit do thote thirrje anti-kombetare, ka logjike kjo?, e din qe po ja fut kot si shume, me shume permendin krishteret se sa muslimanit per aleance me turqit, besoj qe shume pervoje ne Shqiperi, sepse shqiptaret nuk lidhin interesat e tyre baze fejes.

Edhe sllavomaqedonasit sot Turqine e quan mikun me te mire ne Ballkan dhe mos harro ata jane te ritit ortodoks, vetem shtresa e ulet e njerezve lidhin gjithcka me fe.
    Hec e futja ne kry Shqiptarve qe besimi eshte diqka personal dhe nuk merret ne baza politike! po sjau kap truri jo besom qe do do e shesin vendin e vet per vend te huaj vetem per fe qe i bashkon me vend te huaj!
    Popujt e zhvilluar ne tru nuk shikoin fe as nuk duan as nuk urrein njera tejteren per shkak te fes ket e bein vetem ne iran e irak palestin e pakistakn aty jeta krahasoet si ne gjungell!

Edhe nje gje nuk ju futet ne tru dot qe me shum duhet dashur nje SHQIPTAR i krishter dhe meriton te quhet vlla edhe nese nuk o i besim tend sesa nje Arab Magjup e nje Turk poashtut vlen edhe per fe tjeter me plot zemer duhet quajtur nje SHqiptar musliman vella e duhet dashur sesa nje te nje kombsie tejter!

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga Hidalgo Lexo Postimin
    Asnjeri.

Afganet jan Taleban qe mbrojn interesat e shtetit te tyre.

Sipas teje kush e kishte me te drejt, Uck-eja apo shqiptaret ?

Normal ti kete nuk e din, sepse per ty lufta e kosoves ishte dit gezimi kur i pashe talebanet shqiptar duke u masakruar.
    Arab , un taliban nuk i quaj Shqitparet sepse shyqyr prej zotit nje perqindje shum e vogel qe nuk e meriton te quhet minoritet as te folet per ta si TI jan duke shkuar asaj rruge! dhe me se shumti qe i luftoin jan Shqypet e po te njejtin besim Musliman..

Sa per luft ti nuk di asgje per familen time as per antart qe kam humbur ne lufte, per at as nuk te takon me fol! Por ti nuk ke respekt sespe ne shpirt te plas qe UQK dhe KOSOVART nuk kan luftuar per islam por per flamur KUQ E ZI!

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Hec e futja ne kry Shqiptarve qe besimi eshte diqka personal dhe nuk merret ne baza politike! po sjau kap truri jo besom qe do do e shesin vendin e vet per vend te huaj vetem per fe qe i bashkon me vend te huaj!
    Popujt e zhvilluar ne tru nuk shikoin fe as nuk duan as nuk urrein njera tejteren per shkak te fes ket e bein vetem ne iran e irak palestin e pakistakn aty jeta krahasoet si ne gjungell!

Edhe nje gje nuk ju futet ne tru dot qe me shum duhet dashur nje SHQIPTAR i krishter dhe meriton te quhet vlla edhe nese nuk o i besim tend sesa nje Arab Magjup e nje Turk poashtut vlen edhe per fe tjeter me plot zemer duhet quajtur nje SHqiptar musliman vella e duhet dashur sesa nje te nje kombsie tejter!
    Ndoja mendjen se na kpute duke notu ne stilin e lir, her ne ekstremist fetar , ateist e pacifist.
    Fishtani , e tha se Turqia mund te jet vend mik i shqiptarve ani qe esht nje vend musliman dhe ish sundues i shqiptarve. Ashtu sic esht mik i shtetit te Maqedonis, edhe pse ky shtet ka shumic banoresh ortodoks.
    Por ti lojm Turqit .

Kush te ka then se nuk i duam shqiptaret e krishter , se paku ne qe jetojm ne Maqedoni , jemi mesu te jetojm me kombesi te ndryshme e me fe te ndryshme. Jetojm ne qytete te perziera , ani pse politika esht e futur mes popujve , prap se prap behet nje jet normale , karshi njeri tjetrit , ata qe na respektojn , te njejten e gjejn. Kur mund te jetoj me nje maqedon te krishter , pse mos jetoj edhe me nje shqiptar krishter.
    Por te ne shqiptaret musliman vlen parimi : Sy per sy , dhemb per dhemb.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Arab , un taliban nuk i quaj Shqitparet sepse shyqyr prej zotit nje perqindje shum e vogel qe nuk e meriton te quhet minoritet as te folet per ta si TI jan duke shkuar asaj rruge! dhe me se shumti qe i luftoin jan Shqypet e po te njejtin besim Musliman..

Sa per luft ti nuk di asgje per familen time as per antart qe kam humbur ne lufte, per at as nuk te takon me fol! Por ti nuk ke respekt sespe ne shpirt te plas qe UQK dhe KOSOVART nuk kan luftuar per islam por per flamur KUQ E ZI!
    Ahh,.. kcyre-kcyre, ti nuk i quan shqiptaret taleban sepse ndoshta vetem katoliket jan shqiptar per tye ???

Shiqo, per mua padyshim te madhe je nje injorant i fell qe s'din ti peshon fjalet e tia e aq me pak, ti kupton theniet e veta.

Se a ke luftuar ti per kosove, mua s'ma merr mendja fare. Por qe kam luftuar un, bashk me talebanet e mi, kete ta vertetoi kur te duash ! Keshtu qe mos me shit mua mend patriotizmi ketu, se i vogel je.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    E pata fjalen prej Shqiperie , ne Kumanov kishte trima prej Shqiperie qe kan luftuar , por ata ishin musliman , asnjeri sishte i krishter , edhe pse sipas Matrix , 99% e banoreve te Shqiperis jan krishter.

jarigas tha se Krishti esht kunder luftes , Deshmitaret e Jehovait e respektojn kete dhe jan kunder luftes.
    Sinqerisht , cka mendon cilet kan vepru me se miri : Pashk Gjon Abazi ose Marjan Duzhmani.

Njeri ka luftuar kunder armikut , ndersa tjetri ka vdek pa rezistuar. ( ashtu sic ber Krishti).

Esht e lejushme te luftosh ose jo ?!
    ================================================== ========
    Pse bre jeni shume injoranta dhe shume te poshter! po ata shqiptare [luftetar] qe erdhen ne Kumanoven e Juaj[Maqedoni] a si erdhen treguan se na jemi mysliman ......! jo budall/llic, luftetari shqiptar kudo qe jane dhe kud qe kane luftue, kane luftue si shqiptar! e jo me fe, o njerz te prisht!

pse more po shkoni veq nga feja!as nuk kemi luftue kunder fe e as nuk kemi luftue per fe! kemi luftue per kombe kunder sllave, ne nuk jemi ne konflikt me fen krishtiane, se po te ishem ne konflikt me fe krishtiane, ngase edhe vet ne shqiptaret i kemi rrenjet krishtian, si krishtian si mysliman nje popelle jemi! pse ta futim fen e ***** gjithkunde ne forume!

Jo erdhen nga shqipria per te na ndihmuar per luft ne Maqedoni, po ata luftetar ishin mysliman!!!! "Renea" ku ku bre shume keni me hjeke!

i/e regjistruar Maska e NORDIC
    Anėtarėsuar
    26-08-2010
    Postime
    43
    Citim Postuar mė parė nga Matrix Lexo Postimin
    ato qe u fshine ishin vetem sharje dhe fyerje dhe jo argumenta.
    Kuptojeni pra se sharjet dhe fyerjet nuk lejohen ketu!!!

Dhe per me te teper ne to kishte thirrje anti-kombetare ku kerkohej aleance me Turqit!

Matrix,

Ato gjoja ofendime qe bera ishin ndaj figurave Historike,ofendime keto te shoqeruara me nje cikez humor.,
    konkretisht kisha fjalen per Vatikanin dhe papen e atehershem ku thashe se :
    Mos i dashuroni aq shume se ata kane perdorur Skenderbeun dhe popullin shqipetare si fshise dhe e futen ne masakra kunder Turqeve.,e pastaj jo vetem qe i kthyen shpinen Shqipetareve, por Rep. e venedikut edhe Sulmoi Shqiperine.

jane keto fakte historike, analiza dhe konkluza edhe nga Historian tonet ( flas per historian nga ilirida e kosova).,e nese keta diskutime dikujt nuk i pelqejne une nuk kam faj.

E nga kjo une nxora mundesine e Aleances me Turqit deke thene :
    Ndoshta ne nje rast Alance,sot dote ishim 70 Milon e 7-te sa kemi ngelur.

POR,
    Edhe nese e duam Turqine,cka ka te keqe te kjo???
    fort mire e dime te gjithe se tani me ne Turqi jetojne 7 ndoshta edhe 14 Milion Shqipetar edhe pse te asimiluar.,. shumica kane harruar Shqipen por mbajne gjakun tone.
    Shikuar ne kete kendveshtrim-Turqia eshte faktikisht Moter e Shqiperise.

sa per ofendimet e sharrjet,

Pse nuk e fshitet komentin tim te pare kur shava do shqipetar ( pa emra) qe na quajne Musliman te flliqur ???,e qe na debojne per ne Afrike ? por u fshi komenti im atehere kur kritikova PAPEN e ateherrshem qe perdori Skenderbeun si vegel per interesa te vetat.

Dmth. dikujt ketu i dhimbset me teper Vatikani (qe vete Besimtaret Perendimor ia kthejne Spinen), se vete Populli shqipetare.

Edhe njhere si perfundim,

1) Ju nuk e fshitet komentin tim te pare ku Fyeja ( te ashtuquajtur shqipetar), qe duan ti zhdukin Shqipetaret Musliman;

2) Dikush do me shume Papen ( te cilin te vetet nuk e duan), se sa Shqipetaret,

3) Po, i njejti jam dhe kuptuva menjehere se e observuat IP adresen time,por e treguat edhe vete se ky Forum, nuk eshte Shqipetare
    kete e dija qe para se te lajmerohem.

Une jam Shqipetar Musliman,dhe ju mund te me largoni nga Forumi por Kurre nga Toka qe me kan lene te Paret

PS: Per nje kafe,jeni te gjithe te mireseardhur ne token tone.,e dini shume mire se dyert tona jane gjithmone te hapura.
    mirupafshim

Anėtarėsuar
    26-08-2010
    Postime
    43

kurre nuk kam qene "Blueton"

Ndersa ti Nordic je Blueton qe u perjashtua para pak ditesh. Ti mund te nderrosh pseudonime, por ngelesh i njejti!

Ketu dua te drejtoj Matriksin. dhe te permiresoj dicka,

me falni se ca gjera "NUK I SHIKOVA MIRE., po behet fjale per nje gabim vleresim ndaj meje.

une Kurre nuk kam pasur Nick "Blueton"

Edhe njehere sa per informate :

Une Kurre nuk kam qene "Blueton", i cili qenka perjashtuar para pak ditesh.

E vertete qe para afro 1 viti kame qene i regjistruar,por JO para pak ditesh me Nickun "Blueton"

Permiresoj tekstin tim : Nuk jam ai

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Citim Postuar mė parė nga NORDIC
    E vertete qe para afro 1 viti kame qene i regjistruar,
    Poshte piktures se profilit tend duket qe je anetaresuar ne 26-08-2010 dhe jo para 1 viti, ndaj behu i sinqerte.
    Sidoqofte, nuk dua te luaj rolin e hetuesit ketu.
    Ja kalofsh mire!
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Anėtarėsuar
    26-08-2010
    Postime
    43
    Poshte piktures se profilit tend duket qe je anetaresuar ne 26-08-2010 dhe jo para 1 viti, ndaj behu i sinqerte.
    Sidoqofte, nuk dua te luaj rolin e hetuesit ketu.
    Ja kalofsh mire!
    Ashtu eshte,

me 26-08-2010 por me kete nick-NORDIC

Ndersa jo te keme qene i bllokuar si BLUETON

nje nick te tille nuk kam pasur kurre

ndoshta jane bere disa perzierje por un nuk kam qene i pejashtuar me ate nick

ate nick BLUETON as qe e njoh

ndoshta jame perzier me dike

kalofshi mir

Tani qe e zgjidhet problemin e Nick-ut, a mund te kalojm te tema ?
    Revolution 1848

Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •