Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga SKRAPARI Lexo Postimin
    ; mos u bej i njeanshem se nuk eshte gje e mire
    Ehhhhh po, me fetė tjera nuk mirren fare vetem me Islamin, athu pse ???
    Nje fjalė e urt thote: Qenin e ngordhur nuk e shkelmon askush as njeriun pa vler nuk e xhelozon askush.
    Kete rast fejen pa vlerė nuk e xhelozon askush.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The_Capital : 27-08-2010 mė 06:22
    Burri 1 X flet !

Citim Postuar mė parė nga SKRAPARI Lexo Postimin
    as hoxha nuk del dhe thote vrisni dhe prisni dhe ndihmoni bin legenin, as prifti nuk thote por kur vjen puna si ne rastin e bosnjes apo kosoves prifti thote vritini shqiptaret
    ndersa prifti eshte edhe kunder familjes, pro homosexualitetit....
    te dyja palet nuk jane te pastra; mos u bej i njeanshem se nuk eshte gje e mire
    Me vjen keq qe ti mendon qe une jam i njeanshem, por kjo teme i perket njeres ane, nuk mund ti bej te dy palet ne nje teme, sepse do kishte konfuzjon. Te pershendes
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Me vjen keq qe ti mendon qe une jam i njeanshem, por kjo teme i perket njeres ane, nuk mund ti bej te dy palet ne nje teme, sepse do kishte konfuzjon. Te pershendes
    Une nuk di qe t'i apo dikush tjeter keni hapur ndonje temė tjeter qe s'ka te bej me Islamin.

Ps. Sille ndonje temė ku t'i apo dikush tjeter ju keni be pyetje te krishterve.
    Jo tema te jetė e hapur nga muslimanet vetem nga vampirat.
    Burri 1 X flet !

Ju kam zili ju qafireve sepse ja beni qejfin njeri - tjetrit

U kenaqet duke vjelle vrer ndaj Islamit.

Vazhdoni ashtu sic ja keni nisur se xhehenemi do material per ta mbajtur zjarin e ndezur.

"Suksese" !

Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin

Vazhdoni ashtu sic ja keni nisur se xhehenemi do material per ta mbajtur zjarin e ndezur.

"Suksese" !
    Welcome to the world of hell

Ps: Nese te gjith behen musliman , cfar do digjet ne xhehnem ? A e ka menduar kete Allahu ?

Pastaj, ne njerzit zjarrin e ndezim me dru, tregoj Allahut tend se ndoshta nuk e din se me cfar ndizet zjarri dhe ndoshta perdor teknollgjin e njeriut
    Revolution 1848

Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Welcome to the world of hell

Ps: Nese te gjith behen musliman , cfar do digjet ne xhehnem ? A e ka menduar kete Allahu ?

Pastaj, ne njerzit zjarrin e ndezim me dru, tregoj Allahut tend se ndoshta nuk e din se me cfar ndizet zjarri dhe ndoshta perdor teknollgjin e njeriut
    Ne Kur'anin Famelarte permenden qafirėt dhe djegija e tyre ne xhehenem pergjithmone.

Ju qe jeni rradhitur ketu jeni fakti i gjalle se Kur'ani eshte i sakte - fjale e All-llahut xh.sh.

Te mjeret ju qe edhe vete me gojen tuaj dhe publikisht pranoni se jeni jobesimtare.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga The_Capital Lexo Postimin
    Ehhhhh po, me fetė tjera nuk mirren fare vetem me Islamin, athu pse ???
    Nje fjalė e urt thote: Qenin e ngordhur nuk e shkelmon askush as njeriun pa vler nuk e xhelozon askush.
    Kete rast fejen pa vlerė nuk e xhelozon askush.

Shiko se mos je pakez gabim lexo mire kuranin dhe e she qe 70% te kuranit merret me Hebrejizem dhe me Krishterizem dhe gati te gjith suret jan duke i sulmuar keto dy fe ndersa ne tora dhe ne ungjill nuk permendet askund ju prandaj ju merreni me fet tjera e me qafira jo keto me juve!
    Perderisa burimin ku e merrni eshte 70% i shkruar anti hebrej dhe krishterizem qfar te ben te mendosh se dikush merret me ty ? kur ne anen tejter ti po merresh me te prej qe egziston!

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin

"Suksese" !

Do vijme t'ju marrim ca nga 72 virgjereshat,se ju i keni shume.
    Duhet te besh sevap ke fukarai
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •