Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    ......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540

Kujtime dhe Pendesa

kam qene ne fillore dhe kisha nje evgjit ne klase ai i llustronte miletit kepucet me boje dhe une nja dy here e kam kallezuar tek mesuesja dhe e kam bere problem para klases
    s'para behem pishman por ne kete rast te them te drejten jam bere sepse i shkreti mundohej te nxirte 2 lek qe te mbushte barkun me buke e une nuk e lija rehat
    dhe nje rast tjeter kur nje evgjit trokiti ne deren time dhe une sapo e pashe ja mbylla deren me force sepse kujtoja qe ai vinte per te lypur (kishte qene bojaxhiu)
    nuk e imagjinoj dot veten si do me vinte po te ma perplaste dikush deren ne fytyre
    nuk e di por nuk me duket e drejte qe dikush vetem se lind evgjit duhet te karakterizohet si kategori e ulet ne shoqeri

i/e regjistruar Maska e nyc_GURL
    Anėtarėsuar
    22-07-2002
    Vendndodhja
    ne endrra
    Postime
    17
    uuu sa gjyna...une kam pasur nje familje evgjitesh ne pallat ne shqiperi po ne fakt behesha shume (kam edhe tipin qe spara ofendoj) edhe njehere kur u zume, po ishim te vogla aman, i thash evgjicke po pastaj vallahi me erdhi shume shume keq

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Jo, une jam zene me shoqerine ne Shqiperi sepse shanin nje jegve. Ajo ishte dhe tip i urte, nuk bente ze, nuk shante, nuk ziheshe. Kur e shanin, ikte ne nje qosh e s'fliste me. Si jam bere per ate vajze, e s'i dija as emrin.

Pendimet e mia kane qene per zgjedhjet qe kam bere ne jete, jo per menyren si kam trajtuar te tjeret. Psh... pendohem qe i haja pestilin qe varte gjyshja ime te thaheshe. E shkreta lodheshe ta ruante, kurse une vija edhe vidhja nje kafshate aty, e nje kafshate atje... dhe e kafshoja pestilin rrotull e rrotull, se ishte ne forme rrethi; nuk doja te lija formen e kafshates time qe te dukeshe e ngrene. Vinte gjyshja, dhe e gjente pestilin si mepare rrumbullak... por me i vogel.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Edhe une kujtoj nje rast te hidhur , per te cilin u bera pishman shume shpejt. Ndava nje ish-partnere vetem per faktin se me erdhi ne shtepi dhe me zgjoi nga gjumi. Isha i vdekur per gjume dhe kur degjoja trokitjet pa pushim , mezi prisja te hapja deren dhe te shfryja tere terbimin qe me ishte krijuar. Hapa deren dhe si "pall" nuk lashe gje pa thene , duke e ngritur gjumin ne pidestal dhe duke nenvleresuar ne mase gocen e shkrete. Ajo iku duke qare dhe une direkt "tull" ne gjume prape.

Kur u zgjova , e kuptova cfare gafe kisha bere!
    Apo nuk ishte kinge ne paraqitje dhe ne shpirt!

Pas asaj dite nuk i fola me kurre , megjithese qejfi ma kishte .
    Supermacia e idiotit me frenonte

Plus qe kisha hall se sapo ti flisja do me thoshte : Shko fli gjume ti grupo! loool ( hec e duroje pastaj )

PS: Kjo histori eshte marre nga libri i sapo botuar : "Kronologjia e nje endacaku pa pikenisje e pikedalje" ( bye bye )

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    interesante pendimet ...rrendesi ka qe u penduat, dhe qe ndiheni keq per gabimet tuaja

hmm per vete sme kujtohen pendimet
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

GuEsS...? Maska e Leandra
    Anėtarėsuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    185
    Kur isha e vogel isha komplet si cun dhe e shendosh, dhe nje cun 2 vjet me i madh se une me shante gjithmone dhe me bente te caja....
    Fillova te rritesha dhe trupi mori komplet nje transformim femeror. E takova ate cunin pas ca kohesh dhe une doja vetem te hakmerresha.... Ai me kerkoi te dilnin gjiro dhe une pranova dhe me thonte se kam ndryshuar krejt.... Nejse e takova ca kohe derisa ai ra ne dashuri and asked me to marry him, dhe i thashe se nuk e doja dhe qe nuk e kam dashur kurre, por qe eshte i vetmi njeri ai me shoket e tij qe me kane bere te ndihem keq dhe s'kam per ta falur kurre... ai filloi te qante... that guy makes me sick...

Per fat te keq nuk jam penduar fare....
    Une me ty pata fillu
    vec ta bej tjetrin xheloz,
    e tash me ty jam dashuru,
    ...kjo pune me ben nervoz....

Perjashtuar Maska e Delisios
    Anėtarėsuar
    13-07-2004
    Postime
    43
    Pendimi im eshte qe nuk reagova ashtu sic duhet atehere kur duhej

Reality_Bites Maska e aceofhearts
    Anėtarėsuar
    13-11-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    12
    Wow Leandra ajo teha e shpates tende e paska coptuar zemren atij te shkretit... megjithate s'kishte se si te mos ia coptonte pasi ti e kishe mprehur ate shpate per kushedi se sa vjet...
    Qeverri e poshter ...lol...iu dashka bere biografia ndonjeres para se te biesh ne dashuri ...jo per ndonje gje por ndoshta e kam fyer kur kemi qene ne kopesht!..lol
    and again wow
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga aceofhearts : 10-08-2004 mė 04:53
    It's not the fall that hurts, it's the stop at the end!

GuEsS...? Maska e Leandra
    Anėtarėsuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    185
    Citim Postuar mė parė nga aceofhearts
    Wow Leandra ajo teha e shpates tende e paska coptuar zemren atij te shkretit... megjithate s'kishte se si te mos ia coptonte pasi ti e kishe mprehur ate shpate per kushedi se sa vjet...
    Qeverri e poshter ...lol...iu dashka bere biografia ndonjeres para se te biesh ne dashuri ...jo per ndonje gje por ndoshta e kam fyer kur kemi qene ne kopesht!..lol
    and again wow

aahahahah qo kom qeshe....
    Une me ty pata fillu
    vec ta bej tjetrin xheloz,
    e tash me ty jam dashuru,
    ...kjo pune me ben nervoz....

Reality_Bites Maska e aceofhearts
    Anėtarėsuar
    13-11-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    12
    Citim Postuar mė parė nga Leandra
    aahahahah qo kom qeshe....
    Me behet qejfi qe ke qesh, qe ke shprehur gezim edhe kenaqesi.

Se te pakten nga ē'do gje tjeter qe ne mbajme brenda nesh ...le te jete gezimi ai qe ndajme me boten
    It's not the fall that hurts, it's the stop at the end!

Tema tė Ngjashme

1. Vedat Kokona
    Nga Albo nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 30-09-2023, 17:55
  2. Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 20-03-2014, 07:01
  3. Alfred Moisiu: Kujtimet e familjes sime
    Nga Brari nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-07-2009, 13:40
  4. Kujtime ....
    Nga e-v0gela nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 15-05-2008, 13:59
  5. Agolli: Pendesa për kritikat ndaj Rugovës
    Nga RTP nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 26-01-2006, 11:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •