Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409

Sa e rendesishme eshte virgjeria ??????????????

mendoni se vajzat duhet te jene te virgjera deri diten e marteses ose me mire deri ne cfare moshe nje femer duhet ta ruaje ate ???????
    Shprehni mendimet tuaja !

Diskutim te kendshem nga Fashion_girl!

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Ja nje teme hipokrite qe do zhvillohet .

Per mua ky muhabet fillon dhe mbaron me martesen .
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Ja nje teme hipokrite qe do zhvillohet .

Per mua ky muhabet fillon dhe mbaron me martesen .
    hey daniel pse e konsideron hipokrite?

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Do zhvillohet e tille nga mentaliteti i femres shqiptare apo edhe i mashkullit , jo se e ke hapur ti ne ate menyre , po eshte dyfytyresia e shoqerise qe sjell ti , se ke njerez qe hiqen te virgjer , ke njerez qe as jane as hiqen dhe nje perqindje e vogel fare qe kane respekt per veten .

Po me ēfare tregon koha , pyes veten se ēfare edukate do t'i kaloje brezit te ri te femijeve keto femra dhe meshkuj qe jane sot ? Me siguri do i japin nje natyre te peshtire ku te mbizoteroje bashkejetesa , nderrimi i shumte i partnereve dhe epshi . Familja keshtu tek pjesa me e madhe s'do kete me kuptim .

Keshtu pra e shoh une ēeshtjen e virgjerise , eshte veēse fillimi . Le te kontraktohen ne teme tani te sikletosurat/it , se me eshte bere bajate kjo mesele .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 26-08-2010 mė 16:26
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Do zhvillohet e tille nga mentaliteti i femres shqiptare apo edhe i mashkullit , jo se e ke hapur ti ne ate menyre , po eshte dyfytyresia e shoqerise qe sjell ti , se ke njerez qe hiqen te virgjer , ke njerez qe as jane as hiqen dhe nje perqindje e vogel fare qe kane respekt per veten .

Po me ēfare tregon koha , pyes veten se ēfare edukate do t'i kaloje brezit te ri te femijeve keto femra dhe meshkuj qe jane sot ? Me siguri do i japin nje natyre te peshtire ku te mbizoteroje bashkejetesa , nderrimi i shumte i partnereve dhe epshi . Familja keshtu tek pjesa me e madhe s'do kete me kuptim .

Keshtu pra e shoh une ēeshtjen e virgjerise , eshte veēse fillimi . Le te kontraktohen ne teme tani te sikletosurat/it , se me eshte bere bajate kjo mesele .
    per kte qe the te jap shum te drejte !

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    per mu ka rendsi sepse une jam i interesuar te krijoj familje e jo te bej avantura dhe ti nderroj per qdo dit

ato qe humbin virgjinitetin para martese ato jan lavire dhe une nuk jam lavir dhe nuk dua te martohem me lavire por dua te martohem me nje vajz te ndershme andaj une i jap rendesi shum

kurr nuk do mund te jesh i lumtur me nje vajz qe ka humb virgjinitetin para martese
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Fashion Girl,
    Kjo teme eshte diskutuar c'do gjashte muaj.
    Prit te nderroje viti pastaj hap nje tjeter.
    klm
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •