une kete perrallen e kam bere telef,![]()
une kete perrallen e kam bere telef,![]()
Aventurat e Fatbardh Pikaloshit ishte e papare
Qenke matuf ti xhaxho.
Po une te fus ne burg more bir njeriu.
I gjithe filmi (dhe libri) anti-amerikanizem i paster. "Bota e enderrave" duket ashiqare qe eshte "Enderra Amerikane".
Po te futesh Rusine, Ameriken dhe Angline tek "Ditelindja e Pinokut"....boo c`a imagjinate. Po sa bukur i benin kopilat:
Do ha mushtin e do pi mishin.
Dhelpra qe ia bente "Pu pu sa i trashe qe eshte".
Gjigande.
P.S Pink, po tani ne mire qe i mbajme mend edhe kaq se sa vite kane kaluar. Po edhe ti sa e rrepte paske qene.
-
Kacamisri perfaqesonte mikrokomunistin e rrugicave qe kerkonin diell-i vogel-i paushqyer por i zgjuar,ndersa ariu me shoke perfaqesonte kasten mikroborgjeze,tregetarin makut,nenpunesin e administrates i cilesuar si bashkpuntor i armikut etc..Apo edhe qerosi vs katallani,ishte pak propagande e ekzagjeruar ne fakt sepse ai djathin nuk e kishte pare ndonjehere me sy e jo me t'i shkonte nder mend se mund te shtrydhte e t'i nxirrte hirren
Korason,je e madhe..te puc fort se me ka mare malli!
iiii une nuk i mbaj mend keto..sa inatkam qene shume e vogel..
Ndryshuar për herë të fundit nga Kavir : 30-08-2010 më 10:14
-
Po ku I paske grisur keshtu pantallonat ore Kavir?
Po ku m`i pe moj e uruar?
Une mezi po mbulohesha, ti....![]()
-
Po'' Majmunin Hirko'' e mbani mend?
''Lakuriq me trego nje perralle, se s'me gjumi sonte''.E vriste ndergjegja se kish vjedh pelicen).
Kishim nje ne pallat qe e therrisnim ashtu. E pas pas shume vitesh dhe i thashe motres.'' E di ke kam pare sot? Majmunin Hirko.'' Nuk e di pse i kishte ngel ai emer.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 30-08-2010 më 10:58
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt