E sheshoi apo e beri si veze???? Bah, tashi edhe veza e sheshte.....
....hahahahah.....teoria na thoka se malet sherbejne si stabilizues....hahhah..[78:7] Dhe malet stabilizues?
Ne te njejten menyre, teoria moderne e rrafshit tektonik mban te njejtin qendrim persa i perket rolit te maleve. Ajo pohon faktin se malet sherbejne si stabilizues per token. Kjo filloi te kuptohej diku nga fundi i viteve 60.
Teoria e pllakave tektonike thote se rrudhat(malet dhe kodrat) siperfaqesore te Toke, vijne si pasoje e presionit ndermjet pllakave qe jane gjithmone ne levizje!!!
Hajt na trego pak se ne ē'menyre e stabilizojne token malet??!!
Se deri ne prove te kundert, ne shkretetire ka shume me pak termete se sa atje ku ka male!!!!
Ku ishte shkenca ne ajetin qe solle??!!Per ēfare duhet te pergjigjesha?Nuk u pergjigje rreth ajetit qe un solla, pastaj mund te flasim edhe per ajetin tjeter qe thua ti.
O shkencetar islamik!!! Proporcion nuk do te thote nivel dhe as perqendrim!!Meso te perdoresh termat e duhur...Sa me larte qe jemi ne lartesi mbidetare aq me i ulet do te jet niveli i oksigjenit ne organizem. Kete nuk po e them une por e thote shkenca, mund ta vertetosh edhe vet.
Pastaj ku dreqin e pe ti te flitet per oksigjen ne ajetin e Muhamedit????
[6:125] Kėdo Perėndia do qė ta udhėzojė, Ai ia bėn kraharorin tė hapur ndaj Nėnshtrimit. Dhe kėdo Ai do qė ta dėrgojnė nė humbje, ia bėn kraharorin tė padurueshėm dhe tė kufizuar, sikur dikujt qė ngjitet drejt qiellit.* Perėndia kėshtu vė mallkim mbi ata qė refuzojnė tė besojnė
Aty thote se i veshtireson frymemarrjen, gje qe e dine edhe cjeperit.....hajde shkence hajde!!
Aq kam djalin une dhe megjithate, te rrah mendimet me nje adoleshent nuk me duket humbje kohe, perkundrazi, eshte nje feedback i perkryer qe pasqyron botekuptimin mbizoterues ne rinine myslimane shqiptare!Nese e kupton teorine e BB, ateher sdo ma beje kete pyetje. Po meduket sikur po humbi kohe duke diskutuar me nje 13 vjeqar.
Ehm ne fakt eshte me e kuptueshme te zgjerosh qiellin "me duart tona"...
Or trim, nese ka ndodhur Bing Bangu, atehere Allahu ēfare dreqin beri??!!
Ehe, e ēfare thote aty, se qielli ka qene gaz dhe tashi eshte i ngurte??!!!Hedhi nje sy KESAJ faqes dhe do ta kuptosh ate cfar un kam thene. E ke te ilustruar edhe me fotografi.
Fotografite jane per ata qe s'dine te lexojne....shikoji mire se ndoshta edhe kupton.....
Teoria e Evolucionit te specieve, nuk eshte KUran, qe te kete nevoje per interpretim!! Secila specie ka rrjedhur nga nje specie tjeter, e me rradhe deri ne nje parardhes te perbashket njeqelizor(I famshmi Adem), e gjitha kjo ne nje hapesire kohore te pakonceptueshme prej mendjes sone!!Varet se si e kupton ti evolucionin.Evolucioni eshte i mundur vetem brenda nje lloji te caktuar. P.sh., portokalli pa fara evoluoi nga portokajt me fara, e jo nga mollet. Ligjet e probabilitetit parandalojne mundesine e evolucionit te rastesishem ndermjet llojeve. Nje qen nuk mund te evoluojė nė zog;
nje majmun nuk mund te evoluoj ne njeri.
E mos shkruaj fraza pa kuptim si ajo qe kam nenvizuar me lart...ligjet pasqyrojne dukurite natyrore dhe jo e kunderta!!
Krijoni Kontakt