Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408

Njeriu i cili pretendon se është Imam Mehdiu

Ne kete video do shikoni nje debat publik sy me sy ndermjet ketij personi qe pretendon te jete imam mehdiu dhe nje hoxhe i cili e demanton me argumente trillimin e tij.

"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Sigurisht esht i dergum prej misionarve amerikan me i hutu njerzt nga rruga e drejt . kta mirren me ksi sene .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

i/e regjistruar Maska e Octopus
    Anëtarësuar
    09-05-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Sigurisht esht i dergum prej misionarve amerikan me i hutu njerzt nga rruga e drejt . kta mirren me ksi sene .
    Njerëzit (në këtë rast - muslimanët) nuk mund t'i hutojë askush sepse ata tashmë janë aq të hutuar sa nuk shohin përtej hundës së tyre.

Faktori për dekadencën e muslimanëve assesi nuk duhet kërkuar jashtë bashkësisë së tyre, por mu tek ata. Dekadenca e muslimanëve erdhi atëherë kur muslimanët arritën që dinamizmin e Kur'anit ta shabllonizojnë dhe kur këto shabllone i caktuan si korniza për zhvillimin gjithpërfshirës të muslimanëve. Këtu qëndron katastrofa.

Tash kur muslimanët e shohin që qëndrojnë në një vend për një kohë aq të gjatë, kur kanë humbur besimin tek të gjallët atëherë "medetin" kanë filluar ta kërkojnë tek të vdekurit. I kanë hapur edhe sytë në qiell me shpresë se do të zbresë Mehdiu. E këtë gjendje e shfrytëzojnë matrapazët si ky më lartë.

Para se ti drejtojmë gishtin dikujt tjetër duhet kërkuar gabimin tek vetja...
    Sometimes I just feel like, quittin I still might. Why do I put up this fight, why do I still write.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •