Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Citim Postuar mė parė nga naqeta Lexo Postimin
    Ato mund te jene djemte ....,pronari tani duhet te ishte nja 80 e ca ,ja harrova mbiemrin por kur te shkoj ne Tirane do pyes dhe ta shkruaj ne mp ..
    dhe une e kam harruar si ka qene ..mbaj men qe ka qene nje qe rregullonte biēikletat perballe kinemas ketu e 30 vjet me pare ..,pastaj kur merrje kthesen djathtas per te shku ke samiu nga mbrapa (rruga bardhok Biba kane qene familja e Nallbaneve aty..)ishte dhe komunalja e lagjes :p me fishkelleshin jevgjit kur kalojsha :p per te shku ne pune ahahahahah
    Ps .Pse kaq shume pa shku ne Tirane ti Serafino ,je ne burg apo emigrant poltik e s'te lejohet te shkosh ne atdhe :p
    Hahaaaaaaaaa.E mbake mend mire.Me duket se ka qen edhe nje tenegjexhi....(se mbaj men qe u bote zhurm e modhe
    Kam shku,po andej sme ka ren ruga.
    Si emigrant politik kemi hik,po tani nuk meret vesh...

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Ka pasur dhe kinema Tirana e shkret!I kthyen te gjitha ne bingo.Me Ali dem,dajti,agimi,republika,partizani,tirona.....As kinemat nuk dinin ti mbanin.
    Eh mer Serafim,iken ato kohe....
    Po reklamat ne qender i ma men???
    @naqeta
    Sa per muhabet se qeke ne tironce vjeter: ne Baden-Baden ka pas qene nje klub apo lokal me emrin e Alfons Muca(futbollist e ma men besoj) dhe pronar ka qene Ylvi Pustina.Por ishte mbyllur,nuk e di perse???
    U shkruante restaurim kur e pashe rastesisht.
    Me dha shume kenaqesi kur e pashe,te pakten si emer..
    klm

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •