per emra sa duesh vallahin ,ndash te vjeter ndash te rij .
Mua me duket se esht emer qe i pershtatet edi,mandej tosi, mano,pllano, balanoi,alishuko, sllobodash etj ,nese doni ta mbush me emra te till rrugën prej Drenasi e ne Prizeren,pore nuk e besoi qe i pelqe kuci vogel.
Kur shkoj per here te pare ne Itali shkojme vizite tek nja dy shoqet e motres nje francese dhe nje italiane ..
Kjo italiania kishte nje qen qe ja kishte vene emrin Napoleon ...na u zhduk qene filluam ta kerkonim thirr e thirr ..kur ja kepus une qe se kam asnjehere mendjen ne vend ose me mire e kan ne 10 vende njkohesisht ...Garibaldi ,garibaldi ahahaha,me kujtohej nje piceri qe ka qene buze Lanes ato lokalet e para se çfare lidhje te shpejte bera me trurin as vete nuk e di ahahaha..
kan fillu duke qesh te gjith po me shume francezja ...sa mire ja bere me tha e qeshte ..
Ne france ishte e ndaluar ti veje emrin qenerve Napoleon dhe kjo e kritikonte kete shoqen per kete gje...
E thash me vete te mendonin kaq shume italianet do ishin ...
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Kush po me kerkon Emer per qeni muaQeni qen eshte dhe Qen ngelet, sic thosh dhe plaku im Capi. Emer me te bukur nuk gjen Capi :P
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Sa per komentet e tjera te pa vlere ne kte teme skam koment. Permajuni temes dhe mos u sillni si njerez grindavec.
flm![]()
Mos me thuaj qe e nderrove mendjen prap ?
Ti sikur e vendose DG![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
tomka po e deshe emer shqiptar. po e deshe nderkombetar: gof
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Lucky , nuk eshte i keq
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Krijoni Kontakt