Close
Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 163
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    i know i said the same thing lol
    prandaj po mendoja meqe humbi qe humbi burrerin ti blej dhe nje collare roz dhe ta nxjer xhiro ne park :P

no they do that neper shelters sepse mundohen te mbajn popullsine e qenve nen kontroll sa me shume te munden.
    hahah you so mean lol
    poor guy, but is ok it will not kill is sex drive lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Rocky tingellon embel
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin
    Rocky tingellon embel
    Emotional, Rexs HUND am besten:

Emer me te bukur???
    phhhhhhhhhhh
    Se mos me kritikoni,jo per ndonje gje
    HEY...

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Dhe nje emer tjeter,per qente e dashur:

Apo jo................njerez!

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    i know i said the same thing lol
    prandaj po mendoja meqe humbi qe humbi burrerin ti blej dhe nje collare roz dhe ta nxjer xhiro ne park :P

no they do that neper shelters sepse mundohen te mbajn popullsine e qenve nen kontroll sa me shume te munden.
    qe thu ti moj patriote :P

un dhe vllai im morem te dy nga nje qen te dy pit bull

ai e beri qenin neutered
    p/s qeni ka humb nuk loz si me para i pelqe te flej :P

kurse qeni im e ka emrin Max qe nuk le dy gjera ne nje vend remuj tere shpin sa i bera nje kasolle jasht ne yard :P

qenin mos e vish me ngjyre roze mi dreq se e bere gay apo suport gay ti ;pP
    just kiding

p/s i love my dog e mar kudo me vete kur iki pushime brenda amerikes
    apo se kam mesuar ne makin sa hap deren e di vet vendin ai para si bos
    kur e mora me than do jet kshu i vogel ne trup pfff eshte ber sa nje gomar :P

nejse se fola shum vija qenit emrit lucky max sam ose ne fund fare vija sali berisha :P kiding ciao
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    qe thu ti moj patriote :P

un dhe vllai im morem te dy nga nje qen te dy pit bull

ai e beri qenin neutered
    p/s qeni ka humb nuk loz si me para i pelqe te flej :P

kurse qeni im e ka emrin Max qe nuk le dy gjera ne nje vend remuj tere shpin sa i bera nje kasolle jasht ne yard :P

qenin mos e vish me ngjyre roze mi dreq se e bere gay apo suport gay ti ;pP
    just kiding

p/s i love my dog e mar kudo me vete kur iki pushime brenda amerikes
    apo se kam mesuar ne makin sa hap deren e di vet vendin ai para si bos
    kur e mora me than do jet kshu i vogel ne trup pfff eshte ber sa nje gomar :P

nejse se fola shum vija qenit emrit lucky max sam ose ne fund fare vija sali berisha :P kiding ciao
    Mario e ke pitbull 100% apo mix?
    Ca moshe e more ne shtepi dhe ca moshe kan tani?

Nuk i kam cuar ne te vertet kollare roz jo se gjyna i kam cuar nje blu me te bardh
    He is the cutest thing ever. Ato tek shelteri me than qe ditet e para do rri shume i urte dhe do flej shume, por ai nuk le 2 gurr bashk! Ka shume energji!

E ke trejnuar vet qenin ti apo e cove me ndo nje profesional? Kshu per te kafshuar ka qef te kafshoj por nuk e le i smack him everytime he tries to do that. Problemi qe kam esthe se nuk hecen mire ne leash akoma (he is still little) Iken nje here ne nje dirrection nje here ne dirrenction tjeter he doesnt walk with me i have to pull his leash hard sometimes.

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Verja emrin Pordhush dhe thirre shkurt Pordha.......
    .

Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Mario e ke pitbull 100% apo mix?
    Ca moshe e more ne shtepi dhe ca moshe kan tani?

Nuk i kam cuar ne te vertet kollare roz jo se gjyna i kam cuar nje blu me te bardh
    He is the cutest thing ever. Ato tek shelteri me than qe ditet e para do rri shume i urte dhe do flej shume, por ai nuk le 2 gurr bashk! Ka shume energji!

E ke trejnuar vet qenin ti apo e cove me ndo nje profesional? Kshu per te kafshuar ka qef te kafshoj por nuk e le i smack him everytime he tries to do that. Problemi qe kam esthe se nuk hecen mire ne leash akoma (he is still little) Iken nje here ne nje dirrection nje here ne dirrenction tjeter he doesnt walk with me i have to pull his leash hard sometimes.
    well qeni eshte Pit bull mixed with german shepherds

kur e mora tek nje familje ne upstate ny ishe 1 muajsh :P
    te them te verteten e cova disa here per traning pastaj e mori babi ne dorezim
    edhe e ka mesu me stilin shqiptar ne shqiperi :P

sa per ecjen eshte i vogel mi sdo te ndjeki ty same with mine
    kujdes me pitbull mos e qello shpesh se mer drejtim tjeter te pakten keshtu me kan then mua kur e coja per training

thjesht foli edhe denoje show him u are the bos but jo me te gjujt me fjal edhe me shikim and is gona be a nice dog
    p/s naten jam i sigurt svin njeri ne shtepi se qeni uuuuu :P

nejse gjitone mos e mer me frik se qeni qe ke ma is the best

edhe mos degjo keta ketu mi se shkruajn nga inati :P

kalofsh bukur ciao
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    wow nje muajsh me ben pershtypje qe ta dhan!
    Qeni duhet te rri me maman deri tepakten 6 jave.

lol qeni me njerezit eshte shume friendly. Kemi sjell shoqeri ne shpi qe te mesohet me njerez qe vin te shpia qe tani qe eshte i vogel. Ka reaguar shume mire Dhe me qenet e tjere ne lagje eshte i mire. Ishte nje qen i madh sot (nja 5-6 here me i madh se i imi) qe ju kishte ikur te zotve na litari dhe vinte lozte me kte. Ky nuk kishte frike u habita (kisha un frike u tmerova se ishte qen gjigand)! Nefakt i turrej qenit madh dhe i hidhej nga qafa lol cifti qe kishte qenin e madh i jepte treats dhe e therisnin te vinte tek ata dhe te rrinte urte, ai nuk degjonte. Te gjith kta ne lagje ne fillim "omg he is runnign towards the little puppy somebody get him" puppy im as qe i dridhej qerpiku lol Pastaj ishte nje qen nga kta budallenjt e veckel qe i perdorin per show 3 vjec ky imi vinte per ti mar ere (lol) ai mbeshihej pas kemve te zotit

my little man is the best! I dhash pizza peperoni sot dhe po i mesoj komanden "sit" he is learning SO fast I'm amazed!

Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    wow nje muajsh me ben pershtypje qe ta dhan!
    Qeni duhet te rri me maman deri tepakten 6 jave.

lol qeni me njerezit eshte shume friendly. Kemi sjell shoqeri ne shpi qe te mesohet me njerez qe vin te shpia qe tani qe eshte i vogel. Ka reaguar shume mire Dhe me qenet e tjere ne lagje eshte i mire. Ishte nje qen i madh sot (nja 5-6 here me i madh se i imi) qe ju kishte ikur te zotve na litari dhe vinte lozte me kte. Ky nuk kishte frike u habita (kisha un frike u tmerova se ishte qen gjigand)! Nefakt i turrej qenit madh dhe i hidhej nga qafa lol cifti qe kishte qenin e madh i jepte treats dhe e therisnin te vinte tek ata dhe te rrinte urte, ai nuk degjonte. Te gjith kta ne lagje ne fillim "omg he is runnign towards the little puppy somebody get him" puppy im as qe i dridhej qerpiku lol Pastaj ishte nje qen nga kta budallenjt e veckel qe i perdorin per show 3 vjec ky imi vinte per ti mar ere (lol) ai mbeshihej pas kemve te zotit

my little man is the best! I dhash pizza peperoni sot dhe po i mesoj komanden "sit" he is learning SO fast I'm amazed!
    hhehe shiko te them nje gje puna e te voglit si njeriut si qenit kur kena qen te vegjel snjifim frik kot nuk thon femija mbyt gjaprin
    p/s sic me kan then prindrit nje dit kishim vajt nga vllai babit por ai kish pat nje qen te eger edhe keta me harun mu jasht edhe dolen tu thrit kur dolen me shikojn mua tu loz ne Murron hahah keta sme mernin dot sse qeni me mbronte :P

rrezik qe atehre e kam me qejf qe te kem dog

sa per te mesuar mesojn shpejt se sjan vetem pitbull se te ishte vetem pit bull zor se me mesojn dun profesor se jan kok fort po te pakten i kena edhe german shepherd kot si mbajn policat :P

but any ways don`t worry u have great dog is gona be a good boy
    by the way si ja vure emrin????? me ne fund tiger or puppy chulo:P
    Partizoni

Faqja 12 prej 17 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •