Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 54 prej 54
    Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Te lumte Daja se vetem po na gatrojn trurin!
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Ti dhe disa te tjere shumqka nuk jeni duke marre vesh.
    Ne rende te pare nuk jeni duke kuptuar se nga kush u madherua Sulltan m.uti. Perse. Sa veta ishin ne kete festm. Si e shofin shqiptaret kete festim. pat shqiptar ne ate mes, apoishin te gjithe " turq" magjup e hashkali. Kur ti kesh kuptuar dhe mesuar keto gjera, eja e posto diqka te menqme.

Duhet pune dhe mund i madh te arrish te trimerite, sakrificat, patriotizmi dhe shqiptarizmi i shqiptareve te Kosoves.

Marrezira, budalleqe dhe perralla tregonju femijve tuaj ( nese i keni) jo nje publiku kaq te gjere!

Daja Goni, une plotesisht pajtohem me kete postimin tend, sidomos me kete "Duhet pune dhe mund i madh te arrish te trimerite, sakrificat, patriotizmi dhe shqiptarizmi i shqiptareve te Kosoves" se edhe une u befasova qe ne shqiptaret e Kosoves te festojme per ndonje pushtues dhe mos i keqkupto ato vargje, se ato i theksova per te gjitha ata qe lavderojne pushtuesit apo popujt e huaj, kushdo qofshin ata.

Keqkuptim u kone!

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Te lumte dora qe e postove kete video. Le ta mesojne permendsh ata qe bejne gam,gam,gam.

Per Rina_87

Atehere kur pranohet gabimi, edhe falet. Paske keqkuptuar diqka dhe pastaj re ne gracke te disa tipave ketu, qe krejt trurin e kan te turbulluar nag marihuana.
    Te kisha keshilluar qe para se te flasesh fjale te medha, te kujtohesh njeher e mire.

Me te mira!

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •