Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 54

Në Kosovë përkujtohet Sulltan Murati !!

Pas 600 vjetësh në Kosovë perkujtohet pushtuesi i tokave shqiptare Sulltan Murati i parë, i vrarë nga nje shqiptar nga Drenica i quajtur Milosh Kopiliçi, mbiemrin e te cilit e mban pikerisht komuna e Obiliçit, zyrtarët e kesaj komune zhvillojne keso aktivitete ''kulturore''. Keta zytare nës do kishin gjak shqiptari do duhej të ndërtonin dhe të përuronin shtepi për nder të Milosh Kopiliçit(figur historike qe ne vazhdimesi ka pasur tentativa nga serbet qe ta pervetsojnë).
    Rrotullimi i historise dhe i vlerave kombetare në dëm te vetvetes nuk ndodh te asnjë popull ne botë, kjo ndodh vetëm te shqiptarët.
    Pas gjithë kësaj lirisht mund te themi se keta njerz apo bijte dhe nipat e tyre pas 50 viteve do te këkojne qe te ndertohet nje shtepi-muze per nder te Milosheviqit ne Prekaz apo diku tjeter ne Kosovë...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga Falco115 Lexo Postimin
    Pas 600 vjetësh në Kosovë perkujtohet pushtuesi i tokave shqiptare Sulltan Murati i parë, i vrarë nga nje shqiptar nga Drenica i quajtur Milosh Kopiliçi, mbiemrin e te cilit e mban pikerisht komuna e Obiliçit, zyrtarët e kesaj komune zhvillojne keso aktivitete ''kulturore''. Keta zytare nës do kishin gjak shqiptari do duhej të ndërtonin dhe të përuronin shtepi për nder të Milosh Kopiliçit(figur historike qe ne vazhdimesi ka pasur tentativa nga serbet qe ta pervetsojnë).
    Rrotullimi i historise dhe i vlerave kombetare në dëm te vetvetes nuk ndodh te asnjë popull ne botë, kjo ndodh vetëm te shqiptarët.
    Pas gjithë kësaj lirisht mund te themi se keta njerz apo bijte dhe nipat e tyre pas 50 viteve do te këkojne qe te ndertohet nje shtepi-muze per nder te Milosheviqit ne Prekaz apo diku tjeter ne Kosovë...
    Respekt per temen juve i nderuar Falco, po temen e ke shtruar ne adres te gabuar ..tenderet te vockla jon prej shtatoreve ,ska lek ne ket lemi lum vllai.Leri hajnat rehat se prej pleshti s'nxiret vjam .Nga kta milioneret tan ...jo prej bustave po aty ku luajn milionat turren zagaret.Milloshin edhe kshtu e kan mar shkiet ata e deshen edhe e moren ,mose vraj mendjen per te hajrin ja pafshin.ta kishim ruajtur e kishim nuk e ruajtem na e moren.
    Thjesht ,paster.pa endrra , i zgjuar ta thash.
    Mose u merzit vllai se edhe pa te mundemi sikur pa gjagjin e pa plakun bacen Rugov.
    Pa ta ber qefin ndoshta po iku po e bardha kurre ska qen e zez pose per genjeshtaret.

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Fara magjupe harape e mbjellun te keta gabele Shqiptare po e kallxon veten.
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Arb Lexo Postimin
    Fara magjupe harape e mbjellun te keta gabele Shqiptare po e kallxon veten.
    Nuk shkon.Si gjykim......(per mendimin tim)
    Nglelem duke shajt shqiptaret.

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Keta nuk jane Shqiptare. Jane berllog harap.
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,750
    O Arb,nuk eshte se duke i shajt...tjetri do nderoj mendjen...
    Qe jan shqiptar,jan shqiptar...dem e babadem.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    O Arb i maleve t'pejes.

Ne t'pelqeft tye me festu "fitoren" e MILLOSH Kopilit apo Kopiloviçit, urdhero ! Pse fyen te tjeret kur s'ke lidhje me kry ?

Sikur te mos ishte Sulltan Murati (Allahu e mëshiroft), sot kosova do t'ishte 100 % serb !

Duhet ta dish qe serbet nuk erdhen rastesisht ne kosove, por erdhen me mision ! Po siduket, katolikve shqiptar serbia ishte dhe vazhdon te jet, mbrojtja e krishterizmit ballkanik !

Po e dini cfar ju them un ?... e di qe e dini, meqe jam agjerueshem, nuk do ua them

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Hidalgo Lexo Postimin
    O Arb i maleve t'pejes.

Ne t'pelqeft tye me festu "fitoren" e MILLOSH Kopilit apo Kopiloviçit, urdhero ! Pse fyen te tjeret kur s'ke lidhje me kry ?

Sikur te mos ishte Sulltan Murati (Allahu e mëshiroft), sot kosova do t'ishte 100 % serb !

Duhet ta dish qe serbet nuk erdhen rastesisht ne kosove, por erdhen me mision ! Po siduket, katolikve shqiptar serbia ishte dhe vazhdon te jet, mbrojtja e krishterizmit ballkanik !

Po e dini cfar ju them un ?... e di qe e dini, meqe jam agjerueshem, nuk do ua them :D
    Me ter mend e ke!Kot nje pyetje;a e keni studjuar historin ne kosove...per ate shqiptaren flas.
    Sulltan Murati;shpetimtar i kosoves.....hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Me ter mend e ke!Kot nje pyetje;a e keni studjuar historin ne kosove...per ate shqiptaren flas.
    Sulltan Murati;shpetimtar i kosoves.....hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Historin e shkolles fillore thua ti ? obobo, po ajo nuk eshte mor histori ! Ato jan perralla.

Ja se cfar te thot Hidalgo ty : Sikur te mos ishte Sulltan Murati, ku do te ishin serbet sot ? ...e sigurisht, ku shqiptaret ?

Jeni te lir ti festoni festat e milloshave kopila,. askush s'ju pengon por vetem dua t'ju them qe ai ishte faktor esencial per rifitimin e Kosovës nga pala shqiptare !

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Hidalgo Lexo Postimin
    Historin e shkolles fillore thua ti ? obobo, po ajo nuk eshte mor histori ! Ato jan perralla.

Ja se cfar te thot Hidalgo ty : Sikur te mos ishte Sulltan Murati, ku do te ishin serbet sot ? ...e sigurisht, ku shqiptaret ?

Jeni te lir ti festoni festat e milloshave kopila,. askush s'ju pengon por vetem dua t'ju them qe ai ishte faktor esencial per rifitimin e Kosovës nga pala shqiptare !
    Hidalgo.Me mir nje perall shqiptare,se sa nje perralle e huaj pa kuptim.
    "Me kete menje qe ke;Ke per te pare ndonje dit Isa Boletinin,qe do iki ne zvicer me gjith varr...te kerkoj azil politik".

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •