Pa dyshim se unë jam pengesa më e madhe për popullin grek dhe grekofilët të cilëve haptas ju shpalli luftë. Nëse Greqia neve na dha 1€ në i dhamë njëqind herë më shumë. Hulumto pak historinë, e mos lejo dashurinë dhe emocionin që ndien për grekët të të kaplojë kur flet për ta. Gjatë historisë shohim masakra të shqiptarëve si ajo e Çamërisë, ku pamëshirshëm u masakruan shqiptarët, ky është racizmi grek, mos e përziej me Islam.
Nuk është vetëm masakra çame, për grekofilët e forumit që konsideroni Greqinë si vend të shenjtë dhe që mendoni se ishte Greqia ajo që ia dhuroi Evropës civilizimin unë dua të të informoj edhe për gjërat e tjera që i bënë kombit tonë, por para asaj po dua t'i shtjelloj fillimisht problemet me Turqinë.
Perandoria Osmane ishte dhe mbetet armiku ynë, ku po të dhëmbë ty?! Nuk ishin grekët ata që i mbrojtën shqiptarët, por ishin vet shqiptarët nën komandën e një hoxhe (kleriku Islam) i quajtur Muderris Haxhi Zeka nga Peja ai i cili mobilizoi popullin shqiptarë kundër turqve (lexo Lidhjen Shqiptare të Pejës "Besa-Besë"), hulumto pak në histori dhe ruaju nga indokrinat greke të cilat të kanë vërbuar dhe të kanë futur zilinë mes shqiptarëve që t'i dallosh ata nëpërmjet fesë (unë nuk e bëra këtë dallim, ti po!). Shteti aktual turk dallon prej Perandorisë Osmane dhe ky shtet është shtet mik si i Kosovës, ashtu edhe i Shqipërisë, ngase është shteti i tretë që i ndihmoi Kosovës më së shumti gjatë luftës së fundit (pas Amerikës dhe Britanisë së Madhe), por nuk të ve faj, ke mungesë njohurish në fushën e historisë dhe mbase je adoleshent.
Greqia ishte ai vend "civilizues" i cili vrau shqiptarin pse i gëzohej fitores prej 2:1 me 4 Shtator 2004 ndaj shtetit grek (futbolll). Greqia është ai vend "civilizues" i cili i don aq shumë shqiptarët sa që i fut në hell. Greqia është shteti aq "civilizues" sa që në parade ushtarake të organizuara nga vet shteti, në ditën e pavarësisë brohorit kundër shqiptarëve, për turqit e dimë se janë armiq të tyre, por pse edhe shqiptarët?! a nuk e dinë ata se ti ke mendim se na dojnë?! apo pretendimi yt se Greqia i don shqiptarët del i pabazë përballë ketij fakti?! Greqia na i don zorrët dhe lekurat tona, kjo ngase na don! kësi lloj çudire as në filmat e animuar nuk mund ta shohesh, por sigurisht ndëgjohet nga grekofilat të cilat mundohen ta pushtojnë forumin shqiptar.
Armiku trajtohet si armik, pavarësisht mirësive që ti dhuron. Greqia u bë shtet nga shqiptarët, këtë të mirë ata me asnjë çmim nuk mund t'ja shpaguajnë shqiptarëve, por si duket ata po mundohen që të na e shpërblejnë me dhunë, vrasje, persekutime, dhunime dhe masakra si ajo e Çamërisë, e gjithë kjo, ngase jemi shtet pro-Amerikan, e jo pro-Rus apo pro-Sllav.
Turqve nuk ua lëpijmë b*then siç bëni juve me grekët, nuk varem nga Turqia dhe nga askush, vetëm nga Zoti varem, por ti "patriot" i madh lexo pak se kush ishte Hoxhë Hasan Tahsini dhe pastaj e kupton se çfarë shteti është Greqia dhe çfarë miku i madh është karshi shqiptarëve.
http://www.youtube.com/watch?v=Qu-WeVlAOPc
http://www.youtube.com/watch?v=nTjyM...eature=related
Ja sa e dojnë shqiptarët Greqinë:
http://www.youtube.com/watch?v=nDaxN...eature=related
Krijoni Kontakt