Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 62
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    shqiptari nder vite ;
    shembull i mire per brezat e rinj tju shohin te ziheni dhe te griheni me fjale e madje edhe me grushta nese do ballafaqoheshit realisht , duke diskutuar se kush eshte patrioti dhe atdhetari me i vendosur , duke dale krejtesisht nga tema ne fjale dhe jo te bisedoni sic i ka hije nje shqiptari te kulturuar por si shqiptar te urejtur nder vite , duke futur edhe perkatesite fetaro politike .

nuk te vjen deshira te shkruash dhe te hedhesh mendimin tend ne kete forum , pasi sheh te tilla diskutime .

shpreh ngushellimet e mia familjes se vajzes fatkeqe ;
    shpreh zemerimin tim personal mbi ate shqiptar dhe denoj aktin e tij cnjerezor ,

nje verejtje per ata prinder qe kane femije te mitur;
    familja e kesaj vajze si e kish lene gocen e vet ne ora 1 ,30 te mengjesit te pashoqeruar ?
    edhe familja e saj vajze shqiptare si e kish lene vajzen e tyre te dilte shetitje me nje te sapo njjohur grek prej nje muaji?

eshte rast i mire tu kujtojme prinderve te jene me te kujdesshem me femijet e tyre .

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga davidd Lexo Postimin
    ti je i frymezuar nga myslimanizmi dhe nuk i shikon gjerat sic jan, por sic mendon ti te jen.

e mos me bej mua propagant, gje ndonje qorr dhe beji.
    per carsyeje mendon ti se nuk na kan dashur ne greket?
    e di ti qe sot ne greqi jetojne me shume se 500,000 shiptar dhe me keto te ardhura keta mbajne familjet e tyre gjall. dhe nuk erdhen e na pushtuan greket ne po shkuam e i pushtuam ne ata, dhe prap po na japin buke. krahasoji gjerat dhe shiko, se kush jan ata qe te duan e ata qe ste duan. ata qe sna kan dashur ne na kan shfrytezuar, na kan pushtuar. po kujt i thua, ti je nja nga ata. dhe rraca si ty do zhdukur njehere e per gjithmon nga trojet shqiptare.
    prit, te shkojme pak me larg, si greket ashtu edhe ne e luftuam turkun, por ata si humben traditat e tyre, nje pjese e mire e shqiptareve i humben!!!! pse? nuk i ve shume faj, jo se nuk eshte e lehte te jesh nene kthetrat e katileve per 560 vjet. po sot ne, jemi ata qe duhet ta kthejme historin atje ku ka qene e ku duhet te jete, e ku na takon, e jo ti lepijme b*ythen atyre qe na kan bere 1000000000000000 te zeza ne si komb qe dhe sot e kesaj dite po i vuajme pasojat e si dihet se sa do zgjas kjo gje, deri sa te dalin nje tjeter si enver hoxha dhe sllobodani ti marrin frenat ne dore. si ka mundesi ti ndyresire qe se permend turkun per asnje gje te keqe, qe te ka shfrytezuar per 560 rresht, dobicat qe i ka lene mbas si pune jote i dalin ne krah sot keij lloj kombi te felliqur!!!! po nuk te ve faj shume jo se i ka len mbas dobicat turku, dhe do na duhet pak kohe ti cojme atje ku e meritojne. e mos me thirr mua vella, skam vellezer turq une. kultura e grekeve te lashte i ka dhen civilizim botes se sotme. dhe ky eshte realiteti, do apo sdo ti dhe disa te tjere.

a na kan bere ne te keqe greket? pergjigja eshte po, na kan bere, po disa e kan merituar. dhe une po te isha ne poziten e tyre, e te me vinin disa turq ne vendin tim, nuk e di se cfare do beja me ta. por gjithashtu nuk duhet hedhur posht fakti qe shqiptaret jan mbajtur gjall me buken greke per nje perjudh te gjate, qekur u kthye sistemi. me vuajtje po prap, po te donin ata dhe evropa na kishin len te vdisnim nga urija ne ate kohe, po jo, na dhane doren. sic e kam then dhe me pare une i ve faj amerikes dhe evropes per vendimet qe kan marr per disa pjese te kesaj evrope te lashte. po ata ma do mendja din se cfare bejne, i hope. u merzita duke shruajtur tani.
    Pa dyshim se unë jam pengesa më e madhe për popullin grek dhe grekofilët të cilëve haptas ju shpalli luftë. Nëse Greqia neve na dha 1€ në i dhamë njëqind herë më shumë. Hulumto pak historinë, e mos lejo dashurinë dhe emocionin që ndien për grekët të të kaplojë kur flet për ta. Gjatë historisë shohim masakra të shqiptarëve si ajo e Çamërisë, ku pamëshirshëm u masakruan shqiptarët, ky është racizmi grek, mos e përziej me Islam.
    Nuk është vetëm masakra çame, për grekofilët e forumit që konsideroni Greqinë si vend të shenjtë dhe që mendoni se ishte Greqia ajo që ia dhuroi Evropës civilizimin unë dua të të informoj edhe për gjërat e tjera që i bënë kombit tonë, por para asaj po dua t'i shtjelloj fillimisht problemet me Turqinë.
    Perandoria Osmane ishte dhe mbetet armiku ynë, ku po të dhëmbë ty?! Nuk ishin grekët ata që i mbrojtën shqiptarët, por ishin vet shqiptarët nën komandën e një hoxhe (kleriku Islam) i quajtur Muderris Haxhi Zeka nga Peja ai i cili mobilizoi popullin shqiptarë kundër turqve (lexo Lidhjen Shqiptare të Pejës "Besa-Besë"), hulumto pak në histori dhe ruaju nga indokrinat greke të cilat të kanë vërbuar dhe të kanë futur zilinë mes shqiptarëve që t'i dallosh ata nëpërmjet fesë (unë nuk e bëra këtë dallim, ti po!). Shteti aktual turk dallon prej Perandorisë Osmane dhe ky shtet është shtet mik si i Kosovës, ashtu edhe i Shqipërisë, ngase është shteti i tretë që i ndihmoi Kosovës më së shumti gjatë luftës së fundit (pas Amerikës dhe Britanisë së Madhe), por nuk të ve faj, ke mungesë njohurish në fushën e historisë dhe mbase je adoleshent.
    Greqia ishte ai vend "civilizues" i cili vrau shqiptarin pse i gëzohej fitores prej 2:1 me 4 Shtator 2004 ndaj shtetit grek (futbolll). Greqia është ai vend "civilizues" i cili i don aq shumë shqiptarët sa që i fut në hell. Greqia është shteti aq "civilizues" sa që në parade ushtarake të organizuara nga vet shteti, në ditën e pavarësisë brohorit kundër shqiptarëve, për turqit e dimë se janë armiq të tyre, por pse edhe shqiptarët?! a nuk e dinë ata se ti ke mendim se na dojnë?! apo pretendimi yt se Greqia i don shqiptarët del i pabazë përballë ketij fakti?! Greqia na i don zorrët dhe lekurat tona, kjo ngase na don! kësi lloj çudire as në filmat e animuar nuk mund ta shohesh, por sigurisht ndëgjohet nga grekofilat të cilat mundohen ta pushtojnë forumin shqiptar.

Armiku trajtohet si armik, pavarësisht mirësive që ti dhuron. Greqia u bë shtet nga shqiptarët, këtë të mirë ata me asnjë çmim nuk mund t'ja shpaguajnë shqiptarëve, por si duket ata po mundohen që të na e shpërblejnë me dhunë, vrasje, persekutime, dhunime dhe masakra si ajo e Çamërisë, e gjithë kjo, ngase jemi shtet pro-Amerikan, e jo pro-Rus apo pro-Sllav.

Turqve nuk ua lëpijmë b*then siç bëni juve me grekët, nuk varem nga Turqia dhe nga askush, vetëm nga Zoti varem, por ti "patriot" i madh lexo pak se kush ishte Hoxhë Hasan Tahsini dhe pastaj e kupton se çfarë shteti është Greqia dhe çfarë miku i madh është karshi shqiptarëve.

Ja sa e dojnë shqiptarët Greqinë:

Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Ti je hija e Kastriotit

Ju keni fituar 1 pik Maska e naqeta
    Anëtarësuar
    05-10-2007
    Vendndodhja
    Ne toke !
    Postime
    439
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Reni Trajkova që ju shihni në foto, ishte shpallur e zhdukur në orën 01.30 të ditës së Diel 22 Gusht 2010. ajo u gjet e vdekur sot në orën 05.05 të mëngjesit. Reagon kryebashkiaku: E njihnim për njeri të mirë. Rrëfimi i të dyshuarit dhe hetimet e policisë. Lexoni raporton e plotë të korrespondentit të NOA

Tripoli, Neohori, Greqi, 23 Gusht 2010 NOA – Një tjetër krim i shëmtuar seksual ka tronditur sot Greqinë.

Një ditë pasi u zbulua një plak pervers grek që abuzoi seksualisht me një 6-vjeçare shqiptare, sot u gjet trupi i një vogëlusheje bullgare që policia tha se është përdhunuar e më pas vrarë nga një 40 vjeçar shqiptar.

Vajza 11-vjeçare bullgare Reni Trajkova, u gjet e vdekur sot në Neohori, pas dy ditësh që ishte shpallur si e humbur në lokalitetin Eleohori në Arkadia.

Zyrtarisht, Policia e Greqisë, tha: “Shtetasi shqiptar 41 vjeçar i mbërritur në Greqi në vitin 1996 me qëndrim të rregullt dhe banim me familjen e tij prej 10 vitesh ne Neohori, u arrestua pasi ka vrarë vajzën 11 vjeçare me shtetësi bullgare Reni Trajkova ardhur në Greqi në tetor të vitit 2009 me banim në Neohori - Tripoli, ku më herët e ka përdhunuar atë”.

Policia ka shtuar se pasi të Dielën e mitura u shpall e humbur,e u kryen kërkime me qen dhe forca speciale por pa mundur ta gjejnë atë.

Trupi i të voglës bullgare Reni Trajkova, u gjet i pajetë sot në 05.05 të mëngjesit në arën që ndodhet disa qindra metra larg shtëpisë së saj dhe ishte plotësisht e zhveshur.

“Reni Trajkova u gjet e vdekur në Neohori pas rreth 48 orë kërkimesh. Ajo ishte keqtrajtuar seksualisht dhe nga ekspertiza e bërë del se mbi të është ushtruar marrëdhënie seksuale. Nga hetimet rezulton se kemi të bëjmë me një vrasje. Autor i krimit është një shtetas shqiptar, 40 vjeç, emigrant me qëndrim të rregullt”, - deklaruan burime zyrtare nga Policia e Greqisë.

Ata shtuan se “autori i krimit u arrestua në kushtet e flagrancës. Ai e pranoi se kishte vrarë vajzën 11 vjeçare dhe ka deklaruar se arsyet sentimentale e shtynë të kryejë vrasjen që mësohet të jetë bërë me mbytje”.

“I dyshuari pranoi se e kishte marrë vajzën e vogël në makinën e tij, një autoveturë me pretendimin se do ta çonte në shtëpinë e tij. Por në rrugë e sipër e ka ndalur automjetin në një arë disa qindra metra larg banesës së vajzës. Aty e ka përdhunuar vajzën brenda makinës dhe pastaj e ka mbytur te një pus aty afër”, - detajoi Policia e Greqisë.

I dyshuari, jeton prej 14 vjetësh në Greqi, në Neohori dhe është baba i një fëmije, djalë 7 vjeçar.

Sakaq, i shtangur nga ngjarja ka mbetur kryetari i Bashkisë së Neohori i cili shkoi në vendin ku u gjet kufoma: “E njihnim 40-vjeçarin. Jam i shtangur dhe i shokuar nga kjo që po mësoj. Ai ishte i dashur me të gjithë dhe ne e donim fort. Me këtë që ka bërë, dheu ynë nuk do ta tresë”.

n.s/r.n/NOA

Ky brooklyn vdes me sjell lajme nga kronika e zeze me seks ,
    po ky nuk eshte grek mo brooklyn se andej nga lajmet Jani Malo ja thonin llagapin
    apo ketu nuku i interesonte te ishte vorioepiriot
    çfare do rrace qofshin duhen tredhur ...
    A don, e s'din, a din e s'don !

E dua letërsinë Maska e eralni
    Anëtarësuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151
    Epo dhe kjo na mungonte greku viktime e Shqipetarit ne bejme ndonje budallik si individ greku si shtet .O Shqiptare je futur ne sindromen e pengmarsit ,cka bene greku si shtet i falet, ca bene Shqiptari si individ e ka faijin populli .Me falni qe dola nga tema dhe ngushullime per familjen por mos ngateroni gjerat se na bot lomsh.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ja vëllezërit e antarit davidd i cili aludon se i kemi miq dhe na ndihmuan me bukë

Ti je hija e Kastriotit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Kush e ka mik grekun, maqedonin, rusin njet si shkaun me pas mik.

kush i don ata asht anti shqiptar.

leta di se asht nga ata.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Une nuk i besoi ketij lajmi,sepse greket kan tregu me mijra her se i urrejn shqiptaret dhe se kete gje e kan fabrikua per shqipetar greku e ka ber kete gjest jam shume i bindur.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Kush e ka mik grekun, maqedonin, rusin njet si shkaun me pas mik.

kush i don ata asht anti shqiptar.

leta di se asht nga ata.
    Mire e ke ti, por nuk tregohet patriotizmi te temat e pedofilise. Po mbrojtje pedofilin vetem se eshte shqiptar quhesh pedofil dhe jo atdhetar.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Pa dyshim se unë jam pengesa më e madhe për popullin grek dhe grekofilët të cilëve haptas ju shpalli luftë. Nëse Greqia neve na dha 1€ në i dhamë njëqind herë më shumë. Hulumto pak historinë, e mos lejo dashurinë dhe emocionin që ndien për grekët të të kaplojë kur flet për ta. Gjatë historisë shohim masakra të shqiptarëve si ajo e Çamërisë, ku pamëshirshëm u masakruan shqiptarët, ky është racizmi grek, mos e përziej me Islam.
    Nuk është vetëm masakra çame, për grekofilët e forumit që konsideroni Greqinë si vend të shenjtë dhe që mendoni se ishte Greqia ajo që ia dhuroi Evropës civilizimin unë dua të të informoj edhe për gjërat e tjera që i bënë kombit tonë, por para asaj po dua t'i shtjelloj fillimisht problemet me Turqinë.
    Perandoria Osmane ishte dhe mbetet armiku ynë, ku po të dhëmbë ty?! Nuk ishin grekët ata që i mbrojtën shqiptarët, por ishin vet shqiptarët nën komandën e një hoxhe (kleriku Islam) i quajtur Muderris Haxhi Zeka nga Peja ai i cili mobilizoi popullin shqiptarë kundër turqve (lexo Lidhjen Shqiptare të Pejës "Besa-Besë"), hulumto pak në histori dhe ruaju nga indokrinat greke të cilat të kanë vërbuar dhe të kanë futur zilinë mes shqiptarëve që t'i dallosh ata nëpërmjet fesë (unë nuk e bëra këtë dallim, ti po!). Shteti aktual turk dallon prej Perandorisë Osmane dhe ky shtet është shtet mik si i Kosovës, ashtu edhe i Shqipërisë, ngase është shteti i tretë që i ndihmoi Kosovës më së shumti gjatë luftës së fundit (pas Amerikës dhe Britanisë së Madhe), por nuk të ve faj, ke mungesë njohurish në fushën e historisë dhe mbase je adoleshent.
    Greqia ishte ai vend "civilizues" i cili vrau shqiptarin pse i gëzohej fitores prej 2:1 me 4 Shtator 2004 ndaj shtetit grek (futbolll). Greqia është ai vend "civilizues" i cili i don aq shumë shqiptarët sa që i fut në hell. Greqia është shteti aq "civilizues" sa që në parade ushtarake të organizuara nga vet shteti, në ditën e pavarësisë brohorit kundër shqiptarëve, për turqit e dimë se janë armiq të tyre, por pse edhe shqiptarët?! a nuk e dinë ata se ti ke mendim se na dojnë?! apo pretendimi yt se Greqia i don shqiptarët del i pabazë përballë ketij fakti?! Greqia na i don zorrët dhe lekurat tona, kjo ngase na don! kësi lloj çudire as në filmat e animuar nuk mund ta shohesh, por sigurisht ndëgjohet nga grekofilat të cilat mundohen ta pushtojnë forumin shqiptar.

Armiku trajtohet si armik, pavarësisht mirësive që ti dhuron. Greqia u bë shtet nga shqiptarët, këtë të mirë ata me asnjë çmim nuk mund t'ja shpaguajnë shqiptarëve, por si duket ata po mundohen që të na e shpërblejnë me dhunë, vrasje, persekutime, dhunime dhe masakra si ajo e Çamërisë, e gjithë kjo, ngase jemi shtet pro-Amerikan, e jo pro-Rus apo pro-Sllav.

Turqve nuk ua lëpijmë b*then siç bëni juve me grekët, nuk varem nga Turqia dhe nga askush, vetëm nga Zoti varem, por ti "patriot" i madh lexo pak se kush ishte Hoxhë Hasan Tahsini dhe pastaj e kupton se çfarë shteti është Greqia dhe çfarë miku i madh është karshi shqiptarëve.

http://www.youtube.com/watch?v=Qu-WeVlAOPc

http://www.youtube.com/watch?v=nTjyM...eature=related

Ja sa e dojnë shqiptarët Greqinë:

http://www.youtube.com/watch?v=nDaxN...eature=related
    pertoj te shkruj, po doja te pergjigjesha, po me sa shoh ti se ke lexuar cfare kam shkruar une apo se ke iden se per cfare behetr fjale. nejse nuk dua te humbas shum kohe me gjera qe nuk sjellin perfitim, e budallalleqe. kur te me behet do shkruaj. sjam ne mood...

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •