Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 62
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Këto lajmet e kronikës së zezë mua nuk më kanë tërhequr asnjëherë, se njerëz anormalë ka në çdo shtet dhe këta nuk përfaqësojnë një popull të tërë, kështu që i shoh pa interes.

Kjo temë po më duket si një hakmarrje për temën e grekut që përdhunoi një të mitur shqiptare. Shoh se disa shqiptarë që banojnë në Greqi dhe disave që u rreh zemra për Greqinë, fërkojnë duart nga kënaqësia kur lexojnë lajme të tilla.

Duhet të kujtojmë se shqiptarë quhen edhe minoritetet që jetojnë në Shqipëri, si për shembull romë, evgjitë (ashkalinj), grekë, vllehë, turq, maqedonas etj. të cilët kanë lindur në Shqipëri dhe një pjesë e mirë e këtyre bëjnë vjedhje ose krime të ndryshme në Greqi. Përveç kësaj, ka edhe të sëmurë mendorë.

Shqiptarët e vërtetë, fisnikë dhe punëtorë, nuk bëjnë gjëra të tilla. Unë mendoj se shumica e ngjarjeve të zeza në Greqi, u vishet pa të drejtë shqiptarëve, edhe në rastet kur nuk bëhen nga ata.

Krime ndodhin kudo, po Shqipëria dhe Greqia kanë një ndryshim. Në rastet kur një grek bën një krim, lajmet shqiptare e përmendin kalimthi dhe nuk merren gjatë me të, ndërsa kur një shqiptar bën një krim, stacionet greke merren me të me orë të tëra, madje me ditë të tëra. Kjo nuk shërben për asgjë përveç se për të ngjallur urrejtje për shqiptarët.

Çfarëdo që të thuhet, Shqipëria është vend më i qytetëruar dhe grekët në Shqipëri trajtohen më mirë se shqiptarët në Greqi.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    aha as psikiatri nuk merr ne dore disa prej jush.Nga mllefi qe keni brenda ne shpirt o te shkrete do helmoheni dhe vete.
    Skam qka te baj nese je nga ta, te dogji pak ?

na kei masakru dhe na masakroni ju grekt , po vetem me ju ra shanca.

me vjen mirr qe keni ngel keq , keni humb nga shqiptaret pergjithmon.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Aman more ku jane ata patriotet e flaket qe jau paska fajin vetem greku etjjjjjjjj .Ja pra qe kafshet nuk kane komb .

Aksident i rëndë në Greqi, vdesin 4 shqiptarë

Një aksident i rëndë automobilistik ndodhi mëngjesin e sotëm në aksin Janinë- Kakavijë, me pasojë humbjen e jetës së 4 shqiptarëve dhe 3 të tjerë janë plagosur. Lajmi është konfirmuar nga konsulli shqiptar i Janinës, Eshref Shehu, për televizionin shqiptar News24.

Dy makina në të cilën po udhëtonin emigrantë shqiptarë janë përplasur rreth orës 6:50, në aksin Janinë- Kakavijë.

Nga të dhënat e para mësohet se viktimat janë Vasil dhe Drita Bazaiti, Pirro Nuredini dhe Apostol Hila. Të plagosur janë dhe Valentina Bazaiti, 46 vjece dhe dy fëmijët e saj Romina Bazaiti 15 vjece dhe Endriti 19 vjec.

Nga të dhënat e para mësohet se një makinë tip Toyota me targa ZMT 5943 që po udhëtonte nga Athina drejt Shqipërisë është përplasur me makinën Peugeot me targa ZMM 1729 që po udhëtonte në kahun e kundërt.

Tre personat që udhëtonin në makinën me Toyota kanë humbur jetën. Ata janë Vasil dhe Drita Bazaiti, përkatësisht 58 dhe 51 vjec, si dhe drejtuesi i mjetit,i cili më vonë u identifikua si Pirro Nuredini

Makina tjetër Peugeot drejtohej nga Apostol Hila, i cili ka gjetur gjithashtu vdekjen. Bashkë me të udhëtonin dhe Valentina Bazaiti, 46 vjece dhe dy fëmijët e saj Romina Bazaiti 15 vjece dhe Endriti 19 vjec. Mësohet se gjendja shëndetësore e 19 vjecarit është shumë e rëndë pasi ka pësuar dëmtime në shtyllën kurrizore. (BalkanWeb)

Ja tema përkatëse:
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=127762
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Ku është ndryshimi nëse pedofili në fjalë është një shqiptar, grek, kinez, sudanez, kur mbi të gjitha është një qënie njerëzore e sëmurë?! Atke të shëmtuara që kryen nga individë me të kaluar të errët psiqike, të ndikuar në pjesën më të madhe nga dhuna në fëmijëri, nuk kanë ndonjë koefiçent rezistence racor.
    relata refero

Ju keni fituar 1 pik Maska e naqeta
    Anëtarësuar
    05-10-2007
    Vendndodhja
    Ne toke !
    Postime
    439
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Këto lajmet e kronikës së zezë mua nuk më kanë tërhequr asnjëherë, se njerëz anormalë ka në çdo shtet dhe këta nuk përfaqësojnë një popull të tërë, kështu që i shoh pa interes.

Kjo temë po më duket si një hakmarrje për temën e grekut që përdhunoi një të mitur shqiptare. Shoh se disa shqiptarë që banojnë në Greqi dhe disave që u rreh zemra për Greqinë, fërkojnë duart nga kënaqësia kur lexojnë lajme të tilla.

Duhet të kujtojmë se shqiptarë quhen edhe minoritetet që jetojnë në Shqipëri, si për shembull romë, evgjitë (ashkalinj), grekë, vllehë, turq, maqedonas etj. të cilët kanë lindur në Shqipëri dhe një pjesë e mirë e këtyre bëjnë vjedhje ose krime të ndryshme në Greqi. Përveç kësaj, ka edhe të sëmurë mendorë.

Shqiptarët e vërtetë, fisnikë dhe punëtorë, nuk bëjnë gjëra të tilla. Unë mendoj se shumica e ngjarjeve të zeza në Greqi, u vishet pa të drejtë shqiptarëve, edhe në rastet kur nuk bëhen nga ata.

Krime ndodhin kudo, po Shqipëria dhe Greqia kanë një ndryshim. Në rastet kur një grek bën një krim, lajmet shqiptare e përmendin kalimthi dhe nuk merren gjatë me të, ndërsa kur një shqiptar bën një krim, stacionet greke merren me të me orë të tëra, madje me ditë të tëra. Kjo nuk shërben për asgjë përveç se për të ngjallur urrejtje për shqiptarët.

Çfarëdo që të thuhet, Shqipëria është vend më i qytetëruar dhe grekët në Shqipëri trajtohen më mirë se shqiptarët në Greqi.

jam dakort me Baton ,ne i trajtojme shume me mire grekerit qe erdhen te na punojne tokat e ngelen ketu ...
    A don, e s'din, a din e s'don !

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Spo më pelqen titulli "Tronditet Greqia" po vaftë në djall kjo Greqi e mallkuar, po ku na intereson neve se a u trondit a jo?! akti është i shëmtuar nga ana e shqiptarit, por edhe më i shëmtuar është ai i atij 70 vjeçarit. I nderuar hapës i temës, pse nuk hape temë "Tronditet Shqipëria" kur bëhëj fjal për një vajzë (viktimë) shqiptare?! A aq shumë iu bën për Greqinë?! Sa për mëshirë që kam ndaj Greqisë besomni që vërshimet që kanë ndodhur në Pakistan dhe shirërat në Kinë do t'ja sillja Greqisë, po ajo i masakroi Çamët dhe nuk del njeri të shkruan "Tronditet Shqipëria" kurse për grekët e mallkuar shkruhen artikuj "Tronditet Greqia" po pse a aq vend i pa të meta është Greqia sa që keto gjëra të duket të pazakonshme? jo ore i nderuar Greqinë mos e perziej me Zvicër, kjo është mësuar të thurr këngë ku i don zorrët dhe lekurat tona.
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    kjo ndikon keq per shqiptaret qe jetojne ne greqi. keta tipa duhen zhdukur. mjere viktima thuaj

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga davidd Lexo Postimin
    kjo ndikon keq per shqiptaret qe jetojne ne greqi. keta tipa duhen zhdukur. mjere viktima thuaj
    Ashtu kshtu keq është puna pse a mendon ti se sikur ky akt mos të ndodhte Greqia do të kishte qendrime të mira në raport me shqiptarët a?
    Po jo more burrë keta kurrë s'na kanë dashur neve gjithëmonë historikisht kanë qenë bukpërmbytësa, keta nuk janë mirënjohës shqiptarëve që ua sollën pavarësinë në moment kur shteti grek udhëhiqej nga gjysma e shqiptarëve. O vëlla i dashur, kultura jonë është e madhe ne nuk kontribuam vetëm në Greqi, por kontributi ynë njihet edhe në shtetin e Egjiptit, por Greqia është vendi që më së keqti po na e kthen, kuptohet ty në Londër ska çka të bëjë, e as mua në Prishtinë, por e pësojnë çdo ditë ata që jetojnë brenda kufijve territorial grek e që dihet se sa toka tona i takojnë ketij territori.
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ashtu kshtu keq është puna pse a mendon ti se sikur ky akt mos të ndodhte Greqia do të kishte qendrime të mira në raport me shqiptarët a?
    Po jo more burrë keta kurrë s'na kanë dashur neve gjithëmonë historikisht kanë qenë bukpërmbytësa, keta nuk janë mirënjohës shqiptarëve që ua sollën pavarësinë në moment kur shteti grek udhëhiqej nga gjysma e shqiptarëve. O vëlla i dashur, kultura jonë është e madhe ne nuk kontribuam vetëm në Greqi, por kontributi ynë njihet edhe në shtetin e Egjiptit, por Greqia është vendi që më së keqti po na e kthen, kuptohet ty në Londër ska çka të bëjë, e as mua në Prishtinë, por e pësojnë çdo ditë ata që jetojnë brenda kufijve territorial grek e që dihet se sa toka tona i takojnë ketij territori.
    ti je i frymezuar nga myslimanizmi dhe nuk i shikon gjerat sic jan, por sic mendon ti te jen.

e mos me bej mua propagant, gje ndonje qorr dhe beji.
    per carsyeje mendon ti se nuk na kan dashur ne greket?
    e di ti qe sot ne greqi jetojne me shume se 500,000 shiptar dhe me keto te ardhura keta mbajne familjet e tyre gjall. dhe nuk erdhen e na pushtuan greket ne po shkuam e i pushtuam ne ata, dhe prap po na japin buke. krahasoji gjerat dhe shiko, se kush jan ata qe te duan e ata qe ste duan. ata qe sna kan dashur ne na kan shfrytezuar, na kan pushtuar. po kujt i thua, ti je nja nga ata. dhe rraca si ty do zhdukur njehere e per gjithmon nga trojet shqiptare.
    prit, te shkojme pak me larg, si greket ashtu edhe ne e luftuam turkun, por ata si humben traditat e tyre, nje pjese e mire e shqiptareve i humben!!!! pse? nuk i ve shume faj, jo se nuk eshte e lehte te jesh nene kthetrat e katileve per 560 vjet. po sot ne, jemi ata qe duhet ta kthejme historin atje ku ka qene e ku duhet te jete, e ku na takon, e jo ti lepijme b*ythen atyre qe na kan bere 1000000000000000 te zeza ne si komb qe dhe sot e kesaj dite po i vuajme pasojat e si dihet se sa do zgjas kjo gje, deri sa te dalin nje tjeter si enver hoxha dhe sllobodani ti marrin frenat ne dore. si ka mundesi ti ndyresire qe se permend turkun per asnje gje te keqe, qe te ka shfrytezuar per 560 rresht, dobicat qe i ka lene mbas si pune jote i dalin ne krah sot keij lloj kombi te felliqur!!!! po nuk te ve faj shume jo se i ka len mbas dobicat turku, dhe do na duhet pak kohe ti cojme atje ku e meritojne. e mos me thirr mua vella, skam vellezer turq une. kultura e grekeve te lashte i ka dhen civilizim botes se sotme. dhe ky eshte realiteti, do apo sdo ti dhe disa te tjere.

a na kan bere ne te keqe greket? pergjigja eshte po, na kan bere, po disa e kan merituar. dhe une po te isha ne poziten e tyre, e te me vinin disa turq ne vendin tim, nuk e di se cfare do beja me ta. por gjithashtu nuk duhet hedhur posht fakti qe shqiptaret jan mbajtur gjall me buken greke per nje perjudh te gjate, qekur u kthye sistemi. me vuajtje po prap, po te donin ata dhe evropa na kishin len te vdisnim nga urija ne ate kohe, po jo, na dhane doren. sic e kam then dhe me pare une i ve faj amerikes dhe evropes per vendimet qe kan marr per disa pjese te kesaj evrope te lashte. po ata ma do mendja din se cfare bejne, i hope. u merzita duke shruajtur tani.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Skam qka te baj nese je nga ta, te dogji pak ?

na kei masakru dhe na masakroni ju grekt , po vetem me ju ra shanca.

me vjen mirr qe keni ngel keq , keni humb nga shqiptaret pergjithmon.
    Mua nuk me djeg gje shoku .Nuk jam as nga ata as nga keta.
    Jam shqiptare me shume se ty qe i bie gjoksit .

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •