Postuar mė parė nga Linda5 Te dyja ........po me shumic po qe mundsija Bakllava? apo Revani? Burrat i zgjedhin te dyja kadaif
A don, e s'din, a din e s'don !
Postuar mė parė nga naqeta Burrat i zgjedhin te dyja kadaif Po kshtu dolen tre me gjith kadaifin Rrush? apo Kumlla?
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar mė parė nga Linda5 Po kshtu dolen tre me gjith kadaifin Rrush? apo Kumlla? Rrushi ,kadaifin e zgjodha per vete ,zgjodha nje se nuk po me vinte ndonje ide e momentit , ma rregullove shijen me rrushin
Boze apo limonad?
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė! Agim Metbala" ♥
boze sheqer te bardhe apo te zi (sugarcane) ?
te bardh pica apo tost ?
pizza lulebore apo luledele?
luleboree diell apo shii ?
Postuar mė parė nga broken_smile boze sheqer te bardhe apo te zi (sugarcane) ? Sheqer me ngjyra ngjyra.(i lym koker me koker) Kripe e jashme o kripe vendi.
Postuar mė parė nga letaa luleboree diell apo shii ? diell pas shiut Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Sheqer me ngjyra ngjyra.(i lym koker me koker) Kripe e jashme o kripe vendi. ti si duket po flisje per nje lloj sheqeri tjeter..me nevojitet nje kile edhe kripa ska problem e jashtme apo e vendit, mjafton te jete si ai sheqeri ngjyra ngjyra dielli duke lindur apo duke perenduar?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt