Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Hakan Shukur nė Kosovė, shtron iftar pėr 1 mijė persona

Ish-futbollisti i njohur turk me origjinė shqiptare, Hakan Shukur, ka zhvilluar nje vizitė dy ditore nė Prishtinė.

Sulmuesi i njohur turk ka damar shqiptar pasi babai i tij ėshtė me origjinė nga Kosova.

Nė kėtė muaj tė shenjtė tė Ramazanit , Shukur ka sponsorizuar njė iftar pėr 1000 persona qė ėshtė shtuar nė pallatin e kulturės nė kryeqytetin kosovar.

Ish-bomberi i Gallatasarajit ka pasur edhe njė takim me kryeministrin e Kosovės, Hashim Thaēi.

Shukur ėshtė shprehur se ndihet i lumtur qė ndodhet nė Kosovė.

Ai ka theksuar se do tė bėj lobing tė fuqishėm pėr njohjen e sportit kosovar nė arenėn botėrore.
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Po shoh flamurin turk si ne biseda zyrtare.
    A duhet me e vendos nje kryetar shteti kur takon nje person te huej ne nje vizite private?

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Hakan Shukur eshte nje futbollist i madh dhe i talentuar.Thaci ka bere mire qe e ka prit.Por ai nese baben e ka te lindur edhe rritur ne Prishtine(Une dyshoj per kete) atehere nuk eshte me origjine shqiptare por eshte shqiptare tamam.Une kurre nuk e kam degjuar persa kohe ishte aktiv si futbollist te shprehet se eshte shqiptare.
    Sidoqofte i lumte per ate qe ben tani.!
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Citim Postuar mė parė nga Hyllien Lexo Postimin
    Me sa kam dėgjuar unė Igli Tare i ka kėputur njė tė sharė "alla shqiptarce" kur Tare luante tek Brescia mė duket dhe ky tek Interi apo diku tjetėr(nuk e mbaj mėnd). Ky i ėshtė kthyer dhe i ka thėnė, "mos sha se tė kuptoj". Nuk di nė ja ka thėnė italisht, anglisht apo nė njė gjuhė tjetėr sepse Tare di disa gjuhė. Fakti ėshtė qė Hakan Sukur kupton Shqip. Pas ndeshjes Hakan Sukur i ka treguar se ka origjinė nga Kosova. Unė kėtė gjė aty e kam marė vesh pėr herė tė parė.
    kjo ka qen ne lojen midis lazio dhe interit, kur stankovic e ka shajtur taren e mandej kur perfundoj pjesa e par e jan hyr ne tunnel, tare e ka kap stankovicin per fyti

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Hakan Shukur nė Kosovė, shtron iftar pėr 1 mijė persona

Ish-futbollisti i njohur turk me origjinė shqiptare, Hakan Shukur, ka zhvilluar nje vizitė dy ditore nė Prishtinė.

Sulmuesi i njohur turk ka damar shqiptar pasi babai i tij ėshtė me origjinė nga Kosova.

Nė kėtė muaj tė shenjtė tė Ramazanit , Shukur ka sponsorizuar njė iftar pėr 1000 persona qė ėshtė shtuar nė pallatin e kulturės nė kryeqytetin kosovar.

Ish-bomberi i Gallatasarajit ka pasur edhe njė takim me kryeministrin e Kosovės, Hashim Thaēi.

Shukur ėshtė shprehur se ndihet i lumtur qė ndodhet nė Kosovė.

Ai ka theksuar se do tė bėj lobing tė fuqishėm pėr njohjen e sportit kosovar nė arenėn botėrore.
    shum mir paska bo
    ja boft zoti kabull

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •