Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Thaçi në iftar: Çdo vit na vijnë ditë më të mira

Prishtinë, 20 Gusht - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaci ka marrë pjesë sonte në iftarin e organizuar nga kryetar i Partisë Demokratike Turke të Kosovës dhe ministër i Ambientit dhe Planifikimit hapësinor, Mahir Yagcilar, iftar ky që është organizuar në Prizren.
    Kryeministri në këtë iftar ishte i shoqëruar nga zëvendëskryeministri Ramë Manaj dhe ministri i Arsimit Enver Hoxhaj.
    Në emër të Qeverisë së Kosovës, para qindra besimtarëve, Thaçi falënderoi organizatorin e iftarit për ftesën, duke shprehur konsideratën më të lartë për këtë festë të shenjtë të Ramazanit.
    “Ashtu si vjen çdo vit ky muaj i shenjtë, çdo vit janë duke ardhur ditë të mira për qytetarët tanë, për besimtarët tanë, për shtetin tonë, për Kosovën e lirë, të pavarur dhe sovrane”, tha kryeministri Thaçi duke shtuar se tashmë kemi hyrë në vitin e tretë të pavarësisë së shtetit dhe, falë përkushtimit të përgjithshëm, Kosova ka shënuar rezultate të lakmueshme si në planin e brendshëm, ashtu edhe ne planin ndërkombëtar.
    Në vazhdim kryeministri tha se fitorja morale, politike dhe juridike e Kosovës në GJND e konfirmoi drejtësinë e historisë sonë, politikës dhe shtetit të cilin po e ndërtojmë. Ashtu si në GJND, shpresojmë se Kosova do të shënojë fitore edhe në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuar në shtator të këtij viti.
    Në fund Thaçi vlerësoi lartë frymën e tolerancës fetare në Prizren dhe në gjithë Kosovën, vlera këto të cilat janë pjesë e shoqërisë sonë dhe e shtetit tonë të ri. /koha/
    Ndryshuar për herë të fundit nga gimche : 20-08-2010 më 22:05
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Hashim Thaci duheshte ta organizonte ket iftar , e jo te ishte mysafir ne te, ndoshta e ka lon per ma von.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    a thua ka agjeru thaci qe paska mar pjese a
    Jetë e rëndë.......!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

a e genjejm dot Allahun....o njerz.

Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    A ja qit naj raki te fort,se me shkie kogja i cakrrojke,
    A mer vlla,po c'jon kto risi ne fen tonë,lerini mer vlla kto rreglla aka pi ..apo jo ,nji sure thot nese ha e pi gjat dites e prish ramazanin e nese se agjeron munesh mo pi edhe nuk e prish po mendoj agjerimin mendim i imi .Ata qe e kan ftu ket alamet falltori a kan agjeru nuk na tha Gimche gjë apo sa ishin agjerueshem.Edhe diq per ty vlla drenicaku njeriu qe nuk agjeron ka te drejt te haj e te pije nga mengjesi e ne mbremje e me munsi vazhdimi deri ne mjes madje edhe ato qe jon ber haram
    Lum ata njerz qe e kishin te ftuar per iftar nji ateist madje do thosha edhe armikun e islamit.
    Armik i islamit nuk je nese nuk e agjeron po nese shpif mashtron dhe tradhton e kto karakteristika i ka ky alamet burri me shokun Sejdi e me krejt qeverin e me parlament e pas tyre kolona e popullit prej ures se Ibrit e ne Zhur per veq se nji numri te vogel.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 22-08-2010 më 05:07

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

Prishtinë, 20 Gusht - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaci ka marrë pjesë sonte në iftarin e organizuar nga kryetar i Partisë Demokratike Turke të Kosovës dhe ministër i Ambientit dhe Planifikimit hapësinor, Mahir Yagcilar, iftar ky që është organizuar në Prizren.
    Kryeministri në këtë iftar ishte i shoqëruar nga zëvendëskryeministri Ramë Manaj dhe ministri i Arsimit Enver Hoxhaj.
    Në emër të Qeverisë së Kosovës, para qindra besimtarëve, Thaçi falënderoi organizatorin e iftarit për ftesën, duke shprehur konsideratën më të lartë për këtë festë të shenjtë të Ramazanit.
    “Ashtu si vjen çdo vit ky muaj i shenjtë, çdo vit janë duke ardhur ditë të mira për qytetarët tanë, për besimtarët tanë, për shtetin tonë, për Kosovën e lirë, të pavarur dhe sovrane”, tha kryeministri Thaçi duke shtuar se tashmë kemi hyrë në vitin e tretë të pavarësisë së shtetit dhe, falë përkushtimit të përgjithshëm, Kosova ka shënuar rezultate të lakmueshme si në planin e brendshëm, ashtu edhe ne planin ndërkombëtar.
    Në vazhdim kryeministri tha se fitorja morale, politike dhe juridike e Kosovës në GJND e konfirmoi drejtësinë e historisë sonë, politikës dhe shtetit të cilin po e ndërtojmë. Ashtu si në GJND, shpresojmë se Kosova do të shënojë fitore edhe në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuar në shtator të këtij viti.
    Në fund Thaçi vlerësoi lartë frymën e tolerancës fetare në Prizren dhe në gjithë Kosovën, vlera këto të cilat janë pjesë e shoqërisë sonë dhe e shtetit tonë të ri. /koha/
    qyre vlla te untit i kan ra pasulit e ky far kali spo mun gerbavet si thot poplli thesi plot nuk thyhet.
    Ne vend ta falenderon Allahun e te bej bysmyla ky mban fushat sikur po i doket se neser po mbahen zgjedhjet e pergjithshme. jo... po bej pak mahi se edhe t'ngitin edhe pleqt thoshin esht taksirat te ulen ne sofer. Me pas pas skender beg si thot vlla Drenica edhe pak bubrek te bardhe ish ul po nime edhe nuk i hahet ku me que mer burre gjith diten me ta ne dor.
    Vallahu betohem ne Allahun xh.h se ata qe e degjojn ket alamet burri pa kerku falje prej Allahut do futen ne xhehnemin qe djeg ma teper se flaka e zjarrit.Ky alamet burri nuk respekto as Kuran As hadis vallahu ata qe e pasojn jon prej te humburve ,ska aty bereqet te betohem ne ate qe e ka ne dor shpirtin tim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 22-08-2010 më 05:27

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    qyre vlla te untit i kan ra pasulit e ky far kali spo mun gerbavet si thot poplli thesi plot nuk thyhet.
    Ne vend ta falenderon Allahun e te bej bysmyla ky mban fushat sikur po i doket se neser po mbahen zgjedhjet e pergjithshme. jo... po bej pak mahi se edhe t'ngitin edhe pleqt thoshin esht taksirat te ulen ne sofer. Me pas pas skender beg si thot vlla Drenica edhe pak bubrek te bardhe ish ul po nime edhe nuk i hahet ku me que mer burre gjith diten me ta ne dor.
    Vallahu betohem ne Allahun xh.h se ata qe e degjojn ket alamet burri pa kerku falje prej Allahut do futen ne xhehnemin qe djeg ma teper se flaka e zjarrit.Ky alamet burri nuk respekto as Kuran As hadis vallahu ata qe e pasojn jon prej te humburve ,ska aty bereqet te betohem ne ate qe e ka ne dor shpirtin tim.
    A ti je met mi shkep biletat per Xhennet e per Xhehennem a?
    Zoti osht ai qe i cakton njerzit se ku kan me shku edhe dije ni sen edhe une edhe ti jem kandidat potencial per Xhehennem mirpo shpresojmë ne mëshirën e Zotit sepse per ndryshe skem shpëtim e Zoti kon don e mëshiron e kon don nuk e mëshiron
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •