Close
Faqja 34 prej 102 FillimFillim ... 2432333435364484 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 1012
    Citim Postuar më parë nga elsaa Lexo Postimin
    Sepse callma nuk ka blic, dhe per te fotografu nje indian duhet drite blici dmth qe callma nuk eshte aparat fotografik.....

Ja nje tjeter nga une...

Nje burre ishte nisur drejt nje ndertese, rruga qe te conte tek ndertesa perball saj u ndante ne dy rruge te tjera, njera te conte ne ferr ndersa tjetra te bente te pavdekshem. Burri sigurish qe donte kte te dyten, por nuk e dinte qe cila ishte ajo. Brenda ne ndertese jetonin dy vellezer, njeri nuk genjente kurre, ndersa tjetri nuk thoshte kurre te verteten.
    Burri kishte te drejte te bente vetem nje pyetje atij qe do i hapte deren e nderteses.

Cila eshte pyetja qe i drejton burri njerit nga vellezerve per te gjetur rrugen e pavdekshmerise???
    Përshëndetje elsa.
    ah c'na ke munduar me këtë gjëzë. Jam munduar jo pak dhe përfundimisht erdha deri te ky përfundim, se njeriu duhet t'ua bëjë një pyetje negative, mosuese vëllezërve për të ardhur deri të e vërteta, afësisht kështu:

- Kjo rrugë nuk con në ferr?

Në këtë rast si vëllai i sinqertë si ai gënjeshtari janë të detyrur të japin të njëjtën përgjigje: "po" ose "jo". Dhe ky do të ishte kusht i mjaftueshëm për ta ditur të vërtetën ky njeriu.

Në të gjitha rastet tjera, te pyetjet e mirëfillta, pohuese, sipas mendimit tim vëllezërit do të jepnin përgjigje të kundërta, njëri "po" dhe tjetri "jo".
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Nëse sonte, më 30 tetor kemi ndenjur në forum nga ora 00:00 deri në orën 3 e 3 minuta, sa orë kemi ndejur?
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 29-10-2011 më 19:41

Çka vjen në fund të vitit?

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Viti i Ri Viti Ri,plot dhurata na bjen ti

Por vjen me gjith babagjyshin, Qomilen,emrin tjeter spo e vej,se shum i rrezikshem eshte

Pershnetje turni i vonet
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Përshëndetje elsa.
    ah c'na ke munduar me këtë gjëzë. Jam munduar jo pak dhe përfundimisht erdha deri te ky përfundim, se njeriu duhet t'ua bëjë një pyetje negative, mosuese vëllezërve për të ardhur deri të e vërteta, afësisht kështu:

- Kjo rrugë nuk con në ferr?

Në këtë rast si vëllai i sinqertë si ai gënjeshtari janë të detyrur të japin të njëjtën përgjigje: "po" ose "jo". Dhe ky do të ishte kusht i mjaftueshëm për ta ditur të vërtetën ky njeriu.

Në të gjitha rastet tjera, te pyetjet e mirëfillta, pohuese, sipas mendimit tim vëllezërit do të jepnin përgjigje të kundërta, njëri "po" dhe tjetri "jo".
    Nuk eshte kjo pergjigja e sakte. Ne kete rast ti nuk e di se cili nga vellezerit do te jepte pergjigjen, dhe ketu mund te maresh dy pergjidhet "po" dhe "jo"dhe prap ti nuk e di se cilen rruge do marresh. Duhet te drejtosh vetem nje pyetje dhe te maresh pergjigjen negative ose te besh te kunderten e asaj qe te thone.

Pyetja qe ju drejtohet eshte:
    -A do me thoshte vellai yt qe kjo rruge te con ne pavdekshmeri ?

Dhe udhetari merr rrugen e kundert e asaj qe i thote. Ta zeme qe rruga te cilen ai i drejton gishtin eshte vertet rruga qe ai kerkon, nese ne dere del genjeshtari, pergjigja e tij do ishte: JO sepse do genjente, nese ne dere do dilte ai qe nuk genjen, pergjigja e tij prapm do ishte JO, ne baze te pyetjes qe i drejtuam ky e di qe i vellai do genjente dhe do thoshte qe nuk eshte kjo rruga. Ose e kunderta. dhe udhetari do marre te kunderten e asaj qe i thone.

Shpresoj te jem sa me e qarte.
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Nëse sonte, më 30 tetor kemi ndenjur në forum nga ora 00:00 deri në orën 3 e 3 minuta, sa orë kemi ndejur?
    4 ore e 3 min.

"t" ?

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Viti i Ri Viti Ri,plot dhurata na bjen ti

Por vjen me gjith babagjyshin, Qomilen,emrin tjeter spo e vej,se shum i rrezikshem eshte

Pershnetje turni i vonet
    Grupiiiii pershendetje. Si ju kam?

Hajde elsushe, engjëllushe!
    Të lumtë, të lumtë që na zbardhe faqen.
    Në të gjitha gjëzat je përgjigjur saktë dhe mbi të gjitha shumë të faleminderit që dhe zgjidhjen për gjëzën tënde.

respekt,

Citim Postuar më parë nga elsaa Lexo Postimin
    4 ore e 3 min.
    saktë.

"t" ?
    saktë. .

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Ka kohe qe sjam fut ne forum, gjithashtu dhe tek kjo teme.

Ku jan gjezat tjera??

Faqja 34 prej 102 FillimFillim ... 2432333435364484 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •