Postuar më parë nga Station Bravo, gjej ktë tjetrën. Hajde plakë të flëmë Të gjatin ta vëmë Të kuqin ta mbulojmë Lesh më lesh të bashkojmë.... Ketu me ke kapur ngushte , se kam degjuar ndonjehere ..... Llozi i deres ???
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Postuar më parë nga Arvima Ketu me ke kapur ngushte , se kam degjuar ndonjehere ..... Llozi i deres ??? apo qepallat me qerpiket ?
Jepi Arvima se edhe një të ka ngelur.
Postuar më parë nga Station Jepi Arvima se edhe një të ka ngelur. Ah qenkan tre! edhe une qe po mundohesha ti permblidhja ne nje..... te gjatin - llozin e gjetem leshrat e bashkuara - qerpiket te kuqin ??? veshtire .... mos eshte Jorgani ?
Postuar më parë nga Izadora dysheku................ arvima nuk e ke gjet . Asnjeren Izadora ? te pakten te dij cfare te shtoj
Postuar më parë nga Arvima Ah qenkan tre! edhe une qe po mundohesha ti permblidhja ne nje..... te gjatin - llozin e gjetem leshrat e bashkuara - qerpiket te kuqin ??? veshtire .... mos eshte Jorgani ? I kuqi është zjarri në vatër. (bëhet fjalë për ta mbuluar prushin me hi)
Postuar më parë nga Station I kuqi është zjarri në vatër. (bëhet fjalë për ta mbuluar prushin me hi) hmmm , prushi gjejeni kete : Jane tre vellezer . njeri shkon e s'vjen , njeri bie e s'cohet , njeri ha e s'ngopet ! kush jane ?
Postuar më parë nga Arvima Asnjeren Izadora ? te pakten te dij cfare te shtoj asnjera nuk ishte e sakte , po e shkruaj vete pergjigjen Kur e mbraktis partnerja Kur humbet punen Kur ju gervishtet llaku i makines tek gjeegjeza jote hiri zjarri tymi
Jeto sot se neser nuk i dihet
Sa bizele mund te hyjne ne nje gote te zbrazet .
Postuar më parë nga Tipiku Thembra Akilit Er Det rigtig eller nej? Nej. Det korrekte svar er: hjerte
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt