Postuar më parë nga Tipiku Do e gjej njeri kte timen ? Po filxhani , luga , gota ?
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
tymi i cigares
Jeto sot se neser nuk i dihet
Ose brusha e dhembeve?
Postuar më parë nga Nete Ose brusha e dhembeve? furca e dhembeve nuk ti perkedhel buzet , perkundrazi
Pakundrazi ashtu mase e mendova deri sa i ferkojme dhembet bishti i furqes na prek ne buze hahahahahaah
Postuar më parë nga Nete Pakundrazi ashtu mase e mendova deri sa i ferkojme dhembet bishti i furqes na prek ne buze hahahahahaah hahahahah vec me qen bisht me levizje te ngadalshme se ndryshe hyn tek shtrengimet , hidhet posh idea e perkedheljes
Postuar më parë nga Izadora hahahahah vec me qen bisht me levizje te ngadalshme se ndryshe hyn tek shtrengimet , hidhet posh idea e perkedheljes Nejse de hahahahahahahaa,ti prittt edhe pak...neser na vijne rezultatet
Postuar më parë nga Nete Nejse de hahahahahahahaa,ti prittt edhe pak...neser na vijne rezultatet Jemi mesuar me prit ne te shkretnit , kane me na dal dhinjat duke prit derisa ti mushet mendja me kthy pergjigje Tipik te te bej nje kafe mos flej
Postuar më parë nga Tipiku Here Futet Here Del Buzet Femres Ja Perkedhel ???? Mos është i kuqi i buzëve Tipiko??
buzekuqi.... jam dakord me Station.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt