Postuar më parë nga Izadora E gjete Hot Kush vjen i pari ne shtepi ? sssssssssssssssssssssss ose edhe më saktë shshshshshshshsh Gi de Masha
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Postuar më parë nga ademgashi_dk sssssssssssssssssssssss ose edhe më saktë shshshshshshshsh Gi de Masha hahahahahahahah sa mire na ben neve te vuajm , vuaj edhe ti icik tani Nuk e ke gjet Pergjigja eshte shume e thjesht :-))
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar më parë nga Izadora Nuk me le postimi me aq pak germa duhet ergänzung me pika lol Mos u dorzo kaq shpejt , trego pak ehrgeiz Tregomi duarte njehere.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Postuar më parë nga Izadora E gjete Hot Kush vjen i pari ne shtepi ? Celsi,pa hapur deren ska kush qe hune mbrenda.???
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë! Agim Metbala" ♥
E gjeti Xheni :-)) Kush bie pa u vra ?
Postuar më parë nga Izadora hahahahahahahah sa mire na ben neve te vuajm , vuaj edhe ti icik tani Nuk e ke gjet Pergjigja eshte shume e thjesht :-)) kësaj i thonë hakmarrje! Po vazhdove kështu të hoqa nga "zemra"!
Postuar më parë nga Izadora hahahahahahahah sa mire na ben neve te vuajm , vuaj edhe ti icik tani : D Nuk e ke gjet : ) Pergjigja eshte shume e thjesht :-)) Kemba? Xheni
Postuar më parë nga ademgashi_dk kësaj i thonë hakmarrje! Po vazhdove kështu të hoqa nga "zemra"! Akoma jo , do te sjell nje gjeegjez te veshtire athere do me ''urresh'' hahahhah
Postuar më parë nga Izadora E gjeti Xheni :-)) Kush bie pa u vra ? Fjala?
Postuar më parë nga Izadora E gjeti Xheni :-)) Kush bie pa u vra ? ai që shtiret!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt