Omi ti ftohte anej eee ?
Omi ti ftohte anej eee ?
Stjerner er dom som lyser i Mørke
o ke të drejtë o elssa dhe më ka ardhur shumë zor për ta postuar, por ky kryeministri ynë bën kaq budallalliqe sa nga zemra e plastë e postova. dhe këtij kryministrit tonë edhe gjithë dynjaja të ishin munduar për t'ia gjetur nofkën nuk kishin mundur nofkë më të mirë për t'i gjetur ( ashtu sic ia ka gjetur beshëvendësi im Arditi ). paramendo qysh në fëmijëri prindërit e tij e kanë ditur se cfarë djali do rrisin!
Kjo gjëzë ka dy zgjidhje ( jo banale ) sic është ky hashimi ynë dhe dicku anglez.
1. e para është pak religjioze
2 e dyta lidhet me aktin e fundit të personazhit.
Edhe një herë më falni o miq, po kush na ka faj ( si në Shqipëri, si në Kosovë ) që për kryministra vetë i kemi votuar hashimat!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
po e fshij se më doli dy herë i njëjti postim....
hahahahahah. jo tipik jo, ke¨të herë nuk ka lidhje me zanoret. zgjidhja është pak më konkrete ( por jo banale). zgjidhjen do ta jap unë dmth mendimin tim që nuk do të thtoë se është zgjidhje adekuate. e bisedojmë pastaj bashkërisht.
sic iu përgjigja edhe elssa-s, ka dy zgjidhje hë për hë: religjioze dhe "politike" po e quaj.
respekt,
1 ajo qe eshte pak religjioze , mos eshte qe dicku eshte amerikon dhe hashimi shqiptar ?
ndersa e dyta qe lidhet me aktin e fundit te personazheve, nuk di ca te them se nuk para e ndjek politiken dhe bemat e politikaneve
Tipiko o ngroh koha, ka shkri bora
Gi... une bor i Kiruna![]()
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
1. ( pak religjioze ) : njëri "me kapelë" ( dmth dicku i tyre ), tjetri "pa kapelë"( dmth ky hashimi ynë)
2. (politik ): Njëri pa fusnotë, tjetri me fusnotë!
P.S. Kështu pra unë i kam menduar zgjidhjet për këtë gjëzë, para se të bëja përpilimin dhe postimin e saj!
Jo po njeri i ber synet dhe tjetri jo pffff
nuk ishte gjo kjo jo se po te hyjm te shofim ndryshimet mes ketyre do jen me shum, kshuqe sja vle![]()
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
gjeagjeze:
asht ni are e bardhe
mbillet me dore
korret me goje
cfare eshte?
Krijoni Kontakt