Postuar më parë nga SinFoni@ Shkumojnë??? hahahaha... e gjeta më duket! s'e ditkam që rakia shkumon! ( hahahahhaha ). jo nuk është
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Postuar më parë nga Station Janë që të treja lëngje Ncq Se te treja dalin nga rrushi
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga SinFoni@ Iza dreq, me lot kam qeshur... e s`i bëra zë, qesh, ama mos qesh fort, se ndoshta ka të bëjë pak edhe me fshikëzën
Postuar më parë nga Gi de Masha ëëëë¨. jo. lëngë është edhe benzina, nafta .... Pyetja është "çfar kanë të përbashkët" Mir atëhere, kanë të treja nga një (R) të përbashkët. Rakia, Vera, Urina
Postuar më parë nga Linda5 Ncq Se te treja dalin nga rrushi e gjeti kjo e ndërrimit të tretë. Bravo Linda!! Bre s'e kuptoja dot pse dikure kërkonin shpesh këngën "Rush i kuq i bukur-o"! P.S. Ne as pas tri orësh nuk arritëm ta gjeninim derisa na u tha zgjidhja troc!
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 04-12-2011 më 14:56 Arsyeja: Bingo!!!!.....
ja për disponimin tuja një këngë
Postuar më parë nga Gi de Masha e gjeti kjo e ndërrimit të tretë. Bravo Linda!! Bre s'e kuptoja dot pse dikure kërkonin shpesh këngën "Rush i kuq i bukur-o"! P.S. Ne as pas tri orësh nuk arritëm ta gjeninim deria na u tha zgjidhja troc! Ca zgjithje po thua Z. Masha , po ne femrat qe s'kemi ashtu hahahahhaahahahah
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar më parë nga Izadora Ca zgjithje po thua Z. Masha , po ne femrat qe s'kemi ashtu hahahahhaahahahah e po... nejse,.... hahahahaha ta thotë Linda 5 hahahahhaha
Postuar më parë nga Gi de Masha e gjeti kjo e ndërrimit të tretë. Bravo Linda!! Bre s'e kuptoja dot pse dikure kërkonin shpesh këngën "Rush i kuq i bukur-o"! P.S. Ne as pas tri orësh nuk arritëm ta gjeninim deria na u tha zgjidhja troc! Ok, rakinë na e jep rrushi verën - rrushi po urina si ka mundësi...? Apo e lexoni së prapthi fjalën rrush? Nejse, të më falni për shprehjet... por fajin e ka nxitësi Ademi!
Love has no limits
Postuar më parë nga Izadora Ca zgjithje po thua Z. Masha , po ne femrat qe s'kemi ashtu hahahahhaahahahah Hahahahaha bravo Iza, këtu nuk më vajti mëndja fare. Kthe përgjigje z.Masha.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt