Postuar më parë nga
ademgashi_dk
Të dashur miq, dashamirës të gjëzave, ka mbetur më pak se 1:30 minuta deri te takimi ynë, sipas marrëveshjes së mbrëmshme, për garat në gjetjen e gjëzave.
Unë për ju edhe sonte kam përgatitur 3 gjëza. ( Sipas kërkesë suaj mund të shkojmë edhe me 5 gjëza, por kjo duhet të bëhet para se të fillojë loja, prandaj shkruani).
Si do të zhvillohet loja:
1. Loja fillon në orën 22:00, sipas kohës së Shqipërisë.
2. Kohëzgjatja për gjetjen e gjëzës do të jetë 30 minuta nga çasti kur publikohet ( postohet ) gjëza. ( Nëse ka kërkesa nga ana juaj koha mund të zgjatet më së shumti edhe për 5 minuta )
3. Ndihma nuk do të ketë gjatë garave.
4. Ju gjatë gjithë kësaj kohe mund të jepni sa të doni variante përgjigjesh. Gjatë kësaj kohe mund të paraqiten shumë individë dhe mund të ketë shumë përgjigje të sakta, por i pari që jep përgjigje të saktë merr 5 pikë, i dyti 3 pikë, ndërsa gjithë të tjerët nga 1 pikë. ( Përgjigjet përafërsisht të sakta do të marrin 1 pikë, pavarësisht kohën e paraiqtjes).
5. Kujdes: Në një postim vetëm një përgjigje. Nuk do të merret si përgjigje e saktë, nëse në një postim keni dhënë dy a ma shumë përgjigje.
6. Loja konsiderohet e mbyllur ( për një gjëzë ), pasi të kem postuar unë tekstin: kaloi koha për përgjigje për këtë gjëzë. ( Merret si e rregullt përgjigja që vie edhe pas këtij postimi, por diferenca nga postimi im duhet të jetë deri në 15 sekonda. )
Urim i veçantë
Pendim, Falje, kërkim Falje
Të dashur miq, ndonëse ju kam uruar edhe një herë, në këto momente, s’di si më erdhi në mendje fjala e urtë daneze: “Njeriu të kaluarën nuk mund ta ndryshojë, por të ardhem – po”. Kjo fjalë më shtyri të mendoj shpejt e shpejt ngjarjet nga viti që lamë pas dhe doli se kisha pasur një vit me shumë përpjeta e tatëpjeta, me çaste të lumtura e me çaste jo shumë të lumtura, me mirëkuptime e me keqkuptime, se dikujt i kisha hyrë në hak dhe se dikush më kishte hyrë në hak...
Prapë fjala e urtë daneze më erdhi në shërbim:”... të ardhmen mund ta ndryshsosh ...”, fundja mund t’i prijësh për të mirë. Atëherë mora këtë vendim që të jua them edhe juve, miq të dashur:
1. Pendohem për gjithë të këqijat që kam bërë, ( nuk ka gjë më fisnike se të pendohesh )
2. Do t’i fal të gjithë ata që kanë gabime ndaj meje. ( nuk ka gjë më madhështore se të falësh )
3. Kërkoj të falur botërisht ndaj gjithë atyre që i kam lënduar, që ua kam prishur ditën e që kam bërë gabime të paqëllimshme ndaj tyre.
Dhe për fund, miq të dashur, më lejoni të ju uroj:
12 muaj lumturi,
52 javë qetesi,
365 ditë dashuri,
8.760 orë paqe,
525.600 minuta sukses,
31.536.000 sekonda miqësi.
Gëzuar Vitin e Ri
2 0 1 1
Le të jetë ky vit i realizimit të dëshirave tua
personale, familjare dhe kombëtare.
Krijoni Kontakt