Ok presim deri te premten pra..qkas po ban vakia ktu...![]()
Une mendoj qe gjate ketyre diteve te vendosim se cilet persona, antar do marrin pjese ne loje .
C'fare kriteriesh duhet te vem ?
Jeto sot se neser nuk i dihet
Une do te jem ne mbikqyrje dhe fituesit do t'ia dorezoj kupen e javes se kaluar...
Ik moj Izi.
Pse jo shokun Hekuran (drague)
Shoqen Lenka ( linda)![]()
ok mqns Demua mungon kapeni kete :
fundoset nje traget dhe pothuajse gjithe ekuipazhi anijes mbytet, pervec nje djali te ri. ec e ska, e ec e ska, me not ky, dhe me ne fund e gjene veten ne nje ishull qe kishte pothuajse nja dhjete vjet, qe banohesh vetem nga femra. dhjete vite keto pa shkuar me asnje mashkull. se s'kish ndonje verdall, jo se po ruanin virgjerin, jo. momentin e pare qe e shikojne djaloshin te dali ne breg, ferkojne mire e mire syte nga habia dhe leshohen drejte tij si te shkrehura, ca duke uluritur '' mua te paren '' ca te tjera duke bere me kembe e me duar shenja, qe linin te kuptohesh qe ju kish vajt ne qyqe. sapo i pa djali dhe pasi zgurdullovi syte mire e mire, mendovi me vete nje menyre per t'ju frenuar disi hovin, se ishte i keputur nga gjithe ato kilometra not qe kishte bere. me pak fjale seksi ishte gjeja e fundit qe i shkonte ne mend ne ato momente,po donin tja dinin bundrat. sapo i afrohen dhjete a pesembedhjet metra afer, se ca i thote dicka ky djali ato frenohen ne vend si me buton. s'levizi asnjera nga to sikur nje hap para.
tani detyra juaj te dashur gjeagjezator dhe gjeagjezatore, eshte te gjeni cilat ishin fjalet magjike qe ai perdori per ti frenuar bundrat e uritura. kini parasysh dhe kete qe ato s'ndaleshin me asgje.
p.s konsultohuni dhe me persona te dyte e te trete po deshet.
Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 24-08-2010 më 16:51
Without deviation from the norm, progress is not possible
Cka eshte kjo!?
'Gjenerali i ushtrise se vdekur' apo 'Prilli i thyer'?
Krijoni Kontakt