Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga keith Lexo Postimin
    ka mundesi ndonjeri te perktheje kte hoxhen cfar shkruan
    po e kupto mir mer vella!!!,po kur shqipeve diq nuk ju pelqe ose thot skom nie ose se kom mar vesh .Nese e flasum ralitetin shum shqiptar para shqiptarve bien ne pozitat e tradhtarve e te kuj duash queje ,po jom ai qe dua ta them drejtsin edhe pse mund te jom i gabueshem edhe une po per te deshmu duhet fakte.Thjesht kto sharje e ofendojn Jezusin e Jonuzit te mahalles se eperme te mbidardhasit,apo edhe ky Muhamedi qe ju po e shani nenen e ka pas Shqiptare pse ta duam Skenderoviqin me nan serbomagjupe e te mose e duam Alin e sejdis e Bilallin e Kumris. Pse te mose e duam Palin e Gjokos e Mateun e Fikretes ,Pse te mose e duam Slloben me nanen e njejt si te skenderbeut, dhe pse te mose e duam Slloben pasi edhe ai mendo si Fatos Nano e sa ky i fundit deri sa Slloba na mbante fort nen thundra ky Tosi para bote thosht edhe nja 100 vjet duhet kosova ta ka Beligradin kryeqytet.

Une di te shkruat edhe mramsht po e le pas iftari.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    po e kupto mir mer vella!!!,po kur shqipeve diq nuk ju pelqe ose thot skom nie ose se kom mar vesh .Nese e flasum ralitetin shum shqiptar para shqiptarve bien ne pozitat e tradhtarve e te kuj duash queje ,po jom ai qe dua ta them drejtsin edhe pse mund te jom i gabueshem edhe une po per te deshmu duhet fakte.Thjesht kto sharje e ofendojn Jezusin e Jonuzit te mahalles se eperme te mbidardhasit,apo edhe ky Muhamedi qe ju po e shani nenen e ka pas Shqiptare pse ta duam Skenderoviqin me nan serbomagjupe e te mose e duam Alin e sejdis e Bilallin e Kumris. Pse te mose e duam Palin e Gjokos e Mateun e Fikretes ,Pse te mose e duam Slloben me nanen e njejt si te skenderbeut, dhe pse te mose e duam Slloben pasi edhe ai mendo si Fatos Nano e sa ky i fundit deri sa Slloba na mbante fort nen thundra ky Tosi para bote thosht edhe nja 100 vjet duhet kosova ta ka Beligradin kryeqytet.

Une di te shkruat edhe mramsht po e le pas iftari.
    WTF...shko pi ilacet kunder depresionit

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Bes-s Lexo Postimin
    un them, pranaj shqiptaret nuk bejne "hajer", se tipat si disa ketu, shajne e provokojne shqiptaret qe jetojne atje e qe jane prekur me fotografite e shpallura, me Kosoven qe ende e llogaritin te pandashme nga Serbia etj.

jane gjera te pandashme
    c'pune kane shqiptaret me fotografite e nje robi nga arabia...e kam shume te veshtire ta kuptoj

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •