Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    i/e regjistruar Maska e TiaraT
    Anëtarësuar
    26-07-2010
    Postime
    56
    Me ngjyra.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Cfare jane recenzentët?
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    korigjuesit e librit.
    Sakte. Keshtu emertohen njerezit qe kryejne recenzionin, pra kritiken letrare ndaj librave, filmave, apo veprave tjera te reja.

Qenka bere nami qe paskan arritur shqiptaret e Maqedonise te recenzohen shfaqjet e Muhamedit ne kete liber. Kjo eshte arritje e shekullit. *ironi* Eshte e njejta sikur te ngriteshin afrikanet e kongos ne proteste per ndonje figure te kultures franceze. Nje lloj vetenenshtrimi ndaj te huajes. Nje afrikanizem shqiptar.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    per Profetin a per shporetin zdi veq dita dites o bugar pot qi...t majka e ma shum.Eh sikur te bashkoheshin shqiptaret si dikur ua kishim ndrru dit e per dit librat e rektoret.
    Per ke te bashkohen shqiptaret? per muhamadin
    muhamadi ka qene arab, no?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga keith Lexo Postimin
    njejte sikur disa anetare te forumit qe jane grek apo serb dhe mbrojne nje indiane si tereza

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Prandaj shqiptarét nuk bejnè "hajér",se e kan méndjen tek fotografit e profetit...
    Nuk pyt njeri se e kan vene me Serbet,e kane hallin tek fotografit...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Shqiptaret kishin një' besa shqiptare" por i mashtroi pasuria tani shesin ****** per nji sakez grek e taliani.Mose vraj mendjen jo se sini ju am Muhamedan e As kristijan se me qen Muhamedan nuk i kishit sjell njeri tjetrin me shku me kerku azil ne kishat Skandinavis dhe sjeni kristijan sa per nji 1 kg hurma veshin maica islamike e futen ne radh me fitu naj asht. Leri shqiptaret te flejn e kure te zgjohen .........

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Shqiptaret kishin një' besa shqiptare" por i mashtroi pasuria tani shesin ****** per nji sakez grek e taliani.Mose vraj mendjen jo se sini ju am Muhamedan e As kristijan se me qen Muhamedan nuk i kishit sjell njeri tjetrin me shku me kerku azil ne kishat Skandinavis dhe sjeni kristijan sa per nji 1 kg hurma veshin maica islamike e futen ne radh me fitu naj asht. Leri shqiptaret te flejn e kure te zgjohen .........
    ka mundesi ndonjeri te perktheje kte hoxhen cfar shkruan

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    SHKUP-Në Maqedoni vazhdojnë debatet për shkak të një teksti shkollor për klasat e pesta rreth dijeve për Shoqërinë ku u vërejtën gabime të mëdha.

Libri i lëndës së Shoqërisë, mes tjerash, Kosovën ende e paraqet si pjesë të Serbisë, ndërkohë që drejtues emisionesh televizive i ngre si personalitete të shquara të kulturës në Maqedoni.
    Sot agjencia e lajmeve shqiptare në Maqedoni, INA bën të ditur se Libri për shkollat fillore u tërhoq edhe për shkak të publikimit të fotove të profetit Muhamed, ka njoftuar sot ministri i Arsimit, Nikolla Todorov.
    “Kjo ishte një nga arsyet më serioze. Jam i sigurt se gabimet e tilla më nuk do të përsëriten, për shkak se kemi formuar një ekip serioz të recenzentëve, që i është përkushtuar punës”, ka theksuar ministri Todorov.

Për gabimin e tillë të publikimit të fotos së profetit Muhamedi reagoi edhe Bashkësia Fetare Islame e Maqedonisë në adresë të Ministrisë së Arsimit, pasi që Islami nuk lejon pamjen vizuele të profetit Muhamed.

Në këtë libër kishte edhe gabime të tjera, ku Kosova njihej si pjesë e Serbisë, ndërsa personalitete të kulturës në Maqedoni ishin përmendur emra të estradës Nora Shaqiri, Ferus Mustafov dhe Toni Mihajllovski.
    Për këto arsye, Shoqata shqiptare kërkoi dorëheqjen e ministrit të Arsimit, Nikolla Todorov, ndërsa ky i fundit thotë se nuk ndjehet fajtor. Ministria e Arsimit ka vendour që libri të rishqyrtohet para se të dalë sërish në qarkullim.

(d.b/BalkanWeb)
    nje gje nuk kuptoj, c'pune ka problematika shqiptare me muhamedin dhe fotot e tij????

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    nje gje nuk kuptoj, c'pune ka problematika shqiptare me muhamedin dhe fotot e tij????
    Duhet te lexosh gjith tekstin qe ta maresh vesh:P

Libri u kthye mbrapsht vetem kur u duken dhe fotot e muhamedit (pra kjo e mbushi kupen) dhe jo fakti qe kosova paraqitej akoma si serbi
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anëtarësuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Prandaj shqiptarét nuk bejnè "hajér",se e kan méndjen tek fotografit e profetit...
    Nuk pyt njeri se e kan vene me Serbet,e kane hallin tek fotografit...
    un them, pranaj shqiptaret nuk bejne "hajer", se tipat si disa ketu, shajne e provokojne shqiptaret qe jetojne atje e qe jane prekur me fotografite e shpallura, me Kosoven qe ende e llogaritin te pandashme nga Serbia etj.

jane gjera te pandashme

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •