Leji tjerėt ti i nderuar,por tregom ēka paskam thėnė unė...e pastaj iu tregojė se ēka kanė thėnė ata!
...
Ne nenforumin islamik pothuajse gjysma e temave hapen ne lidhje me te krishteret apo Biblen!! Kjo quhet liri shprehjeje dhe mendimi....te shqeteson ty kjo???
Te sfidoj te ma provosh kete qe thua, perndryshe je vetem nje genjeshtar i rendomte islamik!!Citim:
Ah lere fare i nderuar,une jam ballafaquar me ty kahere dhe e njoh mire gjuhen debatuese tuaj. Iu njoh mire...sa shpesh keni perdorur fjal qe as ne WC nuk perdoren po lere kete gje ti.
Ah, une fliskam pallavra kur ka shqiptare qe nuk u ka ngelur burre ne shtepi dhe po therriskan per "xhihad"???!Kunder kujt i menderuar??!!Citim:
Mashkull jam...sa i perket Islamit dhe shkences eja e flasim me argumente e shohim pastaj ku mbetet shkenca e ku Islami. E sa i perket Xhihadit me mire me thirre per Xhihad haptas,sesa pa thirrur hiq e vraj e masakro tinzisht,shikon lajmet ti??? Shume njerz po vdesin ata qe po thrrasin me goje per Xhihad po vdesin,nuk iu ka mbetur asnje burr ne shtepit e tyre,vetem femije nen moshen 18 vjeqare..e ti vjen e flet pallavra ketu.
Patjeter qe jemi njerez, por kuptome drejt: kur ti vjen ketu me gjoja argumente "shkencore" te nxjerra prej Kuranit, duke pretenduar qe ne te tjeret qe kemi studjuar neper universitete, t'i besojme sakllam, eshte njesoj sikur te na kesh vene kemboren ne qafe!!!Besoj se kaq e kupton?!!Citim:
Une nuk bisedoje me askend pos me Kur'anin tim dhe tend edhepse nuk e pranoni ju(per vete e keni)...une iu ftoje qe ju te ma tregoni rrugen e drejt dhe une do iu bashkohem juve i nderuari im,por edhe une do iu tregoje rrugen e drejt dhe do me bashkoheni ju,me argumente e fakte te cilat na pershtaten si qenie njerzore. Kete e bejn sepse mbi te gjitha jemi njerz dhe nuk duhet t'a shikojm njeri-tjetrin sikur kafshet
Epo ta them une se ēfare je nga kendveshtrimi Islam: "rob zoti".....per sa i perket atdheut, je "out"!!Citim:
Une mundohem t'a kuptoje veten time nga kendveshtrimi Islam aq sa me takon...sa i perket atdheut...!!!!
Me nderime qafirkandidat...
Jarigas
I nderuar une e mbroje Fen time dhe kombin tim,aspak nuk me intereson se qfar veprojn tjeret..por une po te them se Islami i pergjigjet njerzimin dhe nuk e di pse po fshihet postimet e mia kurse te atyre qe shajn Fen time,mendimin tim,besimin tim aspak nuk fshihet...a nuk eshte kjo absurde???!
Une ketu kam hyre vetem me nje qellim e ai eshte qe njerzeve t'iu tregoje se nuk eshte Islami ashtu siq mendojn ata e as ashtu sesi mendjet e krisura e shpjegojn.
Postimet e mia jane per ata qe hyjn ne kete forum edhe atehere vetem per te shikuar,prandaj kam deshire qe te shikojn te verteten e jo genjeshtra,shpifje,e gjera te ndyta ne lidhje me te verteten pa pasur asnje argument...sepse tek e fundit ky forum per mua paraqet identitet sepse mban emrin e stergjysherve te mi.
Me nderime!!!
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
E pra ti je genjeshtar, pasi me akuzove per diēka qe nuk kam bere!!
Ti ne kete forum nuk mbron kombin tend, por vetem fene tende!!
Siē don ti t'u tregosh te tjereve se e kane gabim, ndoshta edhe te tjeret duan te te tregojne ty, se ke gabim!!!Reciproke kjo....
Ti ke deshire te tregosh te verteten dhe te tjeret ta tregojne te verteten , ku e shikon problemin ti???!!
Apo kujton se meqe i mbyll postimet "me nderime", ajo qe thua ti eshte e shenjte??!!.....mjer ne....
Mender ime!!
Jarigas
Faleminderit per komentin tuaj...a nuk keni pakez sinqeritet te perzier me seriozitet ne qenien tuaj????!
...
Po ne kete teme, ne postimin nr°10 ti me akuzon per fjalor te pahijshem:
..pra siē e sheh, nuk je vetem genjeshtar, por edhe i papergjegjshem ne postime!! Keshtu te shkon harram ramazani...Ah lere fare i nderuar,une jam ballafaquar me ty kahere dhe e njoh mire gjuhen debatuese tuaj. Iu njoh mire...sa shpesh keni perdorur fjal qe as ne WC nuk perdoren po lere kete gje ti.
Pikerisht ajo qe thashe:"Ti ketu mbron fene tende dhe jo kombin!"Deshem nuk deshen ketu do te paraqesim edhe identitetin tone si fetare ashtu edhe kombetare,sepse vet emri i forumit nuk ta jep te drejten te thuash vetem fetar...prandaj po shihet kush po genjen ketu.
Per ty mund te jete fakt edhe "ka thene hoxha se...", ndersa per te tjeret fakti eshte tjeter gje ....ka te beje me diēka te prekshme, te provueshme, te hulumtueshme, te logjikueshme....gje qe per ty eshte absurde, apo jo???!!Une te tjerve iu tregoje se e kane gabim me fakte e argumente,kurse ata me fshirje te postimeve...ms u bej tani edhe absurd!!!!
Ashtu thote edhe populli:"Kur s'ke pulen, do hash sorren...!"...Mes dy te mirave ta zgjedhi me te miren dhe mes dy te kqijave te largohem nga me e keqja.
Mender ime!!
Jarigas
Krijoni Kontakt