Komentimi eshte i thjeshte: Ne rregulloren e nenforumeve egziston nje pike, qe u ben te ndaluar pjesemarrjen forumisteve qe nuk i perkasin atij nenforumi! Kjo pastaj varet nga diskrecioni(deshira dhe vullneti) i moderatorit te atij nenforumi.
Ah ne rregull mire e keni ju,faleminderit. Por ata vet po bejn nxitje sepse ne nje forum i cili eshte i Ateistave nuk lejohet atehere as postimi per Islamin,gje te cilen ata e bejn. Prandaj nese ne nje forum nuk lejohet pjesmarrja e disa pjestareve te nje besimi nuk duhet te lejohet as postimi i temave lidhur me ate besim,i nderuar.
Mua me kane kercenuar vazhdimisht moderatoret paqeruajtes te nenforumit islamik, Gimi dhe Smth.c, e bile edhe kur postimet e mia ishin vetem per te pergezuar ndonje mysliman me ndjenje patriotike pakez me te madhe se sa ajo e moderatoreve!!!!
Ah lere fare i nderuar,une jam ballafaquar me ty kahere dhe e njoh mire gjuhen debatuese tuaj. Iu njoh mire...sa shpesh keni perdorur fjal qe as ne WC nuk perdoren po lere kete gje ti.
E te siguroj vella(mendoj se je moter), se ne nenforumin tend, jo vetem qe shkences i bejne zbor, por edhe therritjeve per xhihad haptas e pa piken e turpit!!
Mashkull jam...sa i perket Islamit dhe shkences eja e flasim me argumente e shohim pastaj ku mbetet shkenca e ku Islami. E sa i perket Xhihadit me mire me thirre per Xhihad haptas,sesa pa thirrur hiq e vraj e masakro tinzisht,shikon lajmet ti??? Shume njerz po vdesin ata qe po thrrasin me goje per Xhihad po vdesin,nuk iu ka mbetur asnje burr ne shtepit e tyre,vetem femije nen moshen 18 vjeqare..e ti vjen e flet pallavra ketu.
Prandaj, fol perpara me moderatoret e tu te dashur dhe kane per te sqaruar shume mire, madje kane per te keshilluar qe te mos shkruash me ne nenforumet e qafirave!!!

Une nuk bisedoje me askend pos me Kur'anin tim dhe tend edhepse nuk e pranoni ju(per vete e keni)...une iu ftoje qe ju te ma tregoni rrugen e drejt dhe une do iu bashkohem juve i nderuari im,por edhe une do iu tregoje rrugen e drejt dhe do me bashkoheni ju,me argumente e fakte te cilat na pershtaten si qenie njerzore. Kete e bejn sepse mbi te gjitha jemi njerz dhe nuk duhet t'a shikojm njeri-tjetrin sikur kafshet.
....kupton vete ti....mund te marresh virusin e atdhedashurise.....
Une mundohem t'a kuptoje veten time nga kendveshtrimi Islam aq sa me takon...sa i perket atdheut...!!!!
Me nderime qafirkandidat...

Me nderime e faleminderit per komentin tuaj!
Krijoni Kontakt