Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 102
    Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Kjo d.m.th se nuk je i sinqerte ne debat
    Per arsye komplet shkencore, ne nje te ardhme te shkurter pritet qe eksperimentalisht te vertetohen Ekstradimensionet (Se a do vertetohen a jo, kjo svaret prej meje), ndaj une si dashamires i shkences nuk mund te jem kategorik ndaj supozimeve. Ashtu sic nuk mund te bej debat mbi gjera te supozuara prone e apo jo e shkences.

Nese ne te ardhmen, zbulohen entitete te tilla jo-materiale ose ndryshe me cilesi spirituale, kjo i perket komplet te ardhmes. Deri me sot, Spirit Science NIX
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Psikiatria sheron semundjet shpirterore - ndoshta ne Arabi se ne shtetet tjera sheron semundjet mendore .
    Here tjeter do jem i kujdeseshem te citoj fjaline e plote ashtu sic duhet
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 01-10-2012 më 11:40 Arsyeja: Shmangje keqkuptimesh. Ju faleminderit

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Norca. li

Kur te citosh tjetrin citoje te tere fjaline deri tek pika. Sepse ndryshe, edhe te tjeret mund te te citojne copa copa dhe te te bejne ateist ne kuptim.

Lexoje dhe njehere postimin e milkyway't perpara se te dalish ne publik me perfundimet e tua mjope.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Norca. li

Kur te citosh tjetrin citoje te tere fjaline deri tek pika. Sepse ndryshe, edhe te tjeret mund te te citojne copa copa dhe te te bejne ateist ne kuptim.

Lexoje dhe njehere postimin e milkyway't perpara se te dalish ne publik me perfundimet e tua mjope.
    Pjesa tjeter ka qene sharje.
    Cfare te keqe ka nese nje citati i hiqet pjesa e pistë?

P.S.

Paskam harruar qe je i poshter!!!

*

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    Pjesa tjeter ka qene sharje.
    Cfare te keqe ka nese nje citati i hiqet pjesa e pistë?

P.S.

Paskam harruar qe je i poshter!!!

*
    Nuk do zgjatem ne chit chate, por lexo pastaj komento. Ose me lehte fare, mos shkruaj nese nuk ke c'te shkruash.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008
    Nuk do zgjatem ne chit chate, por lexo pastaj komento. Ose me lehte fare, mos shkruaj nese nuk ke c'te shkruash.
    Tip i poshter,

kjo s'eshte hera e pare qe i shlyen postimet e mia pa kurrfare arsyeje.

Nese ty nuk t'u ka dukur asgje ajo qe shkrova, ke mundur te shtrosh pyetje per ta shpjeguar.
    Ama, injoranti me pushtet moderatori nuk e ben nje gje te tille.

*

Per arsye komplet shkencore, ne nje te ardhme te shkurter pritet qe eksperimentalisht te vertetohen Ekstradimensionet (Se a do vertetohen a jo, kjo svaret prej meje), ndaj une si dashamires i shkences nuk mund te jem kategorik ndaj supozimeve. Ashtu sic nuk mund te bej debat mbi gjera te supozuara prone e apo jo e shkences.

Nese ne te ardhmen, zbulohen entitete te tilla jo-materiale ose ndryshe me cilesi spirituale, kjo i perket komplet te ardhmes. Deri me sot, Spirit Science NIX
    Pra ne jemi ne dy pozita te ndryshme dhe ketu nuk ka debat.
    Une e pranoj qe shpirti egziston, kurse ti je ende ne pritje per hater te shkences.

Une mendoj se njeriu duhet te besoje edhe ne ate qe shkenca nuk e ka zbuluar.
    Nese deri dje shkenca nuk dinte asgje per ajrin, kjo nuk do te thote se ai (ajri) nuk egzistonte.
    Do te vjen momenti kur shkenca disa sende transendente nuk mund i vertetoje asnjehere, por ne te gjithe e dime se ata egzistojne. Shkenca ka eksperimentin per te vertetuar materialen, po si do ti behet halli i atyre jo materiale por qe egzistojne. Prandaj thashe me larte se njeriu eshte komplex i fizikes dhe i shpirterores.
    Ndrysho Firmën

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anëtarësuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Citim Postuar më parë nga G.D Lexo Postimin
    Jo ore jo, ka matematike te atij lloji qe 2+2=5 ose te barabarte me 6 , 7, 10, 100 e sa te doje. Kjo eshte multidimensionalja. Megjithate si ateist qe je te falet kjo. Problemi i hidrogjenit me tete protone eshte pa pike lidhje. Kjo varet se si e quajme ne. Ti nuk e di se cfare rezonance mahnitese krijohet ne yjet e medhenj per perftimin e elementeve me te thjeshte kimik. Pastaj te tregon vete niveli i atij qe nuk beson ne egzistencen absolute te Krijuesit (Zotit apo quaje si te duash)
    Me trego se ku shkruan se Zoti krijoi yjet per te shendritur galaksijat apo dielli eshte yll? Ende mendohej se toka eshte epiqendra e universit dhe dielli sillet rreth tokes sa qe edhe shkenctaret u dogjen per ate qe thane. - Bible
    Toka mbulohet nga nje qebe naten e largohet diten - Kuran

Mos te hy ne gjera me te cmendura qe kane ne permbajtjen e tyre keto libra te zotit qe i quani ju dhe qe jane shkruar nga njerzit e rendomte.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

Citim Postuar më parë nga SatanMyMasterSS Lexo Postimin
    Me trego se ku shkruan se Zoti krijoi yjet per te shendritur galaksijat apo dielli eshte yll? Ende mendohej se toka eshte epiqendra e universit dhe dielli sillet rreth tokes sa qe edhe shkenctaret u dogjen per ate qe thane. - Bible
    Toka mbulohet nga nje qebe naten e largohet diten - Kuran

Mos te hy ne gjera me te cmendura qe kane ne permbajtjen e tyre keto libra te zotit qe i quani ju dhe qe jane shkruar nga njerzit e rendomte.

SatanMyMasterSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Yeeeaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ndrysho Firmën

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Pse vetem qafirat semuren?
    Keta semundjet mendora i marrin si pushtim i shejtanit lol , dhe i sherojne me kendim Kurani .

Explorer mund te na shpjegosh me fe se si shpjegohet gjendja e komes ?
    Ku eshte shpirti ne at raste ? Cfare roli ka shpirti ?

Edhe nje pyetje , ne rast se i heqim trupit te njeriut nje organ si zemra, mushkerit a do vdes per shkak te mungeses se organit apo pse e la shpirti ?

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •