Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39

Tema: Adem Demaēi

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    tybe po rren
    Qy kjo zagarica e hashimit
    Oj zagaric hajde neser ne skenderaj e takohemi une e ti ki mu bind

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    per bes po rren se skie guxim ti te shkelsh token e Drenices jo balit
    tjeter kuj kallxoi ti mue smunesh me mi shit ato fore qa i ke msue prej shkolles se kumrofcit e dacit e macit jo
    jo qe te bejn diqka Drenicaket por ti vet kie frig
    sepse vetem kur i ke pas shkiet ketu ti ke shetit lirisht neper Kosove e tash as ne perendim spo je i sigurt se le ma ne nji vend ku ta kan pa sherrin shqiptart more Xh. B.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Llapi : 06-09-2010 mė 11:57
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    http://www.speeddate.com/personals-i...vit+belaj.html

Apo te lajmrohet naj pederr o xhavito haaaaaaaaaaaaaaa
    ah mashkull bre

jo jo mua mos me prit se une nuk jam pederr more qyqe
    se as ne belgjik nuk po gjan moll a haaaa
    hajmedet shkove posht
    po me dhimesh breeee

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-11-2009
    Postime
    119
    Nuk ia vlene te humbasni kohe me kete "drenicakun" ,ky "i gjithedijeshmi" shkruan qfare ti teket per simbilin e rezistences se Kosoves ,pa ditur as veprat dhe veprimtarine atdhetare te Adem Demaqit.Ata qe lexojne shkrimet e kuuptojne vete nivelin e ketij forumisti.
    Forume jane keto ,prandaj i jepet mundesi te shkruajne edhe injorantet per lisat me te larte te Shqiptarise.Nuk mund ta mesoni ju ne dy tri shkrime ate qe nuk kane mundur ta mesojne arsimtaret me vite.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    O ne drenic ne drenic po jetoj,nese te ka ra ndonjeher me ndegju per skenderajin aty jetoi une den baba den
    Jo ti nuk jeton ne Drenice,ti jeton ne ne veri te Mitrovices ose ne Graqanice.

Ti je pjell serbo -sllave!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Jo ti nuk jeton ne Drenice,ti jeton ne ne veri te Mitrovices ose ne Graqanice.

Ti je pjell serbo -sllave!
    Disa
    Te betohem qe une jetoi ne drenic ne trekendeshin drenas skenderaj klin e begut dmth ne zemer te drenices.
    Dhe besom qe nese ta mban botha eja ke per tu takua me mua ne qfar do kohe deshiron,ky nuk eshte kercnim kam per te qerros me nje kafe,dhe kam per te bindur se une kam ber shume me teper se sa kjo zagarica e hashim thaqit me nofken llap,sepse faktet do te bindin.
    Une jam anti fetar
    Une jam anti qevris se sotme te mjer servile dhe analfabete
    Une jam kunder njerzve qe shfrytezuan uniformen e uqk-es dhe sot byrykaten ne emer te luftes pa par luft me sy ndonjeher.
    Une jam i shkolluar me shkoll superiore
    Une nuk behem servil i asnje partie apo qeverie
    Une jetoi me ndjersen time dhe kurr fal mos i kofsha askujt
    Me nje fjal une jam shqipetar dhe per kete gje,kam skrifikua qdo gje dhe po te kete nevoj do ta bej prap.
    Eshte e vertet qe ca shipeca jan te indoktrinuar nga propaganda e qajtoreve,dhe mundohet ta genjejn vehten se jan te menqur,por ne fakt po trgohen te injorant.
    Ne demokraci nuk eshte e ndaluar ta thuash ate qe mendon dhe beson,ne shqipetaret per fat te keq jemi shume larg popujve te tjer qoft me kultur por edhe me shkollim,prandaj nuk eshte e quditeshme qe te rinjet tan sot ne vend qe tu bejn konkurenc moshatarve tjer me teknologji ata kerkojn gjamia dhe kjo eshte shqetesuese per nje shoqeri qe neser pretendon te futet ne bashkesin e popujve te civilizuar.
    Ajo qfar mua me shqeteson eshte se rinia eshte duke marr model politikajt se si te formohen si hajna,pra te rinjet politiken e shofin si mundesi per tu pasurua dhe ky eshte mentalitet vetem i ne shqipetarve.
    Ne mund te fyhemi ne forume pa kufij,por me thuaj ti dosti im se me qfar je i knaqur me kete situat sot ne kosove,dhe perse une nuk e kam te drejten te kritikoi ke do qoft ai edhe nje demaq,i cili jo pak her ka ber gafe,por per fat te mir nuk e ka pas mundesin edhe te vendos.
    Ne duhet te zgjedhim ose te fyhemi pa mbarim ose te debatoim si njerez,nuk eshte kultur qe njeri tjetrin ta quajm me epitete me te ndyera,perse une duhet te kem qen nga serbia e jo nga drenica,apo per te vetmen arsye se nuk mendoi si ti dhe llap telalli,jo i nderuar une jam dhe mburrem qe jam mu nga drenica nuk jam pajtua me gjerat qe demtoin kombin si feja psh apo dhe politikadilitanteske.

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Disa
    Te betohem qe une jetoi ne drenic ne trekendeshin drenas skenderaj klin e begut dmth ne zemer te drenices.
    pse bre po rren mori ftyr
    ti jeton:http://www.speeddate.com/personals-i...vit+belaj.html

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Ademi ka luftu ashtu si ka dit.

tjeter gja asht a ju pelqen juve.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Adem Demaci Legjenda e Shqiptaris
    Adem Demaci nderi dhe krenaria e kombit shqiptar
    Adem Demaci altruisti i shqiptaris
    Adem Demaci udherrefyes i shqiptaris
    Adem Demaci nuk eshte si Nelson Mandela,por Nelson Mandela eshte si Adem Demaci.
    Adem Demaci eshte shum shqiptari i madhe.

Une kam frike qe populli yne do te pason edhe me shum vujte,per arsye se nuk e ka perkrahe kete shqiptar,te madhe,menqure,trime,bujare,paqedashes,atdhetar etj.

Nuk dita cka te shprehe per kete burre te madhe,e di qe keto nuk mjaftojne por sinqerishte nuk dita si te shprehem me shum.

Rrnoft Shqiperia e Bashkuar!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •