Close
Faqja 3 prej 21 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 207
    i/e regjistruar Maska e Andrra e Jetes
    Anėtarėsuar
    21-12-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    105
    Leshator!Me vjen keq une e njoh mire Mark Bregun,e njoh ashtu si e njohin tane shkodranet se kush eshte prandaj nuk eshte kurre Marku me u mate me Baleten apo me ndokend tjeter!Markut me i dhane dikush nje darke apo nje kafe qyl ban sevap po ma gjate ashte marre me e fute ketu!Ashte si me thane Ndoc Rrokun ne shkodranēe...

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154
    Andrra e Jetes, diku ketu thashe se nuk ja vlente ti futesha
    ketij debati. Por meqense kerkon ti rivish kesaj teme po te bej
    nje pyetje para se te vazhdoj me tutje:
    -ku keni qene gjate periudhes 1990-1996 (sidomos 1991-92-93)?
    Une kam qene ne Tirane, ne Qytetin "e famshem" te Studenteve.
    Pra nuk me duhej se ē'behej ne Qeveri dhe se nga ishin
    ministrat e krieministrat. Une perjetoja realitetin pa e vrare
    shume mendjen per shkakun. Tani qe jemi "plakur" pak fillojme
    e i bejme pyetje vetes.
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Andra

Mua pak me intereson se kush eshte Mark Bregu. Une nuk merrem me korrierin por me mesazhin dhe te ftoj edhe ty te besh te njejten gje.

Baleta eshte me fal per shprehjen nje rrembythje politikan, me shterp sa sa mushka vete. Anti-amerikan dhe anti-perendimor, ideali patriotik i Bales gjendet diku ne kontinentin aziatiko-arabik. Aty per patriotin Bale, gjendet shpetimi i patriotizmit te vertete shqiptar.

Nje politikan qe shkruan 12 km shkrime ne jave 99% te te cilave jane replika personale, "jo me the kete, jo te thashe ate" eshte vertet i peshtire dhe i pavlere per kedo ne shqiperi. Personi i tij perfaqeson nje bejtexhi pervers, qe i duket vetja firaun, kur debaton keshtu, fshatce. Eshte ai ne fakt, shume terheqes per individet me edukim inferior sepse per ta eshte kaq i thjeshte dhe kaq i kuptueshem. Por zgjidhjet e verteta nuk jane aspak kaq te thjeshta dhe te drejtperdrejta. Dhe Baleta kurre nuk jep zgjidje vetem te shet mend "e bere mire kete e bere keq ate." Ai eshte mjerimi dhe degjenerimi i vertete i shpirtit te shqiptarit. Ne syte e tij shqiptari eshte nje subjkt viktime e i diskriminuar, qe veshturesite duhet ti kaloje duke qare e duke share, duke u quravitur e ankuar dhe jo duke " kafshuar" ato me dhembe. Baleta eshte kaq kungull saqe mendon se shqiptaret jane shume te mire per boten dhe se bota po i korrupton ata. Ketu perjashton boten arabo-aziatike sigurisht, se aty sipas Baletes shqiptari gjen vlerat e verteta.
    .
    Te ishte per ti bere punet me meri e inat, duke akuzuar per armiq e tradhetare e duke akuzuar gjysmen e botes per mjerimin tend, ne nuk kemi nevoje per nje spurdhiak si Baleta. Ne kishim nje Enver Hoxhe qe e bente kete pune shume mire dhe qe ne nuk linim ti binte fjala ne toke, por e pame se ku perfunduam.

Pra Baleta i ngjan pak testikujve te Papes qe nuk i hyjne ne pune askujt. Vete ky diskutim per te, duhet konsideruar privilegj prej tij. Prandaj varini qillon Bales a te marre.

Anėtarėsuar
    21-12-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    105
    RoniSotiri!Edhe une kam qene ne po ate qytet studentesh si puna jote ne vitet 1990.'91'92'93 dhe njoh ate realitet shume mire se eshte nje pervoje e hidhur qe nuk shqiett lehte nga mendja!Tashti po te them bile kam njefare bindjeje se edhe ju njoh te pakten mendoj se e kam lokalizuar njohjen deri ne dy djem beratas te cilet i kam njohur atehere!Mos i personalizo gjerat i dashur mik eshte perspektiva me e ngushte e kqyrjes se botes!

Anėtarėsuar
    21-12-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    105
    Leshator!Jam dakord qe eshte e kote te diskutohet kjo teme ne kete forme per vete nivelin ku u bjerr!Por mos bini ne kontradikta kur perpiqeni te ulni njerez si ne rastin e Baletes,ju psh keni shkruar me gjate se kushdo ne kete teme lidhur me te dhe a nuk eshte vleresim ky gjithsesi!?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    21-04-2003
    Postime
    62
    teme e bukur
    sidomos kur sheh kelysht e komunistave, qe shyqyr zotit kane mesu me perdor nje kompjuter,te shajne prof Baleten

te dashur injorante
    me vjen keq se si arrini ti lejoni vetes luksin per te kritikuar mendimet e baletes

duke filluar qe nga krietari i kesaj faqeje interneti
    duhet le lexoni te pakten 20 vjet neper bibliotekat e botes per te arritur te fitoni nje license per te folur per baleten

p.s
    fjala injorant dhe kelysh nuk jane fyerje per ata qe njeh mire fjalorin
    keshtu qe te nderuar kelysh mos ma censuroni shkrimin

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    O kashmiro, kavash o burr kavash se ta vram Baleten. Ne vetem sa po thena se ai o i lesh e gjys. Sa majtas djathtas, i ka bo nja pese parti deri tani. Ne fillim e degjoja me kureshtjen e moshes, dhe me thene te verteten me ngazellonte perbrenda me ato retorikat nacionaliste anti-greke. Por tani qe e kundroj me gjakftohtesi gjykoj se ai eshte modeli i demagogut bosh, dhe se eshte teper impulsiv e i rrembyer, cilesi qe vetem nje diplomat sduhet ti kete. Nji surrogat me nji llaf.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Njerez, diskutoni CESHTJET jo NJEREZIT pasi me njerezit nuk do te vini asgjekundi dhe nuk do te beni asgjekafshe.

Tema u mbyll.
    Albo
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

Zog Shqiponje Maska e Iceberg
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Larg Atdheut
    Postime
    212
    nuk duket si e mbyllur....
    Shqiperi te qofsha fale, te kam Nene e me ke djale

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-03-2003
    Vendndodhja
    Albanistan
    Postime
    146
    "Tim kaēurreli" i eshte sulur gjithe terbim A.Baletes, dhe jo vetem ky kerrim i plakur qe s'drejtohet dot me, dhe nuk e dhjet kush me, se kushedi nga cila shpelle ariu ka zbrit maloku, por dhe te tjere mundohen te hedhin balte mbi Baleten, se s'kane culo t'i dalin perpara.
    Keta qurrveca e jargamaner me kujtojne jeniēeret turq kur shanin Skenderbeun tone, se do t'a thernin si kec e s'lenin gje pa thane.
    Disa te tjere e shajne se na qenkesh qene komunist, dhe vete jane me gjenerata komunist, por meqenese jane malok e fshatar zgjebarak, ketyre ju falkerka mekati, ndersa Baletes jo.
    Sa komunista kane qene more?!
    Disa na e shajne se Baleta qenkerka fondamentalist islamik, dhe kta jane ata kamikazet e zeza te kriminelit te Romes e gjeneralit grek Janullatos, se Baleta po bekerka propagande ne Afganistan qe te sulmojne Shqiprine.
    Keta me kujtojne grekrit e italjanet qe nxirrnin kamikaze kurde para ambasadave te Turqis e i venin flaken vetes.
    Baleta s'eshte ndonje myslyman i ndershem, se eshte pijanec, dhe sipas tradites as qe numerohet per myslyman.
    Por ato qe e shajne jane ato qe i kane bere bokino prifterinjeve katolik te Papes, dhe atyre orthodox te Janullatosit.
    Keta jane kelyshet e pederastise kristjane te kthyer ne gay.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dajaku : 26-04-2003 mė 16:34

Faqja 3 prej 21 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A e dini c'eshte fenomeni i Katovices?
    Nga kalemi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 09-01-2012, 18:30
  2. Fenomeni Phi
    Nga Davius nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-04-2007, 13:51
  3. Fenomeni i glorifikimeve dhe pėrbuzjeve ekstreme
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2006, 16:12
  4. Fenomeni Kerlton - shpikesi i ''driblimit te fokes'' !
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-08-2005, 08:26
  5. Fenomeni i terrorizmit – Sfida e rendit te ri boteror
    Nga Enri nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-01-2004, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •