Postuar më parë nga
ARIANI_TB
Zoteri Llap une ha vetem me nje Luge, jo me dy apo tri luge, sepse ti po mundohesh me hanger me dy a tri luge.
Aspak fare nuk ke nje qendrim, sepse po ta kishe nje qendrim nuk do e shajshe EULEXIN nje ane e ne anen tjeter ta mbrojsh Pakon e Ahtisarin e Hahsim Thacin, sepse ky EULEX ne Kosove ka ardhe me kerkesen e Pakos se Ahtisarit dhe kerekesen e Hashim Thacit, dhe ketu ti bie ndesh dhe mundohesh te hajsh me dy luge.
Pastaj ju bieni ndesh me veprimet e juaja dhe prap hani me dy luge, sepse sa ishin ne pushtet LDK-ja me AAK-ne bashke, ju jeni ai qe cdo veprim te Albin Kurtit dhe Levizjes vetvendosje ne ate kohe keni perkrahur shume, ndersa tani kur ne krye te qeverise eshte Hashimi, ju me mish e shpirt beni propagande aq te madhe kunder Albin Kurtit, ja edhe kjo eshte te hani me dy luge.
Ti nje ane je kundershtar shume i madh politikes qe ka bere LDK-ja e Rrugoves e ne anen tjeter e mbron po te njejten politike qe tani e udhehec Hahsim Thaci. Nese ben analize te thelle, nese ti Llap mendohen me mendje te shendosh ateher do e shifish se Hashimi e ben te njejten politike sikurse Rugova, por vetem ne kohe te ndryshme me okupator te ndryshem. Edhe ne ket aspekt po hani me dy luge.
Jam perkrahes shume i madh i atyre qe rane per lirine e popullit tane, jam perkrahes shume i madh ndaj atyre qe flijuan gjejen me te shrejnjte JETEN, vetem e vetem qe ta clirojne popullin e tyre dhe tokat tona stergjysherore nga okupatori serb, edhe pse nuk kam qene personalisht ne lufte gjithmone kame prekrahur keta njerez qe sakrifikuan. Mirepo nuk jam perkrahes aspak fare per ata qe ne emer te UCK-se, pasurohen per veten e tyre, pasurojne familjaret e tyre, pasurojne farefisin e tyre, ndersa popullin e shkrete e lejne anash.
Une gjithmone do i mbroje ata qe duhet mbrojtur, e i kritikoj ata qe duhet krituar, dhe aspak fare nuk eshte e vertete qe une mundohna te ha me dy apo tre luge zoteri Llapo, po ju jeni ai qe mundoheni.
Pse asnjeher nuk e permendi te tjerit si: Hydajet Hysenin, Rame Bujen e shume tjere qe jane ne PDK-ne, por mendja e juaj eshte e robotizuar vetem per Hashim Thacin.
Krijoni Kontakt