Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 37
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Plani i Artisarit na e solli pavarsin e folni ju qka te doni
    edhe keni protestue kunder keti plani qe na e solli pavarsin more quna

Ce Thua ore Llapo.

Per kete liri te cunguar qe e gezojme sot ne si popull e Kosova si shtet, eshte bere lufta dhe eshte derdhe gjak. Ndersa drejt pavasise se Plote dhe bashkimit Kombetar me kismet te kesaj perendie do na udhehec i madhi Albin Kurti.

Dhe nje gje tjeter ore Llap, tani ti bie ne kontradit me fjalet dhe punet e tua ne kete forum. Deri dje the qe Pavarsine e solli kryclirimtari " George Washingtoni i Kosoves " Hashim Thaci, ndersa tani thua qe Plani i Ahtisarit na Solli Pavarsine !!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga ARIANI_TB : 17-08-2010 më 19:07
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    :-ë

Ce Thua ore Llapo.

Per kete liri te cunguar qe e gezojme sot ne si popull e Kosova si shtet, eshte bere lufta dhe eshte derdhe gjak. Ndersa drejt pavasise se Plote dhe bashkimit Kombetar me kismet te kesaj perendie do na udhehec i madhi Albin Kurti.

Dhe nje gje tjeter ore Llap, tani ti bie ne kontradit me fjalet dhe punet e tua ne kete forum. Deri dje the qe Pavarsine e solli kryclirimtari " George Washingtoni i Kosoves " Hashim Thaci, ndersa tani thua qe Plani i Ahtisarit na Solli Pavarsine !!!!
    aiiih qka ke fol po normal qe kryeqlirimtari me UÇK me luft e ne paq plani i ahtisarit
    ani albini drejt bashkimit kombetar oouu kuukuuu plasa tuj kesh haaaaaaaaaaaaaaa
    shkoni bre mledhne naj vo e armatosnu me vo e mos ban hajgare se ramazan asht
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

aiiih qka ke fol po normal qe kryeqlirimtari me UÇK me luft e ne paq plani i ahtisarit
    ani albini drejt bashkimit kombetar oouu kuukuuu plasa tuj kesh haaaaaaaaaaaaaaa
    Jo Llap jo shume gabim e ke. Edhe nejhere po e ceki kete liri, jo pavarsi, por kete liri te cunguar qe tani ne e gezojme, eshte merita e atyre qe luftuan, merita e atyre qe dhane jeten e tyre per kete dite. Mirepo ti Llap po mundohesh me dy luge me henger, e nuk ben ashtu zoterote.

Sipas teje ma kryeclirimtar eshte Hashim Thaci e Plani i Ahtisarit se sa vete komandandi legjendar i Ushtrise Clrimtare te Kosoves ADEM JASHARI, sipas teje ma kryeclrimtar eshte Hashim Thaci a Plani i Ahtisarit se sa i madhi ADEM DEMACI, dhe sipas teje me kryeclrimtar eshte Hashim Thaci e Plani i Ahtisarit se sa i madhi ALBIN KURTI.

Sipas teje PDK-ja eshte vetem HASHIM THAC, sipas teje e gjithe Kosova eshte HASHIM THAC e Plan i Ahtisarit.

Llap, ti nje ane e shane EULEXIN i thua EULESH, ndersa ne anen tjeter e mbron Planin e Ahtisarit e Hashim Thacin, e mos harro se kete EULEX apo EULESH qe i thua ti, vjen nga kjo Pako e Ahtisarit dhe me thirrje te Hashim Thacit. Pra si eshte e mundshme nje ane ta shajsh EULEXIN e ne anen tjeter te mbrosh Planin e Ahtisarit e Hashim Thacin kur te gjitha keto jane nje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ARIANI_TB : 17-08-2010 më 22:48

Llap, ti nje ane e shane EULEXIN i thua EULESH, ndersa ne anen tjeter e mbron Planin e Ahtisarit e Hashim Thacin, e mos harro se kete EULEX apo EULESH qe i thua ti, vjen nga kjo Pako e Ahtisarit dhe me thirrje te Hashim Thacit. Pra si eshte e mundshme nje ane ta shajsh EULEXIN e ne anen tjeter te mbrosh Planin e Ahtisarit e Hashim Thacin kur te gjitha keto jane nje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    une e shaj kush e lyp e lavdoi kush e meriton
    pa marr parasysh a i perkrahu une apo jo politikisht
    une veq do te shiqoi interesin shtetror te shtetit ma te ri ne bot
    pra Republikes se Kosoves shtetit tim shum shum te dashur

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    O llapi eshte zagaric e thaqit o forumista mos u merrni me te,kjo zagaric lepin eshtrat qe ja len thaqi,prandaj ky nuk shef me larg

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    O llapi eshte zagaric e thaqit o forumista mos u merrni me te,kjo zagaric lepin eshtrat qe ja len thaqi,prandaj ky nuk shef me larg
    o ti nuk din tjeter se ski kultur tjeter e edukat tjeter perpos me sha
    e une nuk kam nevoi me lpi eshtna se kam qka te ma don zemra e ime po ty as eshnat e gomarve te coft skemi me ti lan po kemi mejau gjuejt qenve te rruges
    tradhtaret jasht kosoves
    keshtu si ti e tash klehni rrugve te europes

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    o ti nuk din tjeter se ski kultur tjeter e edukat tjeter perpos me sha
    e une nuk kam nevoi me lpi eshtna se kam qka te ma don zemra e ime po ty as eshnat e gomarve te coft skemi me ti lan po kemi mejau gjuejt qenve te rruges
    tradhtaret jasht kosoves
    keshtu si ti e tash klehni rrugve te europes
    Eu kush po flet per kultur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Ariani tb, nuk dua tua prishi vullenetin per nji Shqypni Etnike, por dije i nderum, s e me reklamimin e Koqo Danit , shifet s e nuk je mire i ineformua si behet bashkimi Kombetar.
    per te arrit deri te bashkimi trjove gjitha ne nje Shqypeni te Bashkueme, duhet shqyptaret ti bashkojen se pari zemrat te gjejen mirekupetim ne mest njeri tjeterit, e ky Koqo danja nuk ashete nji nder ata qe i konetribon bashkimit Kombetar.
    Keto politikana qe i kem sot si en Kosove e iliride jan dhe kan qen tane kelyshet e Koqo danes qe ua ka pre veshet me kohe, ky ashete 1 mbeturin staliniste qe ne fillim viteve 90-ta e mberonete enverin, ka qen dhe a mbete 1 mbeturin staliniste.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Plani i Artisarit na e solli pavarsin e folni ju qka te doni
    edhe keni protestue kunder keti plani qe na e solli pavarsin more quna

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •