tema me duket gabim , besoj per emisjonin ne toronto apo shifet ne gjithe kanadane ?![]()
nuk me pelqen fare ...eshte kthyer me shume ne biznes perfitues se sa argetues per publikun ...sidomos ajo prezantuesja qe perdridhet kot e me kot edhe nje llafe per se mbari nuk nxjerr nga goja ...![]()
Me pelqen me shume emisjoni ne radio te djelave per shqiptaret ...landi robi me qesharak![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prototype : 14-07-2005 mė 15:00
ajo prezantusja esht kot fare
aji sdi me fol njeher
nejse do futem ene un aty te prezantoj televizionin kto jav do flas me ilirin qe ka televizionin
radio iliria e kam pas digju shum shpesh tani me esht bo shum e merzitshme
anabanana te uroj fat
kurre mos thuaj kurre
iliri ka ik mtiron ana , po i vllai osh akoma ktu bej iher i call se si dihet , po te jesh me e mire se ajo prezantuesja do filloj ta shoh prap emicjonin , jap fjalenPostuar mė parė nga anabanana
![]()
![]()
uee se kisha pa ket tem :P
sa menime tmira kemi tgjith e shof :P
per menimin timmmm emisioni mo kot ka qen kur qiti ate burrin qe ishte truck driverrr athereee u bona gati me u hedh nga ballkoniii po me priti komshiu shyqyr
ahahahaha milaniste me shrkive lol e mbaj e mbaj mend ate pjesen
o zot te shtunen e kaluar ishte fantastike televizioni me pelqeu shummmmmmmm
mezi pres ta shof te entjen prap ne mengjes. ishte shume bukur shyqyr.
E kam pa ket emision qe nga dita e pare e dhenies.Pure si fillim por gjithmon ka dicka me te mire nga dita ne dite,perpiqen ta permiresojne.
Me thene te drejten,qe kur e ka mare ne dore stafi prej shqiptareve te shqiperise,mua personalisht ,me duket me interesant.Jo per gje po ajo e folmja me dialekt sme terhiqte hic.
Psh.javen e kalume,me ka pelqy emisioni shume.Dukesha sikur me te vertete isha ne shqiperi duke pa tv......dhe ne fund te fundit,kjo ndjenje eshte ajo qe me sjell mu kenaqesi.
kissss u all
Wild and crazy can't be lazy
une tani kam blere sac dhe e shoh tere kohes kanalin shqiptar .... jo vetem gjysem ore ne jave lol
dmth prape nuk ju pelqeka programi juve po pse nuk shkruani se c,fare keni deshire qe te transmetojn jepni disa mendime dhe ndoshta drejtuesit i lexojne dhe mund te bejne diqka evelyn me pelqen shum ajo fjala saq kisha kaq kohe pa e degjuar.
bashi qejf te gjithe atje ne kanada
kurre mos thuaj kurre
Krijoni Kontakt