Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 76
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-08-2003
    Vendndodhja
    Toronto Canada
    Postime
    37
    ...MOS PYET SE C'BEN VENDI JOT PER TY, POR C'FARE BEN TI PER VENDIN TEND.

Vetem kritika lexon me larte dhe ofendime fyerje, perse ju qe keni shkruar me lart nuk jeni bere antare te PASQYRA SHQIPTARE te paguani shumen e vogel qe nevojitet per TV SHQIPTARE qe ajo te jete e suksesshme, dhe te drejtohet nga drejtues profesional dhe te jete program me i zgjatur, dhe jo te drejtohet nga drejtues vullnetar qe nuk dine mire te mbajne nje ligjerate te thjeshte, por dhe ai aq sa ben, duhet t'ja dime per flm, sepse ai e ben ate pune qe te ngreje vlerat dhe te pasqyroje shqiptaret ne CANADA, ai te pakten ben perpjekje e merr mundimin, po ju c'beni, kurse disa nga ju s'japin as dhe 20 dollar per te mbijetuar RADIO ILIRIA radio e vetme ne CANADA. I lini kritikat dhe filloni me autokritik nga vetja juaj, ne radh te par shiko "se c'ben ti vete ne fillim, dhe pasandaj shiko se c'bejne te tjeret"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    mars
    Postime
    130
    televizjoni ka marr drejtim tjeter mund te them qe ndryshon si nata me diten e kam fjalen qe ka permirsuar shume dhe u uroj sukses drejtuesve te rij
    por prape ne shqiptaret dhelpren pa bisht nuk e lejme dmth jepni mendimet tuaja ankimet sugjerimet poashtu dhe komplimentimet
    thnx
    kurre mos thuaj kurre

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    Oh come on it's not that bad. It's ok i think. Si fillim qe eshte nuk eshte keq, mund te kishte dhe me keq. Duhet ta vleresojme punen e atyre qe mundohen ta bejne sa me te mire spektaklin por ne si shqiptare qe jemi nuk dime te themi thank you por vetem te shajme.
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-02-2004
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    11

Kjo Radio Iliria....

Qe thoni ju, transmeton online, se ca nga ne ketu ne forum , jena ne anen tjeter te Kanadase, dhe nuk kemi njohuri se cfare behet ne Toronto apo Montreal?
    Une nuk mund te shpreh mendim mbi cilesine e programit, por do i thosha bravo kujtdo qe e ka marre nje iniciative te tille.

Kam qene ne Greqi per 10 vjet, dhe nuk degjova kurre te kish nonje program ne shqip, le me te tjerat (bile njoh shume shqiptare qe i mesonin kalamajave vetem greqisht-kuptohet ne baze te knoceptimit te tyre te greqishtes te mesuar duke bere llaq e duke hekurosur)...Keshtu shansi per gjuhen tone te degjohet ne tv, packa se folesi mund te degjohej nga gjini tjeter nga ajo qe pozesonte, eshte 10000000000000 me mire, sesa te degjosh prinder te thone: une nuk i flas shqip femijve te mij, se nuk ju duhet...

P.S. Nje sugjerim i vogel...une nuk kam pc te kohes te fundit, as kamera, por mund te besh broadcats live on the internet, po qe se deshiron.
    Keshtu te gjithe ata qe kane sugjerime, apo mendojne se vete mund te ofrojne dicka, nuk eshte e nevojshme te ndjekin vetem nje rruge (televizori eshte mik i mire, por edhe komputeri mund te te mbaroje pune nganjehere).
    Une vdes per Mistrecin Beratas

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-08-2003
    Vendndodhja
    Toronto Canada
    Postime
    37
    Pasqyra shqiptare e ka rregulluar programin e vet dukshem ka bere shume perparim eshte per tu kenaqur, por ne qe jetojme ne Toronto dhe rrethinat e tij ne nuk po kontribojme ne jemi shume indeferente, ne kemi mundesi te bejme edhe me teper...

NANO IK !!!!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e Ledina
    Anėtarėsuar
    09-10-2003
    Postime
    65
    Lexova postimin para nga Drini, dhe eshte e drejte qe duhet te japim ndihmen tone. Po si? Ne c'menyre ne mund te ndihmojme ne ngritjen e niveli te TV Shqiptar, ne Canada, duke mos harruar qe ai eshte privat .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-04-2004
    Postime
    1

kush do te behet antar i Pasqyres Shqiptare

ata te pasqyres kane vene nje kuote vjetore 35 $

pranojne ēeqe ne adrese te

PASQYRA SHQIPTARE
    P.O.BOX 59063
    toronto ON
    M6R 3B5

Duhen ndihmu se po punojne mire. Shpetuam nga ai i pari.

Per mu zgjidhja e nj Tv-je shqiptar ne Kanada eshte Top-Channel. Ky televizion transmeton tashme ne gjithe evropen dhe pritet te futet ne Kanada . Sa per Pasqyren Shqiptare , nuk ia vlen te flasesh pasi te gjthe programin e ka te vjedhur nga tv-te private shqiptare edhe ato pak intervista qe bon vet , i ka joprofsionale se pronaret e Tv kane futur njerezit e tyre dhe jo gazetare ne Tv.
    Hajt shnet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2004
    Postime
    108

Ndihmoni veten tuaj!

Duhet te ndihmojme Pasqyren Shqiptare, shume shqiptare ne kanada nuk e kuptojne rezultatin pozitiv qe do te marrin duke ndihmuar Pasqyren shqiptare, ai rezultat pozitiv qe ata do te marrin nuk do te reflektoje ne moment sic ne presim ne pergjithesi por ajo do te ndikoje ne te ardhme tek femijet tane qe ata te ruajne gjuhen dashurine bujarine dhe respektin per prinderit e tyre dhe te afermit e tyre dhe sidomos mos te harrojne se prej nga kane ardhur, se shume familje shqiptare jane duke u prishur, duke humbur ato c'ka thashe me larte. Di dy tre raste ndoshta me shume, ose po ju tregoj nje rast konkret, kur u transmetua per here te pare emisioni i Radio Iliria, u be kerkesa qe te ndihmohej kjo radio nga bashkeatdhetaret, dhe une shkoj dhe i them gjitonit tim ne te njejtin ndertese kerkesen per te ndihmuar kete radio vetem 20 dollare ne vit, por pergjigja e tij ishte "ik o ik do merrem me ata labaket qe i vjedhin paret, te humbas kohen duke degjuar ata une" mbas dy ditesh une u ndodha rastesisht ne te njejtin ashensor me gjitonin tim shqiptar dhe dy vajzat e tij dhe bashkoshortja e tij ata flisnin vetem Italisht me njeri tjetrin, mbas disa ditesh takohem me gjitonin tim shqiptar prape dhe gjate bisedes e pyes qe perse fliste Italisht me femijet e tij dhe pergjigje e tij ishte "e perse duhet te flas gjuhen e harixhiut ajo eshte e panevojshme per mua dhe nuk merrem me shqiptare une nuk humbas kohen me ta une merrem vetem me Italiane" por ky zoteria harroi se c'pasoja do ti sillte ky lloj edukimi qe i bente dy vajzave te tij ateher para pese vjetesh.
    Mbas pese vjetesh.
    Per pese vite me radhe une nuk flisja me gjitonin tim Italian (shqiptar) papritur ne hyrje te nderteses pashe makina policie ne hyrje te nderteses dhe ne njeren prej tyre ndodhej ky bashkeatdhetari jone Italian, mbas disa oresh mora vesh se gjitoni im ishte marre brenda sepse vajza e tij e madhja rreth te tetembedhjetave na ishte larguar nga familja e saj dhe na jetonte tek shoku i saj Zezak, dhe babai i saj kishte perdorur disa pellemba per ta bindur vajzen e vet qe te kthehej ne familje, por vajza e vet telefonoj policine, dhe dihet rezultati perse perfundoi gjitoni im brenda, mbas disa ditesh me vjen me takon gjitoni im shqiptar dhe me kerkoj ndihme per dicka, aty ai me tregoi se ai ishte dhe pa letra dhe apartamentin qe e kishte e blere do ta humbiste dhe mundohej ta shiste sa me pare gjithashtu humbi dhe punen dhe kishte marre dhe urdher per deportim dhe te gjitha keto mi tregonte me lote ne sy, dhe ju kujtua qe para pese vjetesh kur une e pyeta per 20 dollare per te ndihmuar Radion Iliria qe i kisha thene se kjo radio do te na ndihmoje sado pak qe ne te ruajme gjuhen tone traditat tona zakonet tona respektin per prinderit tane te mos harrojme se nga kemi ardhur, por ai e dinte se ishte pak vone dhe ne fund me tha- "tani kam nje vajze dhe kam filluar ti flas shqip dhe i kam treguar se ne jemi shqiptar dho jo Italian''
    Pra duhet te kemi kujdes me vendimet qe marrim duhet te mendojme se c'do te ndodhi me vone c'rezultat do te kene keto vendime ...
    me duhet te shkoje
    plotesojeni ju perfundimin me falni por me duhet te largohem
    Me kete shkrim qe kam shkruajtur me lart nuk kam per qellim te ofendoje dike dhe per me teper une nuk kam permendur emra, prandaj si rezultat nuk deshiroj qe dikush te ndihet i fyer nga ky shkrim por ne te nxjerrim mesime nga ky rast, dhe kerkoj falje nese dikush ndihet i fyer nga ky shkrim

Nano ik !!!!!!!!11

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2005
    Postime
    154
    pasqyra esht e mir qe kur e ka mar ky iliri aji kosovari se bonte gjo.

hajt mo e shofim sa me u cmall se na ka mar malli per shqiprin.

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  3. Ēfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  4. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  5. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •